anonim
inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.178
Invazia de evrei hasidici ascunde un blat intre Centrul Wiesenthal si Ungaria pe Transilvania prin care istoria e rescrisa pe bani grei de la Budapesta in defavoarea romanilor. Pe bani grei Centrul Wiesenthal i-a trecut pe romanii omorati de horthysti la subsolul istoriei pentru ca orice despagubire ascunde si niste paragrefe secrete care niciodata nu ajung in media in care iudaizarea Maramuresului si a localitatii Satu Mare se face pe istorie cenzurata in care romanii sunt denigrati si crimele ungurilor minimalizate in interesul Ungariei.
Invazia de evrei pe arhivele Securitatii si pe specularea istoriei ascunde furturi de dosare si cenzurarea istoriei in favoarea Ungariei pentru ca e vorba de bani si de teritorii – nu degeaba se spune ca cine controleaza istoria stapaneste prezentul… In anii 50 au fost anchete in secret pe crimele horthystilor pe romani si in momentul de fata cea mai mare parte din dosare au disparut din arhive sau au ramas secretizate pentru ca e vorba de horthystii cu cele mai oribile crime in care cadavrele victimelor erau batjocorite. Mai mult de atata, dupa amnistiile monarhistilor si comunistilor pe horthysti a urmat o circulara verbala in Securitatea anilor 50 in care era interzis ofiterior romani de Securitate sa se atinga de horthystii care au omorat romani , era interzis sa se atinga de averile lor si era interzis sa se atinga de copiii si de familiile lor. In fata unei asemenea situatii a fost inventat un sistem de vanatoare si de aplicare a ratiunilor de stat in care cei mai mari criminali nu exista nici astazi oficial si pentru care din arhive au disparut toate dosarele….
Dupa 1945 cea mai mare parte din horthystii care au omorat romani au fost protejati de americani si de Israel in fata justitiei si utilizati in revolutia ungara din 1956 cu o incercare de fabricare a unei revolutii si in Transilvania pentru care au fost capturate echipe de securisti unguri si executate. Tiparul crimelor din revolutia ungara din 1956 e tiparul crimelor de la Ip si Traznea si pentru asa ceva la sfarsitul anilor 50 Securitatea a tiparit si o serie de carti in care participantii la revolutia ungara din 1956 erau deconspirati ca fosti criminali de razboi horthysti – un Wass Albert a murit sub protectia statului american si a Centrului Wiesenthal care doar a mimat o incercare de aducere in fata justitiei….
Inainte de razboiul din Ucraina iredentistii ucrainieni revendicau Maramuresul romanesc in acelasi timp cu extrema dreapta ungara. Pe acest tipar al iredentismului ungar si ucrainian vin colonizarile cu evrei hasidici in care romanii sunt vanati si denigrati de Centrul Wiesenthal cu fosti ofiteri israelieni care veneau la fostii ofiteri de Securitate cu amenintari pentru a pastra tacerea pe furturile de dosare….in debutul campaniei pe frontieristi condusa de o evreica din Satu Mare pe nume Carmen Avram in care vanatorii de criminali de razboi horthysti erau denigrati chiar de catre o evreica! Evreii ii denigrau pe vanatorii de criminali de razboi horthysti pe bani grei de la Budapesta in campaniile pe frontieristi pentru ca un vanator de criminali de razboi horthysti vine pe un sistem de evitare a acuzatiilor cand aveam armata dezarmata de sovietici si o regiune autonoma maghiara.
Ungaria rescrie istoria in complicitatea CNSAS-ului, a IICMER-ului si a Centrului Wiesenthal si in mediul academic romanesc nu am avut nici macar o reactie.

https://www.dw.com/ro/noi-controverse-%C3%AEn-ungaria-pe-tema-holocaustului/a-17383658
https://ziare.com/europa/ungaria/ungaria-cedeaza-si-acorda-din-nou-despagubiri-pentru-victimele-holocaustului-1244906