CD
1.145 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Domnule Vinereanu, ma bucur ca ati inteles ca titlurile sunt diferite si in conformitate cu titlul original articolul si-a satisfacut limitele.
Privitor la pozitia Chinei si orientarea ei in viitor ca putere economica am postat in trecut pe acest website mai multe articole. Daca ceva nou va interveni in orientarea Chinei voi reveni sa punctez noutatile si sa le relatez la pozitia initiala.
Prezumarea dumneavoastra ca China vrea sa-si faca simtita prezenta sa economica puternica, sa ajute prin cooperare tip win-win si fara a devehi un politist international ca hegemonul unipolar SUA, este corecta. Se poate observa eforturile Chinei in orientarea intregii lumi spre Multipolaritate si Cooperare.
Sa nu uitam ca China nu mai detine colonisti evrei nici in PCC nici in tara, cu exceptia Hong Kongului de unde n-au plecat inca ultimele slutenii zabaloase de mixturi iudeo-chineze, cat si cei cativa evrei kosher ramasi acolo cu misiuni M16.
Deci neavand la varf, in CC al PCC sau la nivel financiar, elitisti iudei nu exista nici o tendinta de dominatie mondiala de tip kosher, China este binecuvantata din punctul asta de vedere, nu este un teren propice pentru cultura mozaica asa cum este Romania cu exceptia Olteniei.
Oltenii au reusit sa traga o linie rosie ce a fost respectata cu suspine de evreii oplositi in Romania.
Dar imperiile cad , culturile sunt distruse/autodistruse si fiecare isi are randul sau.
Sa ne rugam sa le vina randul cat mai curand, mai definitiv si pentru totdeauna in vecii vecilor.

*

NR – Interesantă apropiere: China și Oltenia! Asta mi-aduce aminte că înainte de primul război mondial, când s-a produs invazia iudaică asupra României, în satele oltenești popa organiza un grup de bărbați mai țapeni cu care așteptau zilnic sosirea trenului și aveau grijă să nu lase niciun evreu să coboare din tren! Iorga a colonizat olteni la Iași care să contracareze negustorimea evreiască. Răspunsul evreilor: Noi înțelegem concurența cu negustorii olteni, dar de ce cu cuțitul la brâu?!