Sansa Maiei Sandu: O justitie functionala

 

Maia Sandu are o singura sansa: O justitie functionala, arestarea a cel putin 30 parlamentari pentru hotie, coruptie. Politicieni penali, corupti. 

Autogarile golite de corupti si firme capusa. Metalferos, soselele, Caile ferate, totul de trebuie golit de coruptie si hoti! Telefoanele, televiziunile, totul.

Alegerile anticipate nu vor aduce nici o schimbare. Pleaca hotii si coruptii si vine Renato Usatii. Cu ceva mai bun?!

 

Sandu trebuie sa negocieze, rigiditatea politica nu va putea aduce nimic bun.
Kovesi in Romania a inceput cu pasi marunti, a arestat hotii mici, apoi pe cei medii, apoi abia pe cei mari.
Maia sandu nu va putea aresta hotii din raportul ,,Kroll,, din mafia si gruparea infractionala ilan sor.
In primul an trebuie sa se preocupe de formarea unui cabinet de ministri pentru Reforma in justitie, pentru legi clare si internationale.
Pasul doi, arestarea sefilor de Autogari, primari corupti, Flagranturi.
CNA-ul a facut foarte putine arestari in ultimii ani! un numar jenant de activitate pentru o tara putred de corupta!
Sefii de raioane, autogari, de la Caile Ferate, institutii corupte, de la Frontiera si altii trebuie arestati pentru coruptie.
Hotii la puscarie, nu in parlament si nu in functii publice!
Ruxanda Glavan cu atatea procese in instante, iar sotul ei Cincilei de la BNR, acuzat pentru favorizarea furtului miliardului, si in instanta cu atatea dosare, merge la interviuri si face politica pentru ce anume? ca sa se apere?
Acestia nu trebuie sa mai negocieze ceva in politica, ci trebuie sa stea la puscarie pentru fapte de coruptie . Grupari de interese, si-au angajat rudele, conflicte de interese, au achizitionat medicamente , scandalul insulinei ,, Strim,, de genocid medical, etc.
Boris Gilca la fel.
Republica Moldova nu poate iesi din iadul coruptiei si saraciei decat cu pasi marunti dar rapizi.
Maia Sandu prima oara are nevoie de un Guvern cu care sa colaboreze. Dupa care sa faca reforma in justitie, dupa care sa puna pe butuci mafia corupta de la temelie.
DACA NU VA REUSI SA FACA PASII MARUNTI, DAR RAPIZI SI SIGURI, MAIA SANDU VA FI SUSPENDATA DE CATRE GUVERNUL PSRM+Ilan Sor!