Mihai
575 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.245.91

In Ucraina Nazista Satanista au existat 41 de laboratoare militare de arme biologice ale CIA, NATO, UE si Mossad. In Insula Serpilor care a fost a Romaniei pana cand TRADATORUL RETARDAT Umil Constantinescu Tzapu’ a dat-o shobolanilor paduchiosi, a existat unul din cele trei laboratoare Mossad unde se producea RABIA aeropurtata cu care sionistii paduchiosi voiau sa omoare 90 % din populatia lumii. In Satania drogatului poponar Zelensky se produce ADRENOCROMUL, un drog foarte scump pentru ,,elitele” retardate sataniste, in care se pune lichid suprarenal din glandele suprarenale ale copiilor rapiti de oamenii poponarului Zelensky. Armata rusa a salvat 65 de mii de copii din mainile iubitului tau Zelensky.
Din Ucraina Nazista vin drogurile in Romania si in toata Europa. Tot din Satania lui Zelensky vin alimentele cu faina de gandaci si cu ARN, precum si graul toxic si iradiat din care se face painea pentru IDIOTI, pentru ca paduchiosul satansit nazist Bill Gates este mare proprietar de pamanturi in Satania shobolaneasca.
Organizatia satanista NATO a hotarat in 1991 sa nu mai accepte tari apropiate de ganitele Rusiei, dar pentru ca satanistii sunt niste scursuri fara bun-simt si cuvant, au tot admis tari ca si Colonia Romania, ca sa-i irite pe rusi si SPURCACIUNILE PADSUCHIOASE NAZISTE SIONISTE sa-si poata pune in practica
Planul de distrugere a Rusiei ORTODOXE si de creare a statului paduchios nazist Ucraina Mare impreuna cu Ungaria Mare, un alt stat din neamul sionistilor paduchiosi. Pentru etnicii rusi din Dombas si celelalte localitati rusesti pe care shobolanul paduchios Stalin le-a rupt de la Rusia sa faca Ucraina Stanista Nazista, salvarea a venit de la armata rusa, pentru ca nazistii ucrainieni omorau adulti si copii cu pusca cu luneta ziua in amiaza mare incepand cu 2014 dupa Maidanul creat de CIA, Mossad si alte servicii secrete naziste. Romanii ORTODOCSI si intregi la minte ar trebui sa apere Romania si Rusia ortodoxa de spurcaciuni. Nenorocirele au venit intotdeuna din VEST si Mantuirea va veni din EST !
Republica Moldova este deja jidanita si plina de spurcaciuni, asa ca niciodata acest TINUT UITAT DE TIMP nu trebuie sa revina la Romania, pentru ca ar insemna sa tii sarpele la piept. Bucovina are romani mult mai civilizati si mult mai patrioti dar foarte multe femei s-au casatorit cu ucrainieni, unii nazisti, asa ca nici Bucovina nu trebuie sa revina la Romania pentru ca am aduce nazistii in tara. Sa-si faca propria lor tara toate aceste teritorii rupte de Romania, pentru ca dupa atatea zeci de ani gena romaneasca s-a amestecat cu tot felul de alte gene care nu au nimic in comun cu poporul roman.
Harta imperiului roman din anul 58 inainte de Cristos : unde sunt Ungaria si Ucraina ?
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/17/Cesare_prima_Gallia_58_a.C.jpg/1280px-Cesare_prima_Gallia_58_a.C.jpg
Harta cu visul jidanilor din Ucraina nazista si din Ungaria hortista : Romania nu mai exista !
https://www.google.ro/url?esrc=s&q=&rct=j&sa=U&url=https://www.incorectpolitic.com/khazaria-dinastia-rothschild-noua-ordine-mondiala-ucraina/&ved=2ahUKEwivv-_rmauDAxWDVfEDHVh2BbEQqoUBegQIDRAB&usg=AOvVaw15XSnRpKsQSMT4Td4klZzy

Deportarile au fost facute de jidanul paduchios Stalin, cel care a avut misiunea de la Vatican sa faca Partidul Comunist Mondial, pe care partial l-a facut.
In cel de-al doilea razboi mondial nazistii ucrainieni ai satanistului Bandera au ucis 50 de milioane de rusi, motiv pentru care Stalin a pus la secret toate documentele care aratau acest lucru, pentru a nu irita rusii impotriva nazistilor ucrainieni.
Revolutia bolshevica, adica jidaneasca, din Octombrie, a fost condusa de jidanul poponar Lenin.
Niciun rus nu a fost in conducerea acelei ,,revolutii”, toti au fost jidani si agenti straini americani, englezi, austrieci.
Asasinarea Tzarului si a intregii sale familii a fost facuta la ordinul lui Rockefeller care nu a primit de la Tzar drept de exploatare a zacamintelor de petrol din Rusia.
Ca si in aceasta interventie militara a Rusiei ortodoxe in Ucraina Satanista Nazista, adevarul a fost ascuns si s-au spus numai munciuni dandu-se vina pe rusi fara sa se pomeneasca nimic de nazistii ucrainieni si jidanii paduchiosi spurcati, anticristi !
In Romania, 89 % din membrii PM Roman ( PCR ) au fost jidani, multi veniti din Ucraina si Rusia.
Scopul actualului razboi, cel de-al treilea programat odata cu primele doua in SUA satanista inainte de 1871, a fost uciderea a 90 % din populatiile lumii cu radiatiile 5G – Covid si cu VAXUL, si realizarea Khazariei Mari si a Ungariei Mari, iar apoi crearea Statelor Unite ale Ucrainei, dar le-a dat cu virgula.
Paduchiosii sunt disperati pentru ca a inceput DERATIZAREA si nu stiu pe unde sa se ascunda.
Ce vedem in media este minciuna 99 %, bravada jidaneasca !