Ce putem face ca să împiedicăm fraudarea alegerilor?

2020-12-01T18:04:21+02:001 decembrie 2020|Doctrină naţionalistă|

Alegerile din 6 decembrie – dubla crima la adresa poporului roman

Scorul acestui articol
[Total: 441 voturi. Media: 4.9]

 

Ni se transmite ca la război: “muriţi pentru ţară”!

Nu-i de ajuns că au trimis şi încă trimit în prima linie personal medical, pompieri, poliţişti, jandarmi, profesori fără să le facă teste COVID, fără să le asigure echipamente de protecţie ca lumea, fără să-şi ţină promisiunile de recompense, fără să le dea o speranţă că nu vor cădea din picioare de extenuare… Ba, mai mult, dacă vreunul clachează, îl aduc cu potera înapoi şi îl leagă cu forţa la stâlpul infamiei, la bulumacul propriei execuţii.

Însă nu despre genul acesta de crime vreau să vorbesc acum. Ci vreau să avertizez:

Ni se pregătesc două hecatombe dintr-o singură lovitură, iar acea lovitură letală în masă sunt alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Prima hecatombă va fi la propriu: “grămadă de cadavre” (aşa scrie la DEX). De pe-acum morgile sunt pline, paturile la ATI insuficiente, disperarea din spitale la limita capitulării. Şi, totuşi, dintr-o nebunească sete de putere, dintr-un cinism de gâde de abator obişnuit să-şi numere victimele zilnice cu sutele, mineralul nostru preşedinte şi hăulitorul nostru premier au decis cu mare bărbăţie: vor organiza alegeri cu orice preţ! Chiar cu preţul de a putea fi numiţi criminali cu acte în urma lor.

Iar dimensiunea crimei lor va fi uşor de contabilizat! Oare nu se gândesc la asta? Cred că, mai degrabă, nu le pasă. Nu mai e un secret că puterea ia minţile celor slabi.

Se vor compara două praguri referitoare la îmbolnăviţi şi decedaţi: cel de dinainte de ziua votului şi cel ce va fi atins la două săptămâni după vot. Dacă diferenţa la morţi zilnici de COVID va fi de 100 de compatrioţi sau, Doamne fereşte, chiar mai mare? Nu le va împovăra această diferenţă conştiinţele? Nu va fi cea mai bună dovadă că dacă nu ar fi organizat alegerile acum, în apogeul pandemiei, şi le-ar fi amânat până după aplicarea vaccinului cu care încearcă să ne amăgească zi de zi Klaus Iohannis, multe vieţi ar fi putut fi salvate?

6 +14 = 20.

Începând din 20 decembrie vom începe să numărăm morţii raportabili direct în contul descreieraţilor care ne conduc astăzi. Şi, da, vom asista la grămezi de cadavre umplând până la refuz containerele frigorifice, cum ni s-a dat deja un exemplu sinistru la Piatra Neamţ.

Iar în acest timp Iohannis şi Orban vor jubila, pentru că vor fi obţinut şi Parlamentul lor.

Astfel ajungem la cea de a doua hecatombă, una la figurat. Furatul cu neruşinare, en gros, al alegerilor.

Experimentul a fost deja făcut la Bucureşti, Sectorul 1. Şi a reuşit pe deplin! Cu toate dovezile uriaşe de fraudă, nu s-a întâmplat nimic. Sclaveţii din justiţie şi-au tras robele peste cap  ca la o inhalaţie cu vapori soporifici, iar vânduta noastră societate civilă a aplaudat victoria gangsterească a sorosiştilor, care nu jură pe biblie pentru că, totuşi, au atâta cap să se teamă: “şi dacă, totuşi, Dumnezeu există şi vede?…”

Alegerile din 6 decembrie vor fi furate ca-n codru. Justiţie adevărată nu există, ieşirile în stradă sunt controlate de SRI, aşa că se va putea fura la vedere, fără frică de cineva sau de ceva, până la atingerea, cu precizie, a procentelor dorite.

Gândiţi-vă, doar, ce ar însemna pentru instigatorul de la Cotroceni să se confirme sondajele din ultima vreme, cu PSD la 33% şi PNL la 27% (şi am luat diferenţa cea mai mică din ce a apărut, recent, în spaţiul public). Ar însemna nu doar o uriaşă umilinţă, care, pentru un vanitos ca Iohannis ar fi devastatoare, dar şi un risc de debarcare anticipată din jilţul de la Cotroceni pentru repetatele încălcări ale Constituţiei la care s-a dedat.

Aşa că, dimpreună cu “paralelii” de la SRI şi STS, cu procurorii şi judecătorii de plastilină din secţiile de votare, cu autorităţile locale pe care le controlează în multe din marile oraşe, Iohannis, Orban şi uriaşul lor aparat de propagandă şi de hoţii, “vor face totul” pentru o victorie liberală pe hârtie. Ceea ce ar însemna, cum spuneam, a doua hecatombă. În care grămada de cadavre se va materializa în saci de voturi mânăriţi ca să iasă prestidigitaţia.

Frăţia instituţiilor de forţă în jurul unor conducători iresponsabili, care se pregătesc, pe faţă şi fără scrupule, pentru o dublă crimă împotriva poporului român, frizează trădarea de ţară.

Iar pe noi, victimele, ne lasă fără speranţă.

Noroc că uneori, când setea de putere devine patologică, mai intervine şi o forţă pe care nimeni nu o poate controla, să-i zicem “destinul”, care le pune cămaşa de forţă posedaţilor.

Ţineţi minte cum acest “destin” i-a întors, pe aceiaşi lideri caricaturali ai noştri, din ideea lor fixă şi toxică privind organizarea de alegeri anticipate?

De ce nu le-ar mai da, o dată, peste mână, şi de data asta?

Un comentariu

  1. Pixelu Albastru 2 decembrie 2020 la 7:07 am - Raspunde

    Nu putem face nimic ca să împiedicăm fraudarea alegerilor cum nu vom putea să împiedicăm modificarea Constituției după cum doresc stăpânii neamțului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top