Mihai
159 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.225.174
5G ESTE ARMA MILITARA.

CE CAUTA ANTENELE 5G IN STATIILE DE METROU SUBTERANE ?
Orice antena trebuie sa fie amplasata la inaltime sa poata emite cat mai departe. In statiile de metrou cu 5G se IRADIAZA calatorii care urca si care coboara din tren.
Corpul uman este 70% APA, si apa reactioneaza la radiatiile 5G care sunt la fel ca radiatiile cuptorului cu microunde in care fierbe apa si se prajeste puiul, dar de 125 de ori mai puternice ca frecventa: 70 – 300 GHz fata de 2,4 GHz cat are cuptorul cu microunde. Chiagurile de sange se formeaza prin eliminarea apei din sange ( fierbere ), dar pot fi dizolvate cu Aspirina si Paracetamol sau Antibiotic daca este mai grav. Primii care au descoperit acest lucru au fost medicii rusi care au facut autopsii ,,ilegale” celor decedati de ,,Covid”, si analize pentru a gasi vreun virus. Concluzia lor a fost ca totul se datoreaza radiatiilor 5G, si celor internati li s-a aplicat tratamentul clasic pentru Gripa, obtinandu-se efectul scontat.
Gurvernele CRIMINALE ale lumii au interzis prin Ordin de Ministru Criminal, in Aprilie 2020 in Romania, vanzarea catre populatie a IVERMECTINEI, pentru ca folosindu-se acest medicament de uz veterinar dar util OMULUI, se reduce perioada de tratament a Gipei 5G la 3 zile, si planul cincinal la decese nu le-ar mai fi iesit.
Autopsiile ,,ilegale” facute de echipe de medici adevarati si curajosi din multe tari, au descoperit in venele vaccinatilor leclarati decedati de ,,moarte subita”, niste ,,chiaguri” de pana la 1 metru lungime, formate din proteine reziduale scoase din uz de catre zoile din vaccin. Chiagurile de sange cat si aceste reziduri infunda venele si sangele nu mai transporta Oxigen la creier, iar creierul constata ca organismul nu mai poate respira si da comanda ,,Stop joc”. In aceste zile de sfarsit al Cabalei, frecventa antenelor 5G si a radiatiilor 5G emise de pe cei 42 de mii de sateliti ai fiului de nazist Elon Musk si de pe cei 63 de mii de sateliti ai satanistului Bill Gates, este maxima.
Ametelile resimtite sunt efectul micilor chiaguri de sange care scurtcircuiteaza creierul.
Pentru a fluidiza sangele, consumati cate o Aspirina dupa fiecare masa, si daca starea de ameteala se intensifica luati si cate un Paracetamol seara si unul dimineata.
Consumati si cate 5 tablete de Vitamina C pe zi, pentru reglarea pH-ului, care impreuna cu aceste radiatii contribuie la starea generala proasta inclusiv la posibilitatea de a avea AVC, mai cu seama in zilele toride.

„COLEGIUL MEDICILOR:’’PANICA INDUSA DE GUVERN IN RANDUL POPULAȚIEI A REUȘIT SA UCIDA’’ S-A MURIT MAI MULT DE INFARCT, DE OCLUZII ȘI DE CANCER’ Ion Motea 18.06.2020 https://www.bugetul.ro/colegiul-medicilor-panica-indusa-de-guvern-in-randul-populatiei-a-reusit-sa-ucida-s-a-murit-mai-mult-de-infarct-de-ocluzii-si-de-cancer/

„INTERZICEREA AUTOPSIEI LA MORȚII DE CORONAVIRUS, GĂSELNIȚĂ ROMANEASCA: RECOMANDARILE CDC DIN SUA PENTRU AUTOPSII Loredana Codruț 29/04/2020
https://www.stiripesurse.ro/interzicerea-autopsiei-la-mortii-de-coronavirus-gaselnita-romaneasca-recomandarile-cdc-din-sua-pentru-autopsii_1458720.html ,,În România, autopsia în cazul pacienților bolnavi de coronavirus care mor a fost interzisă prin ordin de ministru, pe motiv că aceștia sunt contagioși…”
PLANUL KALERGI: GENOCIDUL POPOARELOR EUROPENE
http://meritocratia.ro/2016/04/planul-kalergi-genocidul-europenilor-subspecii-rezultate-din-casatoriile-interrasiale-usor-manipulabile-de-elita-conducatoare/
https://www.stiripesurse.ro/veste-de-ultima-ora-ceretatorii-timisoreni-au-fabricat-leacul-impotriva-temutului-coronavirus_1426371.html

