CD
950 aprobate
denitsoc@gmail.com
198.178.224.147
PENTRU SECURITATEA ȘI SUPRAVIEȚUIREA SA, CHINA TREBUIE SĂ ÎNȚELEAGĂ SIONISMUL ROTHSCHILD
De Richard Solomon

Oswald Spengler avea dreptate? Ne apropiem de sfârșitul civilizației occidentale – sau cel puțin de acel Occident pe care l-am cunoscut? Poate că președintele Rusiei Putin va păstra o bucată din ea, precum călugării irlandezi care au transcris și ascuns lucrările lui Aristotel și Platon în timpul invaziilor vikinge. Cu excepția unei apocalipse Mad Max, se pare că China este pregătită să joace rolul de influență global.

Dacă acceptăm această premisă, atunci ce fel de China avem? Planul sionist Rothschild pare să implice sugerea ultimei picături de sânge din cadavrul letal umblător al Imperiului SUA și, după uscarea totală, trecerea la o nouă gazdă. China.
Imaginați-vă banca internațională și sionistul Rothschild la cârma minunatelor armate ale Chinei, a rutelor comerciale globale, inovației științifice și capacității de producție. Un peisaj al iadului lui Hieronim Bosch – atât pentru China, cât și pentru planetă. Dar nu sariti inca.

Un munte de granit de neatins se află între hidra uriașă nesățioasă a finanțelor globale și dominația totală a lumii. Acel munte este China, cu președintele Xi stând la vârf. Cu marea sa putere, cea mai mare amenințare a Chinei nu vine de la Imperiul SUA și armatele vasale care se adună în afara porților sale, ci în interior de la trădătorii din celulele dormante controlați de Rothschildzii sionisti care așteaptă cu răbdare momentul oportun pentru a lovi.

Pentru a-și asigura supraviețuirea culturală și existențială, China trebuie să înțeleagă sionismul lui Rothschild foarte profund. În sensul acestui articol, definesc sionismul Rothschild în încarnarea sa actuală, ca fiind fuziunea dintre Wall Street (familiile mafiei bancare evreiești globale) și Lobby-ul Israelului, împreună cu organizațiile afiliate, agențiile, think tank-urile, rețelele de spionaj, presa, corporațiile și agenții.

Nu includ în niciun fel evreii drepți, evreii mici inocenți sau evreii creativi în asta. Îi iubesc pe acei evrei. În scopul dezvăluirii complete, mă identific si eu ca evreu, evreu israelit, evreu sau Kike (din compasiune pentru victimele furioase ale PTSD-ul indus de Rothschild). Procesați aceste date așa cum credeți de cuviință.

Mulți din dreapta reacționară folosesc termenul general „evrei” atunci când se referă la sionismul Rothschild (sau la evreimea internațională). Nu sunt de acord cu această practică, deoarece cred că duce la rasism irațional. Prin experiență amară, China înțelege consecințele dăunătoare ale rasismului irațional.

Privite prin prisma obiectivului clinic, toate încercările „occidentale” anterioare de a aborda problema sionistă Rothschild au eșuat lamentabil. „Zenul și arta grădinăritului” necesită o minte discernătoare pentru a cultiva estetica adecvată. Udă floarea, smulge buruiana. (Budhismul zen își are originea în China. Această filozofie spirituală dinamică a fost importată în Japonia și îmbrățișată de mulți in Asia de Sud Est.

Sper că într-o zi Japonia se va trezi din transa sa anglo-sionistă radioactivă și va ajunge la ceea ce ar trebui să fie, aliatul natural al Chinei.
Prima modalitate prin care China poate înțelege sionismul Rothschild este prin propria sa istorie. Războaiele ucigașe ale Opiului, proiectele de colonizare europeană și alte „mii de șocuri naturale” de origine străină pe care le-a îndurat China în timpul secolelor XIX și XX și-au primit finanțarea de la paraziții financiari din City of London si Wall Street.

