Pierde Bucurestiul „Batalia pentru Romania„?

  UDMR jubileaza !!

Ancheta „Bătălia pentru România”, difuzată duminică, 6 mai a.c., de Antena 3 în cadrul emisiunii „În premieră” cu Carmen Avram, a arătat, cu argumente solide și indubitabile, cât de aproape este România să piardă Transilvania. În timp ce Ungaria alimentează deja cu zeci de milioane de euro proiectul său revizionist din Transilvania, politicienii de la București ignoră complet o situație care, pe termen mediu, va afecta însăși integritatea teritorială a României.

Pe lângă argumentele solide cu privire la proiectul revizionist al Ungariei, ancheta jurnaliștilor Antena 3 a spulberat un mit și a arătat o realitate indubitabilă a zonei: elita politică maghiară din zonă, reprezentată în principal de UDMR, acționează 9ntentionat pentru a menține zona în sărăcie. De-a lungul timpului, UDMR a reușit printr-o propagandă agresivă, să construiască mitul „Bucureștiul nu ne dă”. Adică, potrivit propagandei pe fata antiromaneasca , a UDMR, zona a devent foarte săracă pentru că așa doresc politicienii români de la București.

În realitate, ceea ce a dovedit ancheta Antena 3, cei care mențin zona în sărăcie sunt liderii politici ai UDMR, care au tot interesul ca electoratul maghiar să fie unul sărac și ușor manipulabil.

După cum a dovedit ancheta Antena 3, banii publici pentru investiții nu vin în zonă nu pentru că nu vrea Bucureștiul, ci pentru că elita politică maghiară, în parte din interes, în parte din incompetență, nu dorește ca zona să se dezvolte economic. Nu există bani pentru investiții, zona nu se dezvoltă. Lucrurile sunt strâns legate unele de altele și duc la menținerea în sărăcie a zonei controlate politic, economic și administrativ de UDMR.

.

Nota redacției: Dacă aceasta este politica UDMR în Transilvania nu e de mirare că rezultatele sunt altele decât cele scontate: proporția de tineri care pleacă din Transilvania este mai mare printre maghiari, mai ales printre maghiarii care nu știu bine românește… Și-o fac cu mâna lor! Să le fie de cap!