Noi traim in prezent si istoria reala nu mai intereseaza pe nimeni in Romania sau in UE. Dovada o vedeti la anexarea peninsulei Crimeea de catre Federatia Rusa cand nici un ziarist sau politian roman nu a pomenit de cimerieni ca daci….si de Peninsula Crimeea ca teritoriu dac. In schimb, e plin internetul si media romaneasca de articole pro-ucraniene in care Peninsula Crimeea e prezentata ca un teritoriu al etnogenezei tatarilor….
Un val de refugiati de 500000 de ucranieni va schimba complect demografia Romaniei si va duce mai tarziu la aparitia unui al doilea UDMR pe teritoriul Romaniei pentru ca nu vor avea unde sa plece. Un razboi total intre ucranieni si rusi va lasa valuri de refugiati ca in Siria cu un conflict pe ani de zile din care tara asta nu se va alege cu nimic pentru ca tratatul cu Ucraina nu a fost denuntat de statul roman.
Sunt romani peste tot in Ucraina in mare parte ucranizati si in caz de razboi va fi imposibil sa fie recuperati pentru astazi e imposibil de stabilit cine e roman si cine e ucrainian dincolo de Nistru….. UE ne vrea multietnici si nu incurajeaza si nu va incuraja repatrierea romanilor din Ucraina in caz de razboi cu intarirea etnicului romanesc din Romania si pentru asa ceva ani de zile statul roman nu a oferit nici un sprijin romanilor din Ucraina.