rodica bratulescu

18:23 (acum 4 ore)

către eu

Stimate Domnule profesor, poate imi postati comentariul aici caci computerul cica „eroare”:

Error: An unexpected error occurred when retrieving your email address from Google.

„Ce spune ION COJA, victima delațiunii”?

25 august 2020

Comentariul meu este:
Ce-mi place mie in toata povestea asta este ca securitatea stia foarte bine ca piesa „Requiem pentru Jan” „este foarte buna” si ca ” Domnul Coja este un tip  deosebit” ,  asa ca hiena de Gabriel Andreescu al carui obiect al muncii, este sa bage strambe contra a tot ce este romanesc , si-a dat singur peste bot !

Hahaha!

„Și Wagner îmi spune: «Domnul Dinu, eu răspund de toată mișcarea universitară din partea Securității. Domnul Coja este un tip deosebit, un profesor eminent. Așa cum v-am promis, vă spun că nu era vorba de un roman, ci de o piesă de teatru despre studentul ceh care și-a dat foc la Praga în 1968 ca protest împotriva invaziei trupelor sovietice. Piesa este foarte bună, dar la noi, în scandalul în care suntem cu rușii din cauză că nu am participat atunci, în ’68, asta ne mai trebuia, să apară o piesă împotriva rușilor… Așa că stați liniștit, domnul profesor Coja nu va suferi niciun fel de repercusiune». Asta a fost tot, asta a fost «turnătoria» mea” „.

In Wikipedia vad ca politrucul asta exalta UDMR-ul, ambasadorul Cohn si alte minoritati ca el .
Asa ca omul,  asta stie,  asta face !
Ce vreti, sa-i luati obiectul muncii ca sa moara amaratul de foame ???
El sapa romanii caci pentru asta este platit si azi si in timpul lui Ceausescu .

*
*
Nota redacției – Ce-i place dnei Rodica ne place și nouă. Ne știm de ani mulți de combatere a prostiei și a proștilor, nu mai zic a ticăloșilor!