butadumitru
2 aprobate

dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.132

 

În numele salvării Ukrainei. și în numele globalizării, SUA, ne-a răpit și ea DELTA DUNĂRII. Marea neagră teritoriul românesc ,l-a ocupat tot SUA. Evreii care conduc SUA, au planuri mărețe pentru globalizare. În centul dintre ASIA și UE, adică pe teritoriile Ukrainei,Poloniei, Ungariei și României să facă centrul de comandă al Planetei. Acest teritoriu va fi declarat marele Stat Israel, ce va fi garda permanenă a Conducătorilor acestei planete.
Fără evrei poporul atașat prin credință marelui Lucifer, oculta, nu ar putea să conducă lumea. Evreii au scris și în Biblie că sunt aleșș lui Yahova și că după ce vor sdrobi popoarele, vor domina lumea și o vor conduce așa cum ciobanii conduc turmele de oi și vite. În Talmud scrie. „Numai evreii sunt oameni,ceilalți GOY sunt animale de povară și care sunt creeați pentru a sluji nouă evreilor.”
Cine erau Bolșevicii ? Evreii din Rusia,Polonia,Ukraina,și din alte părți cu misiunea de a implanta comunismul.
A început cu revoluția lui Lenin și Troțkii, ressetarea GOY -lor prin marele genocid care astăzi se ascunde în umbra tăcerii. Ce vedem în prezent este Armata Satanei:Evreii și Masoneria, continuă cu măsuri la fel de agresive ca cele din realizarea comunismului. Nu sunt atât de deștepți evreii după cum li s-au făcut propaganda, dar ei sunt conduși de demonii la care se închină. Evreii sunt specializați în spionaj,în inventarea de minciuni care plasate pe undele propagandei, îi ajută la urzirea conflictelor dintre popoare sau din interiorul poporului în care viețuiesc.
Ei nu prodec bunuri materiale, în schimb trăiesc din cele pe care le produc neevreii prin înșelăciuni și manipulare.
Când lumea va ieși din somnul amnezic, vor acționa și îi vor învinge. Semnul de trezire a fost declanșat de Pandemia lansată de Sioniști și se va intensifica cu războiul Ruso – Uktrainean.Guvernele au fost aduse la instrumentul lor probabil și prin implicarea himnozei ca metodă de supunere fără șovăire.
Doamne ajută omenire de demoni ce cutreeră planeta.