Azi, în Spania, Moța și Marin…

Reiau un citat ca să se înţeleagă pentru ce s-au dus acei oameni acolo, nu pentru ca să-l sprijine pe Franco sau acoloţii săi. Acolo s-au dus oameni ca să apere un concept de morală creştină, care acolo, ca şi în URSS era pus în primejdie:

„Biserica a fost doborata. Nu pentru vesnicie, dar totusi a fost doborata
pentru veacul de azi, iar in locul ei s-a instapanit puterea diavoleasca
a necredintei, a stricaciunii, cu suferintele si moartea sufleteasca si
trupeasca a oamenilor de azi. Noi credem in invierea Bisericii atat in
Rusia cat si in Spania comunista…”

 

Ei cu acest crez au plecat.

Cine nu înţelege asta să mearcă să se culce ca să poată să se reculeagă după ce-şi vor odihni mintea.
Nu uitaţi, Biserica crerştină este importantă pentru civilizaţie nu pentru dogmele ce le propagă, ci pentru menţinerea civilizaţiei omenirii, a preceptelor moralei creştine, care dacă ar fi lăsate de izbelişte în mîna unor satrapi, civilizaţia bazată pe îngăduinţă, caritate şi milă s-ar prăbuşi. Studiaţi istoria islamului şi veţi vedea acolo nu civilizaţie, ci un şir de crime nesfîrşite extinse la scară tri-continentală, asasinate la comandă, războaie fără întrerupere, care au avut loc pe parcursul unui mileniu, numai de dragul crimelor şi distrugerii altor civilizaţii, numai ca sistemul lor religios bazat pe SENTIMENTUL DE DOMINARE să triumfe pe întretg globul.

Creştinismul nu a recurs niciodată la astfel de metode. Cruciadele catolice au fost organizate tocmai în scopul stăvilirii unor astfel de procedee criminale. Ele nu au fost organizate în scop de distrugere a altor civilizaţii ci tocmai pentru protejarea civilizaţiei umane ameninţată de mahomedanism..