CD
dnitsoc@gmail.com
75.57.36.95

Romanii accepta ca securitatea a avut 2 parti, una tradatoare ce inca se mai regaseste in randurile SIE si SRI, iar cealalta parte a fost eliminata sau inlaturata fiind trimisa la pensie.
Ei bine cam acelasi lucru s-a intamplat si la rusi, tradatorii KGBisti l-au ajutat pe Gorbacevsi a poi pe Eltin sa distruga atat URSS cat su Rusia, iar cealalta parte fiind mai bine infiltrata si mai discret prezenta a reusit in mare parte sa supravietuiasca si apoi sa se regrupeze cu un bun conducator in fata.
Tradatorii KGBisti a lui Gorbacev au fost alaturi de CIA si serviciile secrete maghiare in Romania in decembrie sa-l rastoarne pe Ceausescu. Revolutia din „89 a fost o farsa, o mascarada ce a sfarsit tragic si a atras pe buna dreptate dispretul si desconsiderarea altora ce nu si-au impuscat conducator, cu toate ca conducatorii lor nu au fost atat de meritosi ca un Ceausecu.
Ceausescu nu a fost perfect, dar este al nostru si a facut mai mult pentru popor si tara decat altii, iar daca ar fi fost perfect, ar fi curatat liftele kosher din jurul lui si de la orice functie de putere si n’ar fi sfarsit tradat si impuscat