D.D. Rujan
22:28 (acum 53 de minute)
către eu

Cine il tzine in carti pe prostalaul national?

Nu de mult , 46 de europeniști, care mai de care mai rusofob , i-au prilejuit președintelui Ungariei sa declare senin la Kiev ca Ungaria este și ea victima modelului romanesc,de anexare ilegală a Crimeei … de către Rusia. Acuzând de-a surda actul de la Trianon ca fiind identic cu … anexarea penisulei Crimeea , Ungaria a introdus si la Intalnirea de la Kiev acelasi vechi slogan hungarist, revizionist și nociv prin care Ungaria consideră de peste un secol că la TRIANON Transilvania … ar fi fost anexată ilegal de România !! Din această perpetua si stupida postura de victimă, Ungaria se declară solidară cu… Ucraina in privintza agresiunii rusești din Crimeea. Astfel si spectacolul …european la intalnirea de la Kiev a fost inca un prilej de atac politic devastator al Budapestei la adresa României. Din pacate , de fatza era si dl.Vasile Catzu – Mutulica , un premier incapabil macar să citească coerent …cateva rânduri cu care venise el de la Bucuresti ! Căt despre vreo elementara cultură generală și politică, prostalăul national Vasilica asta al nostru, este evident că nu avea de unde…. Acolo, la intalnirea de la Kiev , alde Catzu a fost eroul penibil intr-un spectacol grotesc al mizeriei internaționale new-proletare, Adica exact ca pe timpul Cominformului stalinist , pe vremea cand sergenții unei lumi pierdute, au fost învinsi și înmormântati de negocierile ruso-americane chiar din Geneva primăverii lui 2021. Corului slugilor europenizațe i s-a cerut să deplângă Ucraina ! Și asta au făcut… daca si Catzu a facut . Sub regia marginala a lui Zelinsky un fost actoraș de mâna a doua și mare trădător al Europei , eurpenizații parteneri proamericani au declarat iubire veșnică naționalismului fascist ucrainean și unui stat care are astăzi în componenta sa cele mai multe teritorii cu minoritati furate de Soviete de la alte state europene.

De altfel crimele armatei ucrainiene și păcatele fundamentale ale fondării statului ucrainean acum 30 de ani nu au contat pentru vașnicii … europenizați din Kiev. Trebuia doar ca 46 de robi să declame aria condamnării… Și au făcut-o voioși ca niște pionieri comuniști.Numai că la Kiev,in capitala unui stat ca si mafiot , Catzu si-a adăugat și o doza mare de iresponsabilitate. PREMIERUL nostru , internationalizand prosteste scandalul propriului dosar penal din SUA, pentru a face pe luptătorul europenizat … a uitat ca drepturile fundamentale ale minorității românești sunt încălcate cu brutalitate de către statul ucrainean, Dimpotriva,premierul Catzu prezentând un mesaj de gândire neo-marxistă, practic înseamnă să fi iresponsabil față de interesele naționale reale ale României.

Fără a cere democratizarea statului mafiotic ucrainean, fără a condamna rasismul sistemic din Ucraina și antisemitismul cultural, fără a sprijini lupta anticorupție impotriva mafiei ucrainiene care guvernează traficul de persoane, , traficul de droguri și arme , pornografia infantilă etc uita a cere ca precondiții esențiale oricări recunoașteri statale tocmai valorile legiilor europene Astfel , primul ministru român s-a dus naiv ca vitelul la poatra noua și s-a întors umilit. Dupa ce a tăcut mâlc la atacurile Ungariei la adresa integrității teritoriale a propriului său stat.la Kiev alde Catzu a participat la o mostră de orbire democratică, de sinucidere ritualică de tip Bruxelles, Cum sa accepti o sacrificare a identității naționale pentru un sulfuros și inexitent club al ”democrațiilor”, o insultă la adresa istoriei statale românești și a sacrificiilor pe care românii le-au făcut pentru făurirea sa națională. Iată că, un prim ministru român democrat se trezeste apărător al ”integrității teritoriale a Ucrainei” (conform declarației sale la Kiev…) Nu numai că a participat la asemenea pseudo-trădare, dar prin tăcerea sa la adresa atacului Budapestei a consfințit o robie seculara distrugătoare.!

Să nu știe el ca prin acea declarație apără un rapt teritorial sovietic? Să nu se cunoască la nivelul cabinetului ”europenizat” că peninsula Crimeea, de fapt a fost obținută prin război de către Rusia țaristă? A fost dată cadou Ucrainei, de un bețiv notoriu numit Khrushchev. Se stie ca procesul de ucrainizare a Crimeei a fost violent, sângeros si că în ultimii 30 de ani statul ucrainean a devenit perfect naționalist și de extremă dreaptă? Astăzi Ucraina este cel mai tensionat stat din Europa, cu grave și masive probleme de nerespectare a drepturilor omului, a drepturilor minorităților – oricare ar fi acelea, care refuză să recunoască crimele din cel de-al doilea război mondial, negînd existența reala a statului si armatei fasciste ucrainiene , formate sub ocupația nazistă!

