Incendii în lanț, în spitale. De ce?

Mesaje primite

Misu Croitor

06:41 (acum 3 ore)

către euIonSilviu
Referitor la incendiile acestea trase parcă la indigo, imi permit sa lansez si eu o ipoteză.
Se pare că asistăm la executarea unei agende… că e rea ca la comandă… și parcă exista o agendă de convingere a populației să nu mai susțină Statul Național. In acest context, eu am reținut o  declarație provocatoare a papei Francisc în ANUL 2019… care e identică cu ce a repetat  p a p a galicește  si Iohannis zilele acestea după incendiu: Statului Român a eșuat De asta vor să ne convingă? Ei bine ne-am prins…. si nu mușcăm momeala cu dizolvarea Statului Român.
Eșuați sunt ei… teroriști în sutane, costume și cravate… sau politicieni inconștienți și manipulați de agende sinistre si servicii secrete.
După COLECTIV Iohannis a declarat că au trebuit să moară oameni ca să cadă guvernul Ponta. Acum ce sa intelegem? Că trebuie să moară oameni pentru a convinge poporul de esecul Statul Național Român?
De necesitatea „unei autorități publice globale”…? Ca să ce?
+++
AȘADAR…
Anul 2019, papa Francisc declară: Statul Naţional NU MAI ESTE CAPABIL să obţină binele comun al populaţiei sale!!!… 🤔 Asta a fost în ANUL 2019
Să nu uităm că și în cazul COLECTIV, Pontifex Maximus de la Vatican a făcut declarații pe seama evenimentului… repetând guvernului Cioloș aceeași mantră cu „binele comun”.
Și tot în 2019 omul în sutană albă de la Vatican declară/avertizează  public că BINELE COMUN A DEVENIT GLOBAL… iar Statele Naționale trebuie să se asocieze pentru propriul lor beneficiu. Ai du-te bre…  vrei neapărat să ne convingi să renunțăm la Statul Național în favoarea „binelui comun global”?
E limpede ca apa
…ne mișcăm dinspre local înspre global, …dinspre conducere locală înspre conducere globală… propusă de acelasi  Francisc in 2019… DAR ȘI ÎN 2011, DE UN DOCUMENT REDACTAT DE UN BIROU AL VATICANULUI… și oferit publicului in care se propunea o”autoritate publică globală” care să gestioneze „binele comun” al omenirii(însă pe subiectul economic). Vezi aici: https://youtu.be/p6OLLKWt5PQ
SURSE MEDIA:
„Papa Francisc militează pentru o autoritate globală care să urmărească „binele comun”
(8 MAI 2019)
„Atunci când binele comun supranaţional este identificat în mod clar, este necesar să avem o autoritate specială, legal constituită, capabilă să faciliteze punerea în aplicare a acestuia”, a declarat papa Francisc la întâlnirea cu membrii Academiei Pontificale de Știinţe Sociale.