Nr. 3158 București, 4 februarie 2018

Comentariu la articolul „Orban și Cîțu, situație ciudată

după eliminarea lui Zamfir. Ce s-a întâmplat.

Autor: Anca Murgoci DeCe News, 04.02. 2018

Toma BĂLĂȘOIU Aveți perfectă dreptate ! Dl ZAMFIR a fost sancționat PENTRU CĂ A ACȚIONAT ÎN FAVOAREA ROMÂNILOR ! Dacă ar fi luptat în favoarea băncilor și – implicit – a intereselor obscure ale dlui Mugur ISĂRESCU este cert că nu i s-ar fi întâmplat nimic.

Vă rog să nu uitați că dl ZAMFIR a fost primul politician român care a pus deschis/public problema distrugerii sistemului bancar românesc, ceea ce nu a convenit sub nicio formă dlui Mugur ISĂRESCU și politicienilor care au pus la cale această scandaloasă escrocherie. Vă reamintesc, în acest sens articolul „SUNT PREA MULTE SCHELETE PRIN SEIFURILE BNR” (Cotidianul, 07.06.2015)

Ceea ce l-a deranjat cel mai mult pe dl Mugur ISĂRESCU a fost următorul pasaj: „ȘI CĂ TOT VORBIM DE SCHELETE PRIN FIȘETE, VĂ DAȚI SEAMA CE-I ÎN FIȘETUL DLUI BOGZA, MAI ALES CÂND ERA VICEGUVERNATOR AL BNR ȘI CÂND SUPRAVEGHEA DOMNIA SA FALIMENTAREA BĂNCII INTERNAȚIONALE A RELIGIILOR”.

Această dezvăluire am supus-o atenției dlui Augustin LAZĂR, procurorul general al României. Dl Mugur ISĂRESCU nu se teme de această sesizare. ci de existența în mapa dlui ZAMFIR a unei sesizări privind ILEGALITĂȚILE SĂVÂRȘITE DE BNR PENTRU A OBȚINE FALIMENTUL BĂNCII INTERNAȚIONALE A RELIGIILOR.

Înlăturarea dlui ZAMFIR de la conducerea Comisiei Economice a Senatul a înlăturat și posibilitatea ca dl Mugur ISĂRESCU să fie invitat să răspundă la problemele incluse în această sesizare.

Domnul Ludovic ORBAN nu putea accepta ca dl Mugur ISĂRESCU să fie interogat de dl ZAMFIR, ca băncile străine să fie deranjate, ca opinia publică românească și internațională să afle ilegalitățile care au fost săvârșite pentru a realiza „performanța” de a face ca România să fie singura/unica țară fostă membră CAER care nu mai are nicio bancă comercială/de investiții proprie, ca România să accepte ca sucursalele din România ale băncilor străine, care nu sunt implicate sub nicio formă în programe de dezvoltare a țării noastre, să transfere uriașe profituri anuale în țările de origine.

In acest fel, țările bogate se dezvoltă continuu pe seama sărăcirii noastre constante.

Acest dezastru a vrut să-l stopeze dl ZAMFIR și atunci când a pus pe tapet problema plății redevențelor de către companiile multinaționale care exploatează bogății naturale ale României.

Dl Ludovic ORBAN a executat cu pricepere/supușenie umilitoare doleanțe ale dlui Mugur ISĂRESCU, ale băncilor străine din România, ale companiilor multinaționale implicate în exploatarea unor zăcăminte naturale românești.

Dl ZAMFIR ESTE VICTIMA BINELUI PE CARE A VRUT SĂ-L FACĂ ROMÂNILOR !