CENTENAR FABULOS

Ieri, pe 17 ianuarie 2024, domnul general a sunat adunarea prietenilor și camarazilor, la Cercul Militar, să dea de băut la zi aniversară: se împlineau 100 – una sută ani dedicați Patriei și Neamului de marele aviator, scriitor și om de atitudine publică RADU THEODORU. Somptuoasa sală de la CCA
a răsunat de omagii, urări și cântece de petrecere până târziu în noapte, iar minunea a fost să-l vedem în mijlocul nostru pe năzdrăvanul centenar însuflețind el însuși toată petrecerea, de la un capăt la altul, inclusiv pe ringul de dans, în frumoasa tradiție a aviatorilor români!
Mereu în discuții pătimașe cu cei ce s-au întrecut să-l asalteze pe sărbătorit cu dovezile lor de dragoste și prețuire fără egal. Au fost zeci de invitați care au ținut să-i spună domnului general ce moment unic, fără egal, a știut să organizeze și să-i dea o strălucire de neuitat. S-AU MAI VĂZUT PERSOANE CENTENARE, DAR DOMNUL GENERAL RADU THEODORU LA ANIVERSAREA CENTENARULUI SĂU PARE CĂ TRĂIEȘTE O NOUĂ TINEREȚE!
Ceva fără pereche!
Comanda la mine! a fost cuvîntul de ordine impus de neînfricatul general, iar noi toți cei prezenți în linia întâi ne-am simțit purtați spre izbândă de pilda generalului care ne este și Căpitan!
Am asistat la o demonstrație de vitalitate care ne umple inimile de cele mai îndreptățite speranțe!
O țară, un neam care dă naștere unor exemplare umane de calibrul domnului general RADU THEODORU are dreptul la un viitor pe măsură. Aceasta este concluzia unui centenar fabulos cu care RADU THEODORU se înscrie în PANTEONUL nemuritorilor Neamului!

Să ne trăiți ani mulți și frumoși, domnule general!

sublocotenent ION COJA