La fel ca aproape orice altă afacere malefică a finanțelor globale din ultimele cinci secole, anglosaxonii (europenii) au acționat ca soldați ai băncilor internaționale.
Familia criminală evreiască Sassoon a strâns o avere incredibilă împingând opiu, sclavia datoriei și moartea asupra Chinei. În timpul ocupației Companiei Britanice din India de Est, China a fost condusă de acești mandarini evrei unși de Rothschild. Pentru o astfel de umilință dureroasă, China trebuie să spună „niciodată din nou”.

A doua modalitate prin care China poate să înțeleagă sionismul Rothschild este să studieze exemplul fostei republici a Statelor Unite, acum Imperiul anglo-sionist al SUA (eu plasez „Anglo” pe primul loc doar în scopuri de alfabetizare, deoarece „anglosaxoniii” au devenit în mod clar partenerii juniori în această relație întortocheată). Păcatele originale ale Americii au încorporat sporii putregaiului în fundamentele sale în curs de dezvoltare, de exemplu, genocidul nativilor americani, sclavia africană (finanțate de evreimea internațională și utilizată de plutocrații anglo-sud), zdrobirea de către George Washington a Rebeliunii Whisky (consolidarea SUA ca republică plutocratică) .

În ciuda defectelor sale tragice, Statele Unite au continuat să producă inovații științifice uimitoare, producție industrială uluitoare, ideologii creative, miracolul clasei de mijloc din 1945-1965 și, în unele cazuri, muzică, opere de artă, cinema și literatură strălucitoare. După cum se discută în cartea lui Jean Baudrillard, „Simulacra and Simulation”, SUA ar putea pierde războiul din Vietnam, dar totuși să obțină victoria finală a „inimilor și minților” de la Hollywood prin filme de propagandă geniale precum „Apocalypse Now”.

Viet-Cong-ul comunist a dat afară SUA, dar Vietnamul a pus bazele unui atelier neoliberal pentru multinaționalele occidentale. Dreck-ului „trezit” din scenariul CIA de la Hollywood de astăzi nu are geniul cinematografic de a rescrie dezastre precum Irak și Libia.

Linia emblematică din cântecul lui Don McLean „American Pie” spune „Bye-bye Miss American Pie, mi-am condus Chevy-ul la dig, dar digul era uscat”. După ce GM a primit o salvare de 50 de miliarde de dolari a contribuabililor, CEO-ul incompetent Mary Berra s-a plătit singură 22 de milioane de dolari și a concediat 15.000 de muncitori americani.

Forța de muncă străină externalizată a GM a rămas neatinsă. Chevy-ul a părăsit digul și a gonit in gol de pe o stâncă.
Astăzi, cele mai importante exporturi ale Americii sunt războiul, instrumentele financiare toxice și rețelele sociale Deep State. Nici măcar Don Draper din Mad Men nu a putut vinde această versiune a „Visului american”. Putregaiul este atât de sistemic, singurul „leac” rămas este colapsul imperiului.

Pentru cetățenii iobagi ai Americii, aceasta nu va fi o zi la Festivalul Cherry Blossom.
Indiferent ce credem despre America din 2022, sau despre cum am ajuns aici, un lucru este de netăgăduit: sioniștii Rothschild (alias neoconiștii) conduc în prezent imperiul.
Uitați-vă la componența managerilor principali ai Administrației Biden. Dar de unde a început? La fel ca multe dintre bolile sale actuale, vectorul bolii poate fi urmărit până la păcatul original al sclaviei al Americii.

În timpul Războiului Civil din SUA, Rothschild și-au blocat colții în burta moale a Americii. Înainte de asta, Părinții Fondatori au reușit să țină la distanță clanurile bancherilor Rothschild. În anii 1830, președintele Andrew Jackson (un om rău care a făcut multe lucruri bune), a învins cu succes asaltul bancherului internațional.

În cartea ei iluminatoare din 1887, „Șapte conspirații financiare care au înrobit poporul american”, Sarah E.V. Emery a expus detaliile acestei victorii Rothschild. Atât Nordul, cât și Sudul au împrumutat foarte mult de la bancherii Rothschild. După război, Uniunea victorioasă a Nordului nu a fost doar încărcată cu propria sa datorie enormă de război, ci și cu cea a Confederației Sudului.

