Mihai
65 aprobate

mihai@yahoo.com
82.76.117.65

 

 

Ceata lui Pitzigoi, descoperi un Platit si tipa doi.

Ieri am primit o lovitura sub centura, asa cum fac Platitii, de a trebuit sa fiu numarat.
Le-am spus ca nu mai scriu nimic pentru a mai lamuri pe cineva, de ceva, insa nu am aruncat prosopul asa cum spera zi de zi Platizii, si pana sa ajunga arbitru la 7, am auzit o voce clara in toata harmalaia, care imi spunea sa nu las garda jos niciodata si sa ma ridic pentru ca altfel tot timpul consumat pana acum va fi aruncat la gunoi.
Cum stateam cazut intr-un genunchi si ascultam vocea clara si numaratoarea arbitrului, m-am gandit ca trebuie sa lupt cu satanistii pana la ultima picatura de energie – ori eu ori ei, pana ce ei vor fi scosi pe targa fiinca eu nu am de gand sa renuntz.
Eu il am alaturi pe Iisus Cristos care s-a lasat rasticnit ca sa redevina Steaua calauza pentru toti iubitorii de lumina si ADEVAR, pe cand Platitii il au sef de trib pe Satana – un mic golanass idiot si pervers.
Cand a ajuns arbitru cu numaratoarea la 7, m-am ridicat sa lupt cate reprize pot, fara un numar prestabilit. Deja stiu ca lupta mea cu voi Platitilor este castigata, fara sa stiti ca ati pierdut deja meciul.
Leorbaiti cat vreti cu totii pentru ca nu mai las garda jos.

Efectul complet al mesajelor subliminale propagate prin tembelizor abia acum l-am inteles pe deplin.
Metoda este simpla si eficienta: TELESPECTATORUL se uita la tv si urmareste o emisiune sau un film, fara sa stie ca a primit mesaje simple prin care este indoctrinat ca nu trebuie sa accepte sfaturi, pareri sau informatii documentate despre Covid, pandemie, vaccin, clone, razboiul satanistilor din Ucraina, etc.
Zilnic aceste mesaje sunt transmise si se depun pe subconstient precum praful pe televizorul ,,Snagov’’ pe care sta un peste de sticla si un mileu crosetat.
In momentul cand cineva posteaza informatii care zdruncina minciuna bine ticluita, apar Platitii care au fost instruiti sa foloseasca mesaje scurte si simple cu care sa activeze mesajele subliminale aflate in modul ,,sleep’’, si odata ce aud acele negari formulate de Platiti, mesajele se activeaza si actioneaza imediat asupra creierului impanat cu ele precum puiul impanat cu usturoi.
O simpla propozitie formulata ca o parola, neaga o pagina de argumente. Creierul celui controlat cu televizorul fara ca el sa stie, intrerupe microfonul cu care asculta sfatul cuiva, sau camera video cu care citestea un comentariu, si din acel moment orice i-ai spune prin viu sau prin scris TELESPECTATORULUI nu mai are valoare ba chiar il plictiseste si il irita. Daca nu te injura, sigur isi cere scuze ca a uitat mancarea pe foc sau ca trebuie sa plece la dentist, si te lasa vorbind singur ca televizorul.
Asadar, PLATITILOR, nu mai dau doi bani pe opiniile voastre si voi scrie ce vreau si fara sa va dau sursele, pentru ca asa vrea Constitutia Romaniei pe care khazarii ar vrea s-o arda da nu pot si nu vor putea. Va informez ca muntele prinde viteza.
Frecventa Shumann era in 1980 – 7,83 Hz, iar in 2019 ajunsese la 110 Hz, asa ca in 2023 este si mai mare.
Jivinele o simt precum simt dracii semnul crucii si rostirea numelui Lui Iisus Cristos, care ii arde si departe ii alunga.
,,Sunt greu Crestinii de pornit, dar de-i pornesti sunt greu de-oprit !’’

Unica sursa: Mihai