Cea mai mare minciună pe care o tot repetă Marcel Ciolacu e că ”economia merge bine”
Photo of Redacția 4media.info Redacția 4media.infoUltima actualizare: 22/05/20240 1.225

Ciolacu vrea ciolanul, nu rezolvarea crizei – 60m.ro
Facebook X LinkedIn Messenger Distribuie prin mail

Marcel Ciolacu minte în privinţa situaţiei economice a ţării, în contextul în care România are „cea mai mare inflaţie” din Europa, iar deficitul a ajuns la 3,3% din PIB.

În timp ce iese la TV cu astfel de declaraţii de campanie, România este băgată în faliment. România este pentru a patra lună la rând campioana Europei la scumpiri. Avem cea mai mare inflaţie din Europa. Deficitul a ajuns la 3,3% din PIB, adică o gaură bugetară de 57,7 miliarde de lei, după primele patru luni ale anului.

Banii europeni sunt blocaţi pentru că PSD şi PNL nu fac reforme. Nu a intrat niciun euro din banii destinaţi României pe anul 2023 din PNRR.

Articole recomandate

AUR sesizează Autoritatea Electorală Permanentă – USR manipulează opinia publică prin sondaje false
24 de minute în urmă

Românii, mai au de așteptat – Guvernul Ciolacu vrea să suplimenteze fondurile pentru refugiații din Ucraina
15 ore în urmă

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că Guvernul va lua în continuare măsuri pentru scăderea inflaţiei, astfel încât aceasta să ajungă la sub 5% până la finalul anului, subliniind că la nivelul lunii aprilie rata inflaţiei a coborât la 5,9%.

Iată ce a spus acesta: „Am reuşit să scădem inflaţia la 5,9% în aprilie, aproape la jumătate faţă de nivelul înregistrat la preluarea guvernării. Este una dintre promisiunile cele mai importante făcute românilor pe care o îndeplinim! Datele oficiale arată clar că acolo unde am intervenit prin plafonare, adică la alimentele de bază, energie şi gaze, se înregistrează cele mai mari scăderi. Asta demonstrează că am acţionat corect şi vom continua pe această direcţie ca să ducem inflaţia sub 5% până la finalul anului, aşa cum ne-am propus. Pentru că scăderea inflaţiei înseamnă protejarea puterii de cumpărare a românilor, unul dintre principalele obiective ale acestei guvernări”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.