Mituindu-i pe senatorii puternici, familia Rothschild a impins prin legi care au marit astronomic datoria, facand-o neachitabila si transformand SUA intr-o natiune pe veci datornica. Unii istorici cred că asasinarea lui Lincoln s-a datorat în parte planului său de a respinge invazia Rothschild după reunificarea reușită a republicii. După războiul civil, aventurile militare americane, cel puțin în mare parte, au fost afaceri internaționale ale bancherilor.

Odată ce Rothschildzii și-au stabilit capul de pod, a fost nevoie de mai puțin de cincizeci de ani pentru ca bancherii internaționali să obțină controlul total asupra sistemului financiar al Americii prin Legea Rezervei Federale din 1913. Cu ajutorul Rockefellerilor obsedați de eugenie (un clan anglo-saxon incrucisat pe parcurs pentru a deveni una dintre cele opt familii ale mafiei bancare globale) și politicieni trădători precum președintele Woodrow Wilson și senatorul Nelson Aldrich, lovitura de stat financiară a fost completă. America era Rothschild, dar nu încă sionistă.

Întrucât statul național modern Israel era un proiect Rothschild (Declarația Balfour), a fost doar o chestiune de timp până când această entitate din Orientul Mijlociu a fost absorbită în Statele Unite. Prima manifestare dramatică a puterii sioniste nestăpânite a venit odată cu asasinarea președintelui Kennedy. JFK s-a opus cu fermitate achiziționării de către Israel a armelor nucleare. Probabil că Mossad-ul a colaborat cu CIA și Complexul Industrial Militar în uciderea lui Kennedy, deoarece toate cele trei entități nutreau o ură profundă față de președinte.

Evenimentul care a transformat America din punct de vedere cultural sionist a fost victoria uimitoare a Israelului din 1967 în Războiul de șase zile.
Așa cum a subliniat profesorul Norman Finkelstein, înainte de acest eveniment, mulți evrei americani considerau Israelul un Orient Mijlociu. Peste noapte, evreii din diaspora au avut o patrie „adevarata”. Îngrăditi într-o mlaștină fără speranță din Vietnam, mulți membri ai Departamentului de Stat Anglo și ai Pentagonului au început să privească Israelul într-o lumină aureolată. O mare parte din publicul american a îmbrățișat și narațiunea biblică „David îl bate pe Goliat”.

Pentru a înțelege în ce măsură Războiul de șase zile a cuprins psihicul colectiv al Americii, trebuie doar să ne uităm la atacul asupra USS Liberty, o navă de cercetare tehnică navală aflată în patrulare în apele internaționale si atacata ca sa se spuna ca a fost atacata de egipteni si sa atraga USA in acest razboi pe fata. Ca o pisică care torturează un șoarece rănit, navele de combat, avioanele de luptă și torpiloarele israeliene au lovit nava infirmă și pe deplin identificată timp de peste o oră. 34 de membri ai echipajului au fost uciși și 171 au fost răniți.

Unui astfel de act de război ar fi trebuit să i se răspundă cu o escadrilă de bombardiere B-52 și cu un asalt tip „Salvarea soldatului Ryan” pe plajele din Tel Aviv. Ce sa întâmplat în schimb? Președintele Quisling Johnson, mituiții (și șantajații) politicieni americani și marii de la Pentagon nu numai că au acoperit incidentul, dar au daruit Israelul cu sume fantastice de bani ai contribuabililor. Contul de numerar rămâne deschis până în prezent.

Curând după aceea, evreii sionişti Rothschild au preluat studiile despre Holocaust. Ei au alungat savanții legitimi și i-au înlocuit cu falsi specialisti precum țarul antisemitismului lui Biden, Deborah Lipstadt. În multe țări, a pune la îndoială narațiunea oficială te-ar putea duce într-o celulă de închisoare sau, cel puțin, iti poate torpila o carieră academică promițătoare.

