Mihai
460 aprobate

mihai@yahoo.com
81.18.84.88

 

Ceata lui Pitzigoi, Dai intr-unul, tipa doi !

Platitilor, intrebati-va ce inseamna confesiuni diferite, cand Iisus Cristos in care si voi spuneti ca ati crede, este doar unul singur ?

Credeti ca a fi botezat in Iordan este totuna cu a fi spalat pe creier ?

Este adevarat ca cei nascuti in familii de sectanti nu au nicio vina, insa sunt destui fosti crestini care au devenit CRETINI si au trecut de la ortodoxie la martorii lui Satana Yehova, pentru ca atata i-a dus unicul lor neuron stingher. Mohammad Ali sau Cassius Clay, care a fost considerat cel mai mare campion de box la categoria grea, a trecut la islam in 1961, dar pe net nu spune din ce religie – nu cred ca era ortodox, si dupa cativa ani s-a imbolnavit rau. O sa-mi spuneti ca din cauza loviturilor la cap primite in box, posibil, dar sunt si alte cazuri similare cu persoane obisnuite, care dupa ce au trecut de la o religie la alta s-au imbolnavit.
Credeti ca i-a pedepsit Dumnezeu ? Nu cred, pentru ca Dumnezeu da fiecaruia Liberul arbitru.
Te pedepseste pentru pacatele pe care le faci in religia in care esti nascut.
Asa cum se stie, toate in Univers au frecventa. ADNul uman difera de la un popor la altul si rezoneaza cu anumite frecvente specifice fiecarui popor. Daca te-ai nascut intr-o secta nu ai nicio vina, dar ar trebui sa te intrebi care este adevarul: De ce la secte nu se aprinde Lumina Sfanta ? De ce la secte nu exista agheasma ?
De ce la secte nu exista Sfanta Treime: Tatal, Fiul si Sfantul Duh ? De ce sectantii nu fac semnul Sfintei Cruci daca spun ca ar crede in Iisus Cristos care a fost rasticnit pe cruce ? Putea fi rasticnit pe un zid, sau ,,spanzurat” de o grinda cu mainile legate de acea grinda grea, fara ca imaginea rasticnirii sa reprezinte o rasticnire pe cruce.
De ce s-a intamplat asa ? De ce sectantii ,,urmeaza” invataturile Mantuitorului doar cat le-au fost indicate de jidanii care le-au infiintat ? Catolicii fac semnul crucii dar invers. Asta este o blasfemie la adresa Mantuitorului. Semnele si insemnele din secta catolica sunt toate din masonerie.
De ce numai in bisericile ortodoxe exista moaste neputrezite ale sfintilor care dupa zeci sau sute de ani au fost gasiti neputreziti mirosind a mir ?
Cand asa-zisul ,,sfant” Papa Ioan a fost ridicat in grad de sfant, ca generalii in armata inexistenta a Romaniei, o cruce mare de lemn a cazut peste un enoriash si l-a omorat. Sfintilor trebuie sa li se recunoasca trei miracole ca sa fie trecuti in randul sfintilor. Probabil ca moartea acelui enorias a fost unul dintre miracolele facute de Papa Ionica, despre care se vorbea ca era jidan din Polonia. La catoci orice este posibil. De curand mascatul care se da Papa Francisc a laudat poponarii. Iisus Cristos a spalat picioarele apostolilor care il insoteau, dar Papistasii spala picioarele puscariasilor si ale curvelor, ca asa e la ei. La catolici a existat si o curva papesa, care a a condus Vaticanul satanist pana ce a nascut pe strada, si au mazilit-o tot satanistii din Vatican.

In loc sa sariti din baie si sa ma injurati in stilul binecunoscut al Platitilor, mai bine ati fi cautat raspunsuri la unele intrebari de bun-simt, ca sa intelegeti de ce sectele nu-l reprezinta pe Mantuitor.
Intrebati-va de ce exista aceste mari diferente intre ce credeti voi si unicul adevar ?
Raspuns: pentru ca asta raspunde dezideratului jidanesc ,,Dezbina si stapaneste”.
Pe planeta Pamant ortodocsii sunt omorati ca cei din Gaza, dar si in alte locuri, insa foarte multi oameni din alte ,,religii” si secte si-au dat seama de inselaciune si, fara sa-i oblige cineva, trec la ortodoxie fara ca cineva sa le dea carti gratuite si alte beneficii inselatoare, cum fac cei din martorii Satanei Yehova.
Sunt cazuri de prelati catolici care au trecut la ortodoxie. Pe jidanul Streihardt nu dau doi bani pentru ca mai sireti si mai prefacuti ca ei nu exista. Doar vulpea ii poate egala in siretenie si prefacatorie pe paduchiosi.
Cineva mi-a spus ca din ce in ce mai multi sectanti vin si iau lumina de la ortodocsi in noaptea de inviere.
Oare de ce ? Eu am fost din curiozitate la o slujba de inviere la catolici, cand eram elev, si imi venea sa dansez dupa muzica pe care o cantau la chitara, dar ma fortam sa fiu sobru, si fiind total diferita de slujba ortodoxa, am ramas dezamagit de faptul ca totul era sec si fara starea pe care ti-o induce prezenta in biserica.
Marturisesc ca mai tarziu am verificat stand in fata unei icoane ortodoxe, sau in centrul bisericii ortodoxe, si am simtit o energie benefica.Nimeni nu ma poate contrazice cu nimic fiindca nu poate sa-mi spuna ce simt, iar bioterapeutii stiu despre ce vorbesc.
Si mai mare a fost dezamagirea ca la catolici nu se sfintesc cozonacii, Pasca, ouale rosii, si nu se dau de pomana – adica sunt si zgarciti cu mortii. Si mi se facuse foame…
Daca mergi la ortodocsi si stai pana la sfarsit, intelegi ca mortii nu sunt uitati si primesti pomana…
Si e mult mai bun cozonacul la biserica decat acasa. Milostenia intra intre invataturile voastre ,,crestine” ?
Sau dati pomana cu bon, factura… ? Dar cu PIOS-ul ?
Cine va opreste sa cititi acasa, singuri in birou, fara sa stie sa stie ceilalti ca sa nu va toarne la seful de secta, carti despre viata sfintilor ortodocsi, etc, si veti intelege macar care este adevarata invatatura a Mantuitorului in care va amagiti ca si voi credeti ?
Cititi doar pentru informare… Daca stii mai multe, nu doare.

Noi ortodocsii nu va uram si nu va hulim, pentru ca Iisus ne invata sa ne iubim dusmanii, desi noua nu venea a crede ca ne sunteti dusmani, dar Iisus stia ce spune.
Ura si blasfemia fac parte din invataturile voastre ,,crestine” ?