Ce-i mai place lui Iliescu sa se perieze singur. Fetii Frumosi se nasc din lacrima poporului român jertfit pe altarul nebunilor ca Iliescu. Zmeii ajung la putere prin tehnici de manipulare, adica pe usa din dos, ca Iliescu, Basescu si alti școliți pe la Moscova. Mai nou, zmeii se scolesc prin occident, venind cu un discurs intors invers, asa cum este si drapelul lor curcubeic. Unitate in diversitate inseamna cu adevarat unire in Dumnezeu, acceptandu-ne diversitatea de idei, religii, cai spirituale.
Nicidecum unitate anapoda. Intoarsa invers. Vicleana, pidosnica.
Fetii Frumosi se nasc in Lumina. Zmeii ca Iliescu si restul politicienilor corupti se nasc din subconstientul colectiv, adica din lada de gunoi a noastra. Subconstientul colectiv este locul unde fiecare ne depozitam mizeria, acoperind-o cu prea multe vorbe frumos sunatoare din coada. Cand o tara doreste sa-si faca curat cu adevarat, coboara intai in subconstient cu mătura si fărașul. Acolo sunt toate sentimentele inabusite de cei ce ne spun de prea mult timp: ” Nu judeca!”. Ii tot spui unui popor sa nu judece, desi Dumnezeu ne-a daruit si cu minte, si cu ochi, gura sa spunem, il reduci treptat la tacerea oilor ce accepta sacrificarea mieluseilor.
Ceausescu nu a fost invatat de mamicuța lui sa fuga de lingusitorii ce se strang in jurul celor aflati la putere ca musca la miere?
Mai bun prieten iti este dusmanul decat lingusitorul. Dusmanul te tine treaz, cu garda sus. Lingusitorul te adorme, îți susura-n urechi cantece de leagan.