Sionistul Rothschild a furat, de asemenea, sute de miliarde de dollari pentru reparațiile Holocaustului, așa cum este documentat în cartea profesorului Finkelstein, „Industria Holocaustului”. Oricine a criticat Israelul sau George Soros a devenit etichetat nazist.

Evreii sioniști Rothschild i-au înlocuit pe anglosaxoni în poziții cheie în universități, tribunale, agenții guvernamentale, Deep State, cabinete prezidențiale și mari afaceri. Până și cei cu sânge albastru de pe Wall Street, WASP-ul au luat sutul in fund dar cel puțin au primit pachete de compensare in aur pentru mai multe generații.

Elitiştii anglosaxoni continuă să lucreze cu entuziasm pentru sioniştii Rothschild, de ex. familia Clinton, Lindsey Graham s.a.
Preluarea sionistă Rothschild a Statelor Unite nu ar fi putut avea loc niciodată fără sprijinul și asistența totală a clasei conducătoare anglosaxona. Mulți din dreapta reacționară înțeleg că democrații „liberali” și republicanii „conservatori” sunt un singur partid sionist Rothschild, dar puțini își dau seama că aproape fiecare organizație de „dreapta” americană (și partidul european de dreapta) se află tot sub controlul sionist Rothschild. (Vezi Steve Bannon).

Sioniștii Rothschild precum George Soros controlează și organizațiile majore de „stânga”. La un moment dat, stânga (mulți dintre ei evrei) l-au susținut pe muncitor, pretinzând săptămâna de lucru de 5 zile, zi de muncă de 8 ore, plata orelor suplimentare și compensarea lucrătorilor. Au luptat pentru libertatea de exprimare și au protestat împotriva războaielor MIC.

Acea stângă a fost subsumată de corporatiști, așa cum este scris în cartea lui Chris Hedges, „Moartea clasei liberale”.
Cu falsul steag israelian/neocon/deep state din 11 septembrie, Imperiul anglo-sionist al SUA a devorat, digerat și excretat ultimele bucăți de carne vie care s-au dezlipit de oasele fostei republici americane.

Războaiele nesfârșite pentru bancheri și Israel au devenit noua normalitate. Supravegherea Stasi 24/7 și tortura au fost legalizate. Constituția a fost sfărâmată. Poate că, într-o zi, o floare nouă și mai frumoasă va răsări din grămada de bălegar.

La peste douăzeci de ani după 11 septembrie a avut loc cel mai uimitor și mai îndrăzneț atac fals flag din istoria omenirii – Pandemia Covid. Într-o serie de articole geniale, antreprenorul tehnologic, activistul pentru libertatea de exprimare, editorul, scriitorul și jurnalistul Ron Unz a documentat cu asiduitate modul în care Covidul a început ca un atac neoconic cu arme biologice Deep State împotriva Chinei. Aș adăuga jurnalismul excelent al domnului Unz doar prin ipoteza că vaccinurile ARNm și ID-urile biometrice digitale care le însoțesc sunt a doua fază a agendei globaliste de „soluționare a problemelor”.

Spre meritul Chinei, vaccinul lor se bazează pe modelul de virus atenuat de școală veche. Mă rog Chinei, nu lase Pfizer și CEO-ul său sionist Rothschild, Albert Bourla, să spargă Marele Zid. Sunt de acord cu dezvoltatorul ARNm, Dr. Robert Malone, că vitamina C si D3, lumina soarelui, exercițiile fizice și zincul sunt cele mai bune modalități profilactice. Aș crede că China deține o multitudine de potențiale remedii împotriva Covidului în vasta sa comoară de ierburi și medicamente tradiționale chinezești.

Războiul ruso-ucrainean instigat de SUA este o altă operațiune sionistă Rothschild. Toți membrii cheie ai administrației Biden din spatele invadării NATO în Ucraina sunt primii neoconservatori ai Israelului. Strategul principal din Ucraina, Victoria Nuland, este căsătorită cu Robert Kagan. Kagan este unul dintre autorii proiectului de politică dinainte de 11 septembrie pentru Noul Secol american, care a cerut un „nou Pearl Harbor” pentru a obține sprijinul public pentru invaziile neoconizate din Orientul Mijlociu.

