Iohannis, intalnire cu Merkel: „Cetatenilor din Uniunea Europeana nu le-a mers NICIODATA asa de bine ca acum”
http://www.aktual24.ro/iohanni…

ASTA SE INTAMPLA CAND LUPII AJUNG PĂSTORI LA STANA !!!
ASTA SE INTAMPLA CAND INSTITUTIILE STATULUI SANT OCUPATE DE STRAINI CA LUPII LA OI PRIN IMPOSTURA, MINCIUNA SI VICLENIE !!!
Se ajunge in situatia in care pervertirea sa fie in asa masura incat raul sa fie numit bine, intunericul sa fie numit lumina, minciuna sa fie numita adevar……
Adica e „bine” ca pamantul stramosilor este acaparat de straini…..pentru ca sangele lor varsat pentru apararea gliei stramosesti in fata invadatorilor pagani, sa fie batjocorit si calcat in picioare !
E „bine” ca santem goniti din Patria noastra, peste patru milioane de români, sa muncim ca sclavii in occidentul lor…..pentru ca Patria sa fie exploatata sistematic pas cu pas !
E „bine” sa fim dezbinati si destramati ca neam, ca familie si ca oameni…..pentru ca tara sa fie distrusa ca un lucru „bine” facut !
E „bine” sa primim pe asa zisii „refugiati” mahomedani, sa le dam casa, masa, trai bun, sa le construim cazarmi pentru a ne ocupa mai usor !
E „bine” sa acceptam anormalul ca normal, homosexuali, desfrau, pacatul ca norma de viata, pentru ca asa ne vor tine adormiti mai bine !
E „bine” sa ataci Biserica Neamului, Ortodoxia, pentru a nu mai exista nici o sansa de trezire a Neamului !
E „bine” sa avem toate resursele privatizate la straini, gaze, apa, electricitate, telefon, petrol…pentru ca asa ii sta bine unei colonii de sclavi !
E „bine” sa avem pensii private si sa muncim ca sclavii tot la corporatiile si multinationalele occidentale pana la adanci batraneti la 65 de ani….pentru ca bancherii straini occidentali sa scoata profit „bine” facut !
E „bine” sa avem sanatate privata, spitale private, pentru ca sa fim tratati numai daca ne mai raman bani dupa ce platim servicii si utilitati tot la straini la corporatiile occidentale, iar daca nu mai avem bani, e „bine” sa mai disparem, sa mai murim, pentru ca „refugiatii” provocati tot de ei asteapta sa ne ia locul !
E „bine” ca sistemul de educatie sa fie la pamant, sa scoata „tampiti”, dar apoi sa beneficieze de educatia lor pe banii nostri, tot occidentul nelegiuit lacom si parsiv !
E „bine” ca ue ne-a desfiintat armata, economia, familia, ca santem dezbinati, manipulati si controlati cu paine si circ, si card si cip….pentru ca altfel cum sa tina in frau poporul transformat in populatie !