Cine au fost pasagerii din carul de se răsturnă la Caracal taman la 1848?

Ne-o spune AKRITAS în comentariul său:

14 Iulie, zi de doliu și rușine!

da. „revolutia” franceza este unica, pentru ca a instituit oficial lupta impotriva lui Dumnezeu. a uzurpat de fapt Puterea, Binele, Adevarul…
in contextul razboiului Crimeii, „imparatul” Frantei, Napoleon al 3-lea ii trimite o scrisoare tarului Rusiei Nicolae I, in care il numeste „frate”. Tarul Rusiei, ca unul care face parte din familia de principi Bizantini, care are ca izvor al Puterii pe Dumnezeu, ii raspunde ca nu poate fi frate cu un uzurpator.
de ce? pentru ca puterea prin care el a devenit imparat in Franta, venea de la popor. adica a luat-o prin minciuna, inselatorie. CEA MAI MARE INSELATORIE DIN ISTORIE.
de ce? pentru ca Puterea vine de la Dumnezeu ! Dumnezeu este singurul detinator si izvorator al Puterii !
„revolutia” franceza luptand impotriva lui Dumnezeu, a confiscat, a uzurpat acest atribut esential, inseland lumea, prin faptul ca puterea vine de la popor -democratia.
bizantinii dreptcredinciosi, considerau ca cea mai mare pedeapsa pe care Dumnezeu o poate da unui popor e democratia-adica puterea in mana poporului.
popor care poate fi manipulat, inselat, mintit…din intuneric, de forte oculte, grup de interese, amagindu-l ca el, poporul, detine puterea, si conducatorii „alesi”, reprezentantii, dau socoteala la vot( numai dau socoteala in fata lui Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu a fost alungat, i s-a „luat” Puterea)o data la patru ani…”voteaza” democratic o data la patru ani, isi exprima suveranitatea cum debiteaza sforaitor propagandistii iudeomasoni(„vot” curat democratic respectat si in zilele noastre, cu numai doua exemple : in 2012 cand ue si ussa au facut kk pe „votul” a 7,5 mil de români, si acum in 2015, cand ue su ussa au facut kk pe votul a 10 milioane de greci, numai pomenim de lovitura de stat de la Kiev, incare au bagat 5 miliarde de dolari, mercenari straini….impotriva unui presedinte ales democratic) realizand in acest fel un haos demonic perfect care poate distruge orice : sufletul, omenia, umanitatea, natiuni, orase, familii….
de aceea avem si noi o vorba din popor, din istorie : „carul cu prosti s-a rasturnat la Caracal”.
in contextul „revolutiei” de la 1848(alta acum) un grup de indivizi, „revolutionari”, inselati de „valorile” occidentale, erau transportati cu caruta de la Craiova spre Bucuresti pentru a fi judecati, iar pe drum, la Caracal, s-a rasturnat caruta, s-a rupt.. deci intamplarea este cat se poate de reala, nu e o gluma…
intr-o astfel de democratie era condamnat la moarte Socrate, si era fericit ca moare pe nedrept, pentru ca luptat toata viata pentru aceasta fericire, adica impotriva haosului, a minciunii, a sclaviei…a murit liber adica…asa cum ne invata si Hristos : „cine stapineste peste pacat, acela e un om liber”.
asa ca, acea definitie : „voi lupta pana la ultima picatura de sange, ca tu sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine”, e perfida, e pervertita, e fara Hristos, si impotriva lui Hristos, pentru ca promoveaza haosul, nedreptatea, minciuna, compromisul, firea pacatoasa a omului, promoveaza mod de viata, lege, valori… fara Dragostea lui Hristos !
da, sigur, promoveaza, tolereaza, drepturi, libertati, minoritati…acolo unde au stapinire totala, dar tocmai pentru imagine (vai, ortodoxia in America nu e prigonita, si vai…obama…ue… lupta pina la ultima lui picatura de sange ca eu sa am dreptul sa urlu in fata casei „albe”-negre…la brucsel…..cand ei stapanesc total milioane ca sclavi ai pacatului si ai corporatiilor)
iar acolo unde nu au stapinire totala ce fac? ale cui sant „crizele”, ale cui „revolutiile” portocalii, „primaverile” arabe, euromaidanele….???( cine sant beneficiarii „revolutiei” din decembrie 89? cumva poporul român? mie nu mi se pare, cand economia, resurse, paduri, pamantul stramosesc….sant in mainile strainilor, ale occidentalilor !!!)
iar acolo unde deja stapinesc total in institutii, dar poporul e ortodox si nationalist ce fac ? control total prin card si cip, legi antinationale, de supraveghere si monitorizare a „extremistilor”, legi care iti interzic sa mai fii patriot, nationalist, sa iti aperi neamul, familia, sufletul…legi anticrestine impotriva religiei, impotriva moralitatii, LEGI IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU !
si atunci cum cu e libertatea de exprimare, e buna numai la promovarea democracy, stat de „drept”, political corect…cum e cu….”voi lupta pana la ultima picatura de sange, ca tu sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine”- e o ipocrizie si o inselatorie demonica! pentru ca totul in occident, de la „revolutia” franceza mai ales, s-a facut fara Iisus Hristos, care este Calea, Adevarul si Viata !