Peter Schuster
3 aprobate
peter.schuster.4@web.de
37.201.155.166
.
Nu pot sa pricep nimic din aceste discuții, este multă confuzie și afirmații nedocumentate, păreri etc.
Am înțeles ca domnul profesor Coja este împotriva Europei, împotriva SUA si in general împotriva democrației cum o înțelege lumea libera Europeană!!!
Cred ca domnul Coja simpatizează cu Rusia, cu fostul lagăr est-european dominat de URSS. Nu m-aș mira daca domnul Coja ar lucra pentru serviciile de contrainformații (dezinformare) perpetuat cu mare succes de Rusia. De fapt Rusia, și fosta URSS au o tradiție îndelungată si foarte eficienta, precum si spionajul serviciilor secrete a fost si este foarte bine pus la punct!
Petru cei care va interesează istoria comunista a lagărului fost est-european comunist, a pactului de la Varșovia va recomand cartea istoricului american Larry Watts ,Ferește-ma doamne de prieteni… sau „Războiul clandestin al URSS împotriva României”
Eu am citit cartea si am rămas impresionat de felul in care Rușii comuniști (URSS-ul)au încercat sa distrugă România începând cu anii de după război 1945 si până in 90 când s-a prăbușit lagărul sovietic!!!
Doamne binecuvintează România și poporul Roman, și ferește-ne de prieteni ca de dușmani ne ferim noi!!!
.
NR – Ceva dreptate are domnul Schuster! Sunt „împotriva SUA si in general împotriva democrației cum o înțelege lumea libera Europeană!!!”
Sunt împotriva SUA care a acceptat furtul electoral din 2020, adică sunt simpatizant al lui Trump și știu că majoritatea românilor din SUA l-au votat pe Trump!
Știu bine ce e democrația și știu bine că nu poate funcționa! Este o mare păcăleală!
În sinea mea aș fi monarhist! Din păcate, în România nu se poate instaura monarhia din mai multe motive, pe care nu e cazul să le enumăr aici.
Am mai spus: țin cu Rusia lui Putin în războiul cu khazarii din Ukraina. Sper ca Rusia să dispară, dar nu în folosul sioniștilor, ci în folosul propriilor locuitori! Dar nu prea sunt șanse în viitorul previzibil.

Mulțumesc dlui P.S. și îl sfătuiesc să mă recitească mai atent!
Sănătate!
i.c.