,, …GASIREA UNEI MODALITAȚI DE REDUCERE A POPULAȚIEI … Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere. Îi scăpăm făcându-i să creadă că este pentru binele lor … Vom găsi sau provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, o adevărată criză economică sau nu, un virus care afectează bătrânii sau varstnicii, nu contează , cei slabi și înfricoșați vor ceda în fața ei. Prostul va crede în el ( in virus ) și va cere să fie tratat. Vom fi avut grijă de faptul că am aplicat tratamentul, un tratament care va fi soluția. Prin urmare, alegerea idioților se va face de la sine: vor merge singuri la abator. ” Complet aici: https://www.incorectpolitic.com/despre-depopularea-prin-vaccinare-a-lasilor-si-fricosilor-care-vor-ceda-si-ca-prostii-vor-accepta-vaccinul-fragmente-dintr-un-interviu-cu-jacques-atalli/ https://www.incorectpolitic.com/wp-content/uploads/2021/10/attali.mp4?_=1

,,…AM AVUT TREI PANDEMII IN ULTIMA SUTA DE ANI. PRIMA PANDEMIE A FOST IN 1918, care a fost numită pandemia de gripă spaniolă. Acesta a fost momentul în care au implementat undele radio la nivel global și a crescut electrificarea universului nostru. Milioane de oameni au murit șase luni mai târziu în urma unei pandemii. DUPA AL DOILEA RAZBOI MONDIAL, O ALTA PANDEMIE, care a fost implemen-tarea echipamentelor radar. La nivel global, sateliții s-au dezvoltat și au ieșit o mulțime de sateliți diferiți. Când a fost implemen-tat sistemul au existat o serie de decese din cauza pandemiei. ULTIMA PANDEMIE MAJORA A FOST IN 1968, CARE A FOST NUMITA GRIPA HONG KONG. ACUM AU LANSAT 5G și acest lucru afectează viețile oamenilor. Ucid oameni din întreaga lume și ei acoperă cu ,,virusul Corona’’.’’

,,ÎN CRIZA COVID SE FOLOSEȘTE PROPAGANDA DE RAZBOI.
„ Războaiele nu vin din senin! Sunt întotdeauna prefigurate de o operațiune de propagandă menită să slăbească ținta, să o erodeze, să îi slăbească voința de a se bate. „Operațiunile cele mai reușite de propagandă se rezumă la o strategie simplă: identifică inamicul, dezbină-l, izolează-l, apoi anihilează-l.” O populație înspăimântată, năucită și epuizată este mult mai puțin capabilă să reziste în fața arsenalului amețitor, de la măsurile draconice ale guvernanților, regulile privind purtarea măștii și testele nesfârșite până la carantinarea persoanelor sănătoase și obligativitatea de facto a vaccinării în masă. Robinson dezvăluie că guvernul britanic a cerut sprijinul experților în psihologie comportamentală în privința utilizării presei pentru a manipula opinia publică, mărind nivelul de frică din jurul COVID-19. „Elementul cheie al strategiei de schimbare a comportamentului propus de SPI-B care pare să fi fost adoptat este «convingerea prin frică»”, afirmă Robinson. În secțiunea din document destinată Convingerii se afirmă: „Un număr semnificativ de persoane încă nu se simt suficient de amenințate.” Anexa B a documentului enumeră 10 opțiuni care pot fi utilizate pentru a mări distanțarea socială: De pildă, Opțiunea 2 recomandă: „Folosește presa pentru a spori sentimentul de amenințare personală”. Pentru mărirea senzației de amenințare personală, SPI-B recomandă și „utilizarea mesajelor emoționale percutante”. Printre acestea, se află sloganuri precum: – „Oricine îl poate avea (virusul). Toată lumea îl poate transmite.” – „Nu vă puneți familia și prietenii în primejdie.” – „Rămâneți acasă pentru binele familiei voastre. Nu le puneți viața în pericol.” – „Dacă ieși, îl poți transmite. Oamenii vor muri.” „Rușine și Aprobare”

,,CODUL DE LA NÜRNBERG (1947) BRITISH MEDICAL JOURNAL NO 7070 VOLUMUL 313:
Pagina 1448, 7 decembrie 1996. https://media.tghn.org/medialibrary/2011/04/BMJ_No_7070_Volume_313_The_Nuremberg_Code.pdf
Testele incorecte și certificatele de deces frauduloase, vaccinul „experimental” încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva. Conform articolului 32 din Convenția de la Geneva din 1949, sunt interzise „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane protejate”. Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe persoane protejate constituie o încălcare gravă a Convenției. VACCINUL „EXPERIMENTAL” ÎNCALCĂ TOATE CELE 10 CODURI DE LA NÜRNBERG – CARE APLICĂ PEDEAPSA CU MOARTEA PENTRU CEI CARE ÎNCEARCĂ SĂ ÎNCALCE ACESTE LEGI INTERNAȚIONALE.’’

Poate trai cineva cu aceste ZOI injectate in el ?