Să fie acest prim ministru atât de incult si afon politic incat să nu realizeze că e falsa teoria strategică post-comunistă, conform căreia este mai bine să nu fim vecini directi cu Rusia, si sa ne aliem cu o Ucraină – stat european-tampon, a eșuat ? Să nu înțeleagă vfremelnicul Premier al României că nivelul tehnologiei militare actuale nu mai are nevoie de …state tampon, cărora să le fie admise încălcări ale drepturilor omului și stergerea crimelor fasciste pentru simplul motiv că ne-ar apăra de o presupusa agresivitate a Rusiei? Suntem atât de înapoiați din punct de vedere strategic și cultural să mai credem …ca odinioara ca vom rezista pe … aliniamentul Nămoloasa, precum credea iluzoriu , un alt învins al istoriei, criminalul de război Ion Antonescu?

La Kiev PM-ul român a asistat fără să înțeleagă , la nivel european , ce se întâmplă cu adevărat , tacand ca prostu satului tocmai la atacul ungar la adresa integrității naționale romanesti. Pentru Federația Rusă , Uniunea Europeană este reprezentată doar de către…intersul american la Marea Neagră și Marea Mediteraneeană. In rest , de la bordul N.Y. Uniunea Europeană se vede slaba pe plan mondial, accepand declaratiile antinationale si antistatale la adresa națiunilor intrate sub dominația ei , iar prin acțiunile sale bipolare, permite activ jocul agresiv al Rusiei. Se vede ca premierul român ori nu știa dosarul Ucraina ,ori s-a dat … progresistul transgenderizat al estului si… rusofob. Căci dacă Budapesta a pus problema unui Trianon de acum un secol, Câtzu al nostru s-a dus in buzunar cu propaganda ieftină din 2021… În fața istoriei recente a Crimeei, . Budapesta știa că nimeni nu va replica în chiar mijlocul conferinței regizate de fostul actor , azi presedintele Ucrainei – care a facut din Ucraina agresoare , o victimă virgină și inocentă ce a impus propriile sale condiții politice pentru ajutorul acordat Kievului. Condiția sa este clară! Statul … vechii provincii Transilvania , este conform teoria ungare , pierdută prin dictatul… ilegal de Trianon.

Parca s-a dus calare pe un tanc la Kiev presedintele ungur! În același timp premierul român – un complexat prezent inutil acolo, asigura slugarnic …doar numărul „slugilor” necesar ca poza finală să fie cât mai mare… Presedintele maghiar si-a impus clar interesele sale naționale și a pleznit iar România dupa ceafa. Dimpotriva, Ungaria a venit cu manualul ei propriu de istorie… incercand sa-l impuna subteran . Iată o masivă diferența de pregătire, de cunostintze , de construcție a mesajului și de searbada strategie politică. În acest caz , Catzu al nostru nostru a cazut de fraier iar serviciile de informatii externe romanesti au căzut si ele in desuetudine…de incompetenți nefericiți ce sunt. Iar tânăra cucoana aleasă de Moscova să fie prezidentă peste bulevardul Unirii din Chișinău, probabil se gândea prin ce capitală europeană să mai facă cumpărături , obosită de lupta ei cu socialiștii rusofoni din propria ogradă, neapărat pro europeană.

Acolo Kievul a adunat 46 de revoluționari internaționaliști-sefi care mai aveau puțin și declarau război Rusiei …Iar Ungaria a reușit să suprapună ilegalitatea maghiara cu actul internațional de la Trianon , fondator al Europei postbelice , inclusiv al statului unitar român, De față cu presedintele Ucrainei un fost actoraș tv. – analfabet politic denumit Zelensky pe post de maestru de ceremonii -, (Acesta a permis insultarea României , care pana ieri-alaltaieri se dădea de ceasul morții să îi apere integritatea teritorială), Astfel Bucureștii a înghițit o umilință internationala rar întâlnită de vre-un stat în istorie . Iată imaginea penibilă a unui Premier român nepregatit pentru adevărata democrație a… trădării europene. Atunci când te duci să cânți la masa altora, te poți trezi oricînd că poti sa nu mai ai stat și națiune.

Dar dacă, de fapt, mesajul președintelui Ungariei nu a fost decît un avertisment rusesc prelungit că viitoarea Crimee poate fi oricand România? S-a gândit cineva serios la jocul din spatele mascaradei de la Kiev? Nu-l intrebam pe …inca premierul Catzu caci oricum omul nu intzelege nimic !

Prof.Deak Andrei,Brasov