Maria
3 aprobate

mariadakhel.blogspot.com/2015/05/scrisoarea-unui-…x
dakhel_maria@yahoo.com
185.53.198.226
E vorba despre egregori. Egregorul este o constructie mentala a oamenilor. Religiile degenereaza atunci cand oamenii incep sa se roage la propriile constructii mentale despre Dumnezeu.
Dl Florian Colceag isi cunoaste bine genialii pregatiti ca sa se manifeste ca spirite creative in Romania. Sau unde doresc,,dar e păcat ca nu se pot manifesta in Romania, tara care i-a nascut. Romania fiind ocupata de prosti care au construit un egregor ce ne limiteaza pe toti in a ne manifesta.
E cerc vicios. Poporul needucat si lipsit de bunul simt pe care ti-l pot oferi si educatia dar si spiritualitatea a votat de doua ori Basescu. Locul genialilor romani cu un potential creativ urias a fost luat de o Elena Udrea ce si-a implinit pohta de a se juca de-a politicianul. Cand ai o garderoba plina cu haine scumpe trebuie sa o si etalezi. Si ce prilej mai bun pentru gaina ajunsa politician de a-si flutura penajul colorat decat la parlament? Sau prin ministere? 🤣🤣
Suntem condusi de gaini care cotcodacesc o părăsească ce seamana din ce in ce mai putin cu limba romana dulce ca mierea.
Daca nu ar fi de plâns văzând cum gainile duc țara de râpă, as tot rade si scrie povesti. Personaje care sa ma inspire sunt foarte multe!
Dar e de plâns, fratilor. Chiar e de plâns. O tara superba cu potential urias condusa de idioti!