,,CE CONTIN VACCINURILE UCIGASE PFIZER / BIONTECH (BNT162B1 / BNT162B2):
„Când celulele HEK293T / 17 au fost incubate …”
„Pentru caracterizarea structurală, P2 S a fost exprimat în celule Expi293F …”
„Rinichiul embrionar uman (HEK) 293T / 17 și celulele Vero 76 (ambele ATCC) au fost cultivate …”
„Celulele Expi293F ™ au fost crescute în mediu Expi293 ™ și transfectate tranzitoriu folosind ExpiFectamine ™ 293 (toate de la Thermo Fisher Scientific).”
„Celulele HEK293T / 17 au fost transfectate cu 1 μg de transfecție RiboJuice …”
„Celulele HEK293T / 17 transfectate au fost colorate cu colorant de viabilitate fixabilă (eBioscience).”
„P2 S marcat cu TwinStrep a fost exprimat în celule Expi293.”
„Pe scurt, monostratele HEK293T / 17 transfectate pentru a exprima SARS-CoV-2 S trunchiat …”
PFIZER / BIONTECH (BNT162b1 / BNT162b2):
„Celulele HEK293T (ATCC CRL-3216) au fost însămânțate …”
MODERNA (mRNA-1273):
„Proteinele au fost exprimate prin transfecția plasmidelor în celule Expi293 …”
„Construcția a fost exprimată prin transfecția tranzitorie a celulelor Expi293 (ThermoFisher) în suspensie la 37 ° C timp de 5 zile.”
„HEK293T / 17 (ATCC CRL-11268), Vero E6 (ATCC), celule Huh7.5 …”
„Celulele Expi293 au fost menținute în mediul sugerat de producător.”
„Celulele HEK293T au fost transfectate tranzitoriu cu mRNA care codifică proteina S sau S (2P) de tip sălbatic SARS-CoV-2 folosind un kit de transfecție mRNA TranIT (Mirus).”
„Pseudovirusurile au fost produse prin co-transfecția plasmidelor care codifică un reporter de luciferază, coloana vertebrală a lentivirusului și genele S în celule HEK293T / 17 (ATCC CRL-11268), așa cum s-a descris anterior41.”
„Pe scurt, serul inactivat termic a fost amestecat cu pseudovirusuri, incubat și apoi adăugat la celule Huh7,5 sau celule 293T care exprimă ACE-2 pentru MERS-CoV și respectiv SARS-CoV-2.”
MODERNA (mRNA-1273):
„Pseudovirusurile au fost produse prin cotransfecția plasmidelor care codifică SARS-CoV-2 S (Wuhan-1, număr de acces GenBank, MN908947.3), reporter luciferază, coloană vertebrală lentivirus și protează transmembranară umană, serina 2 (TM.’’ ‘’
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.12.09.20245175v1.full
https://www.nature.com/articles/s41586-020-2622-0
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2024671
1.1 PFIZER/BIONTECH (BNT162b1/BNT162b2):
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.09.08.280818v1.full

TERORISTII striga ,,Teroristii’’ ! La noi se face acest lucru fara lege.

,,Poliția franceză a primit dreptul de a activa de la distanță camera, microfonul și GPS-ul telefoanelor mobile ale cetățenilor.
Autorizația poliției de a spiona cetățenii a fost prevăzută într-o modificare a legilor justiției votată miercuri seara de Adunarea Națională, după ce ea fusese aprobată luna trecută și de Senat. Potrivit noii legi, poliția și organele de securitate pot activa instalațiile de urmărire nu doar de pe telefoane ci și de pe computere, de la bordul mașinilor sau de pe orice alte aparate conectate ale persoanelor suspectate de infracțiuni grave, în special de terorism.
(A nu se uita că, în pandemie, refuzul de a accepta Dictatura COVID a fost etichetat drept „terorism.) Modificarea legii mai prevede și că activarea dispozitivelor de urmărire trebuie aprobată de un judecător și nu poate dura mai mult de șase luni. De asemenea, parlamentarii aflați în siajul lui Macron, care au sprijinit legea, au dat asigurări că persoanele care practică profesiuni sensibile – medici, ziariști, avocați, judecători și politicieni – nu vor fi vizați de noua prevedere. Admințând că ar fi așa, Cutia Pandorei a fost deschisă. Precedentul a fost creat. Experiența ultimilor zece ani ne învață că orice astfel de precedent a fost urmat de o breșă tot mai largă, prin care au năvălit noi prevederi totalitare și prin care drepturile omului au fost călcate cu brutalitate în picioare. Evident, invocându-se scopul nobil al binelui comun și al securității cetățeanului. Contextul insurecțional în care se află Franța, unde violențele de stradă fac ravagii, a fost pretextul perfect pentru promovarea acestui act normativ.
Încă o dovadă că nici o criză nu trebuie lăsată neexploatată.
Și că multe din crizele tot mai dese la care asistăm astăzi au tocmai acest scop.’’

https://www.activenews.ro/thumb-637?/articole/183031.jpg
https://www.activenews.ro/externe/Din-spatele-razboiului-civil-din-Franta-ranjeste-Le-Grand-Fr%C3%A8re-183031