Buta Dumitru

 

ASASINII POLITICI AI ROMÂNIEI AU CHIPURI DE LEPRE, CA ȘI buzatu
25 septembrie 2023 Romică Adrian VLAD

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Acești asasini politici au devenit asasini economici iar ulterior chiar asasini clasici ( a se vedea numărul miilor de morți de pe șoselele dezastruoase ale țării, a se vedea spitalele și azilele morții, a se vedea distrugerea sistematică a economiei și cedarea suveranității naționale, a se vedea legile imbecile și poverile nemernice puse în spinarea poporului … și multe altele…) și-au ales victimele ca fiind milioanele de români din țară cât și din străinătate și acționează în cadrul unei ideologii clare și coerente : jaf în stil mafiot.

Credințele, scopurile și metehnele acestor asasini politici naționali sunt pur criminale; ei acționează în mod rațional și organizat d.p.v. al infracționalității endemice și sunt total incapabili de a înțelege ce este o țară și cum se conduce un popor ; aceștia au reușit o performanță demnă de o execuție în piața publică, aceea de a pune monopol pe țară și de a o falimenta în mod inconștient și în formă continuată.

Priviți în urmă, priviți și în prezent și veți vedea cohorte de chipuri hidoase de lichele politice precum acest „om al zilei” hapsân și hrăpăreț pe nume buzatu – veți descoperi mii și mii de așa ziși șmecheri și inteligenți care fentează totul și nu respectă nimic, ci doar propriile lor interese mafiote aberante și criminale.

Minciuna, corupția, depravarea, prostia, nemernicia, lașitatea, obediența etc… îi caracterizează pe acești asasini politici nemernici aleși ai poporului (…) care au distrus țara și neamul românesc prea blajin și blazat.

Beizadelele acestor personaje desprinse din evul mediu merg la școli în străinătate sau sunt plasate în mod oneros în funcții și demnități bine plătite, fără a face nimic concret, nimic bun și folositor societății. Cu acești buzați analfabeți funcționali este evident că România nu se poate adapta unor chestiuni economice și de politică externă, unde funcționează alte mecanisme inteligente…

Niciuna dintre aceste persoane desfigurate moral nu își va îndruma odraslele să urmeze școli interne și mai ales militare; nu-și va sfătui beizadelele să urmeze cariera militară și drumul ostășesc – nimeni din tagma acestora nu dorește un militar în familie pentru că această îndeletnicire este periculoasă și prost platită. Acești asasini politici au instaurat un terorism psihologic național, iar țara a devenit raiul poftelor lor demente.

Aceste scursuri nevertebrate sunt incapabile să înțeleagă că și până un electorat analfabet politic le poate veni de hac în mod simplu, direct dramatic, trimițându-i acolo unde le este locul : în pușcării pe termen lung și confiscarea averilor strânse prin jaf și corupție. Există exemple numeroase de discrepanțe dintre veniturile celor ce muncesc cinstit și veniturile îmbuibaților din agențiile de Stat precum ASF, EXIMBANK, ANCOM…etc. Este incredibil și inadmisibi ! iar militarii ( cei care au jurat să apere țara chiar cu prețul vieții lor – inclusiv și pe cea a îmbuibaților trădători) sunt umiliți și batjocoriți într-un mod de neimaginat prin soldele și pensiile de mizerie acordate ca pe niște pomeni de toate guvernele care s-au perindat la putere.

Un fost premier liberal, fost șef militar cu alură amintind de celebrul Bran, care a afirmat că nu va face politică după trecerea în rezervă, a fost de acord să devină pârghia prin care comandanții lui externi au impus dirijarea banilor țării ( inclusiv banii destinați pensiilor militare), pentru achiziționarea de armament și alte aiureli de care țara nu are nevoie.

De nu au fost tăiate pensiile absurde ale unora ca și fostul premier care mai încasează și alte venituri nesimțite ?!… Trăim într-o țară grav bolnavă, dar cu mii de „dottore” plagiatori… nerușinați, impertinenți, semianalfabeți și tupeiști deveniți asasini politici ai națiunii..

. Rușine tuturor acestor profitori meschini !

Romică Adrian VLAD