Actorul de comedie al Ucrainei, președintele Zelensky, s-a lăudat deschis că vrea să transforme Ucraina într-un „mare Israel”. Sionistul Rothschild Zelensky a ajuns la putere prin oligarhul dublu național israelo-ucrainean Igor Kolomoisky.

China trebuie să continue să sprijine Rusia și președintele Putin în lupta împotriva agresiunii amero-zioniste. Azi Ucraina, mâine Taiwan.

Ce fel de viitor îi rezervă domnia sionistă Rothschild pentru cetăţeanul-serv american? Cel mai probabil, austeritate in izolari, steaguri false care destabilizeaza mintea, o cizmă mai grea – și dacă Imperiul Roman este o piatră de ghidare, război civil (cu ambele părți sub conducerea sionistă Rothschild).
În aroganța lor supremă, neoconiștii nu reușesc să realizeze că politica lor de „haos controlat” este destinata iremediabil unui eșec catastrofal.

În acest moment, un cetățean chinez ar putea spune: „Această poveste nefericită americană nu s-ar putea întâmpla aici”. Prietene ai greșit. Se întâmplă deja. BlackRock și alte fronturi Rothschild au stabilit baze financiare în China. Dacă aceste tumori maligne nu sunt îndepărtate la timp, ele vor urma același curs de metastază care a avut loc în Statele Unite.

Crezi că nu există trădători în China care să infinga un pumnal în spatele națiunii lor pentru a deveni următorul Bill Gates sau Elon Musk?
Bancherii internaționali pot face pe oricine extraordinar de bogat prin atingerea unui buton. Numai prin vigilență veșnică, integritatea oțelului carbon a liderilor precum președintele Xi și curățarea bună a casei, China poate spera să evite soarta Statelor Unite.

Pentru a depăși hidra uriașă, China trebuie să devină asemenea călugărului războinic din Shaolin. China trebuie să se adapteze la toate variantele de atac. Totul pregatit minutios în timp ce mintea rămâne la fel de calmă ca un lac de dimineață fără vânt, fără întunericul fricii. După cum spunea Sun Tzu, „Fiecare bătălie poate fi câștigată înainte de a fi dusă vreodată”.

Unii m-ar putea numi omul chinezilor. Poate că sunt. Politica de cooperare win-win a Chinei îmi amintește de filozofia win-win susținută în cartea savantului Buckminster Fuller, „Manual de operare pentru nava spațială Pământ”. Descrierea președintelui Xi despre umanitatea care coexistă armonios cu ecosistemele fragile ale Pământului este opusul polar al „Încălzirii globale” acapararii bogăției și înșelătoriei de austeritate a Occidentului.

Președintele Xi chiar face referire la Tao în discursurile sale – destul de uimitor având în vedere că poziția oficială a Chinei era ateu marxist nu cu mult timp în urmă. Uitați-vă cât de repede a trecut China de la o economie marxistă la actualul său model hibrid capitalist-socialist. Capacitatea de adaptare a Chinei este fără precedent. Ce urmeaza?

O economie occidentala cu caracteristici chinezești? Doar în cazul în care contagiune bancară internațională este neutralizată.
China are probleme? Absolut. Cum ar putea o națiune de 1,4 miliarde să nu aibe? Cu toate acestea, China are un lucru pe care SUA nu-l mai au – POTENTIAL.
Da, sunt alături de China.

O China care urmează crezul Tao nu Rothschild.
Pentru americanul care urmează Tao al Constituției și al Declarației de Independență – China nu este inamicul, China este un prieten.
Dușmanul umanității este bancherul internațional. Așa că îngenunchează-te, devii invizibil, găsește un sanctuar peșteră de munte sau asumă o poziție de luptă. În cercul yin-yang, există patru compartimente în care să stai.
Alege bine prietene.

Sursa: https://www.veteranstoday.com/2022/10/16/for-its-security-and-survival-china-must-understand-rothschild-zioniism

Traducerea: CD