Shadow
35 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.120.171.184

 

Colonizarile programate cu afgani sunt urmate in acelasi timp cu avertizarea oficiala a ofiterilor britanici pentru un nou atentat ca pe 11 septembrie 2001. Asa ceva inseamna instituirea unui stat politienesc in Romania concomitent cu colonizari de sute de miii de refugiati pentru ca la fiecare razboi suntem obligati sa primim miii de emigranti.
Romanii ar trebui sa se organizeze si sa inceapa un boicot in masa si cu o revolta generala impotriva colonizarilor in care fiecare centru de emigranti sa fie pichetat de protestatari si sa fie atacat in instanta.
Revolta ar trebui sa inceapa cu refuzul parintilor de a-si trimite copiii in clase cu copiii de imigranti colonizati cu blocarea accesului acestor colonisti in scolile romanesti si cu refuzul functionarilor de a procesa actele lor.
E nevoie de o revolta si un boicot general pe tot ce inseamna emigrant, de la refuzul de a angaja emigranti colonizati si pana la refuzul de a lucra cu emigranti. Salvarea natiunii romane va veni doar in urma raului lasat de emigranti pentru ca e inevitabil ca printre ei sa nu fie si teroristi. Pentru asa ceva fiecare crima a emigrantilor ar trebui sa fie speculata in proteste si in revolte si pentru asa ceva ar trebui sa fim pregatiti de reactie pentru crimele emigrantilor care sunt inevitabile.
Ar trebui o lista neagra cu politicienii care promoveaza colonizarile de emigranti cu popularizarea unui astfel de liste negre si un forum in care sa fie enumerati si identificati politicienii si ziaristii care promoveaza colonizarile.
In fata colonialismului UE nu se poate raspunde decat cu revolte, proteste si cu o reactie ferma . „https://stirileprotv.ro/stiri/international/experti-in-securitate-marea-britanie-ar-putea-fi-tinta-unui-atac-terorist-de-dimensiunea-celui-din-11-septembrie.html” rel=”canonical” />