Cazul Liviu Dragnea și opinia publică

Am primit un comentariu semnat GELU ARAMIANU, din care extrag un scurt fragment pentru a-l comenta și eu:

(…) Ca exemplu, sub Liviu Dragnea au dus-o mult mai bine decat sub guvernele anterioare dar cand SRI, DNA si ICCJ l-au bagat la inchisoare pe un dosar trucat milioanele care au dus-o bine sub PSD condus de el au stat in casa fara sa-i sara in ajutor. Nemintosii nerealizand faptul ca binele lor se va sfarsi odata cu arestarea lui LD dupa care ei vor incepe sa traiasca din nou prost. Sa fi iesit 2 milioane in strada alta era realitatea trista de astazi. Si aceasta lasitate se explica datorita faptului ca la foarte multi romani credinta este doar de fatada. Cand crezi cu adevarat in Sfantul Bunul Dumnezeu nu poti sa fii las.

 

Comentariul meu: Ca să iasă 2 milioane de protestatari în stradă era nevoie de o organizare bine pusă la punct. Această organizare nu putea fi făcută decât de colegii din PSD ai lui Liviu Dragnea. Or, cu acea ocazie, s-a văzut că Dragnea a fost trădat de tovarășii săi de partid. Fără sprijinul acestora, manevrele SRI, DNA și ICCJ nu aveau nicio șansă de reușită!

Liviu Dragnea dăduse o direcție bună evoluției României. Și-a atras opoziția lui Johanis și a altor adversari ai intereselor românești. Din păcate s-au găsit trădători ai acestor interese și în interiorul PSD, unde a apărut o disidență zgomotoasă având-o în frunte pe omniprezenta Gabriela Firea, care n-a plătit în niciun fel eșecul de la alegerile pentru Primărie! Alături de GF s-au mai găsit câțiva oportuniști care să aibă ceva de câștigat din dispariția domnului Liviu Dragnea din viața politică.

La trădătorii din PSD mai trebuie adăugați trădătorii din mass media și din șleahta de așa ziși analiști politici, care au acceptat manevra mizerabilă a conspirației anti-românești care a dus la execuția lui Liviu Dragnea! Repet: Liviu Dragnea declanșase o politică a interesului național! A fost contrat de lătrăi ca Bogdan Rareș, care, în confruntare directă cu Liviu Dragnea, nu erau în stare să-i facă față!

Ce face acum Liviu Dragnea? Sper că n-a abandonat lupta, dar atenție la persoanele de care se înconjoară. Nu cumva i-au venit alături deoarece nu sunt primiți în altă parte?!

Succes, domnule Dragnea!

Ion Coja