Mihai Vinereanu
9 aprobate

vinlinguist@gmail.com
185.53.196.151
Tucker Carlson este un journalist american destul de tanar si foarte curajos. Nu ii este frica sa spuna adevarul. Lucreaza la Canalul de TV Fox News. In timoul campaniei din 2016 si vremea presedentiei lui Donald Trump era singurul post de televiziune cat de cat impartial in ceea ce il privea pe Trump. Desigur nu toti de acolo au curajul si verticalitatea lui Tucker Carlson.
In paragraful introductiv la textul lui TC se spune ca Statul Paralel (Deeo State) vrea sa-l dea jos pe Biden. Asta este o eroare, Biden este omul pus de ei si nu-l vor da jos!!! Cei care vor sa–i faca sicane lui Biden sant republicanii din Congres care sant de dreapta sant cu Trump si prin urmare, nu sant cu Deep State. Cei din Deep State controleaza America mai dinainte nu pe de vremea luu Nixon. Sa ne gandim doar cne l-a asasinat JJK numai. Ei am pus mana pe America mai bine din 1913 cand au fortat mana presedintelui Wilson sa le cedeze Federal Reserve Bank care era pe atunci singura banca de stat din Ametoca, dar avea un rol esential in reglarea financiara si economoca a statul american. Punand ei mana oe Federal Reserve Bank au ajuns sa controleze tot putin cate outin, ce zic, destul de repede. Pe vremea lui FD Roosvelt erau deja pe cai mari, cum erau pe vremea lui Nixon. JF Kennedy incepuse demersurile sa smulga FRB din mainile conspiratiei si iata motivul principal al asasinarii lui si iata despre ce vorbim aici.
Prin urmare, America are nevoie de presedinti de talia luu Kennedy si Trump care sa nu mai fie asasinati sau detronati prin furtul masiv la urne. Dupa aceea putem vedea schimbari mari in intreaga lume.