Caut evreu deștept. Ofer recompensă. Aștept și provincia…

 

Caut un evreu deștept cu care să pot discuta subiectele de interes comun, pentru români și evrei. Și în primul rând subiectul subiectelor: a fost holocaust în Transnistria?

 

Cu subiectele subiacente: Sunt românii vinovați de cele petrecute la Iași în iunie 1941? Au existat evrei asasinați la Abatorul din București, în ianuarie 1941?… Cât de vinovați sunt evreii pentru instaurarea comunismului în România? Dar pentru căderea comunismului, a regimului ceaușist?… Și altele!

 

La început, imediat după 1990, când Mozes Rozen, ticălosul, a lansat teza producerii unui holocaust, a unui genocid antievreiesc în Transnistria, am avut parte de adversari mai de Doamne, ajută: Andrei Cornea, Andrei celălalt: Oișteanu, Radu Ioanid, Nicolae Cajal, Lya Benjamin, Harry Culler, Teșu Solomovici! N-aș spune că sunt mai deștept decât ei, căci nu despre asta este vorba! Dar, în toate dezbaterile la care am fost invitat, și mai ales la TV, mi-a fost ușor să-i dovedesc, să-i pun într-o jenantă și evidentă inferioritate, într-o criză acută de argumente! I-am cam băgat în buzunar pe fiecare evreu holocaustolog care mi-a ieșit în cale!…

 

Față de această situație, văzând că nu o scot la capăt în prezența subsemnatului, la Federația Comunităților Evreiești din România a fost convocată o ședință operativă cu toți cei care mi-au fost parteneri de emisiune.  Se zice că președintele FCER, de după expierea rabinului „roșu”, i-ar fi admonestat și amenințat pe specialiștii evrei în suferințele evreiești, pentru ușurința cu care au cedat în fața subsemnatului, pe unii i-a acuzat chiar de trădare, cârdășie cu adversarul, cedare în fața evidenței (sic!) etc. Bref, cică atunci s-a luat decizia ca niciun expert evreu, niciun evreu doctor în holocaustologistică, să nu mai participe la vreo dezbatere publică în care l-ar fi avut adversar pe numitul Ion Coja…

 

Măgulitoare discriminare!, mi-am zis, când am aflat!

 

M-am bucurat însă ca prostul, căci cam în același timp, aceeași Federație a mai avut o idee șmecheră de tot: a impus la CNA decizia ca tema-subiectul „persecuțiile îndurate de evrei în România” să nu se mai discute la TV sau pe vreun post Radio decât în prezența unui delegat al Federației! Al FCER… Decizie care avea un ricoșeu de care CNA nu și-a dat seama decât mai târziu: dacă FCER nu trimite un delegat, emisiunea nu se mai ține!…

 

Așa se face că atunci când eu am cerut unor posturi TV să pună în discuție acuzațiile de Holocaust și Genocid aduse românilor, iar acele posturi au fost de acord să găzduiască asemenea dezbateri, s-a ivit motivul de imposibilitate: FCER nu a acceptat să desemneze un reprezentant care să participe la acea dezbatere unde omul delegat de FCER urma să dea ochii cu subsemnatul. Astfel că emisiunea nu s-a mai putut ține. Au fost mai multe emisiuni care nu s-au putut ține din acest motiv! Nota bene: Disponibilitate a existat din partea postului TV respectiv. Dar boicotul FCER a blocat orice dezbatere! Pe această temă au drept la dezbatere numai persoanele agreate și desemnate de FDCR!…

 

Aceasta este manevra nerușinată / rușinoasă prin care eu – dar și alții ca mine, nu am mai apărut la TV, indiferent care post TV, de aproape 15 ani! (Cu excepția defunctului OTV… Să fi contat asta când s-a decis desființarea OTV?)

 

În schimb, CNA nu a dispus ca, prin simetrie, să nu se țină nicio emisiune TV în care românii sunt acuzați de genocid decât în prezența unui istoric sau publicist care să prezinte și să apere și varianta nevinovăției românești! Astfel că în România de azi, despre români poți spune orice enormitate, poți formula acuzațiile cele mai grave, nu este obligatorie prezența celui care să reprezinte altera pars!… Mai exact spus, nu este nevoie să probezi asemenea acuzații! Libertatea cuvîntului jignitor și calomniator la adresa românilor este pe deplin asigurată în România de CNA!

 

Așa s-a ajuns la situația în care secături că Andrei Oișteanu să spună despre mine și despre români fel și fel de prostii, în emisiuni la care nu am fost de față! Sesizând CNA și cerând drept la replică nu am primit niciun răspuns!… Nu-s nici ăștia proști!

 

Noroc însă cu Internetul, pe care ani de zile l-am disprețuit! Faute de mieux, cum zic frații noștri, văzând că televiziunea nu mai există pentru români, m-am adresat Internetului și am expus pe Internet, pe site-ul meu, ce aveam de spus în apărarea românilor mei, nu pentru că sunt ai mei, ci pentru că i-am considerat nevinovați! În consecință, am ajuns în dezacord cu persoane și mai serioase decât cele mai sus pomenite. Le-am abordat cu ajutorul Internetului. Am avut de ridicat obiecții la textele unor nobeleanți, ale unor mari scriitori propuși la premiul Nobel: Mircea Cărtărescu și Norman Manea. Ăștia doi numai proști nu sunt! M-am interesat de adresa lor de Internet, le-am scris, reproșându-le propagarea unor neadevăruri grave despre românii de noi, și am așteptat, și tot mai aștept, de ani de zile să mă învrednicească cu un răspuns! Așteptarea nu m-a făcut să-mi schimb părerea: nu sunt proști băieții ăștia! Nu inteligența le lipsește, ci cu totul altceva! Obrazul!… Sunt două entități net distincte, inteligența / talentul și obrazul….

 

Nu cred că dumnealor Mircea Cărătărescu și Norman Manea le-a interzis cineva să-mi răspundă! Au mirosit ei că nu e cazul, că s-ar putea s-o pățească dacă-mi răspund! Adică să se facă și ei de rîs, cum o pățiră cei mai sus pomeniți!

 

Pe Internet au apărut însă alți adversari: evrei – probabil și ne-evrei, anonimi, care își ascund identitatea, dar nu și convingerea că în România s-a produs Holocaust, genocid, progrom etc. Sunt convins că n-o fac sub oblăduirea unei acțiuni concepute de FCER sau altă instanță evreiască! Sunt convins că FCER, dacă ar putea, i-ar opri să intre în contradictoriu cu individul care semnează dintotdeauna cu pseudonimul Ion Coja… Căci acești evrei amatori aduc mari deservicii tezelor  „oficiale”susținute de Federația Comunităților Evreiești din România!

 

Ignoranți și agresivi, obraznici și lipsiți de onoare, disputa cu acești indivizi a iritat pe mulți comentatori de pe site-ul meu. Unul dintre comentatori mi-a făcut acest reproș în mod deschis, că-mi pierd vremea cu persoane lipsite de calitate umană.. (Vezi textul Îi las să spună tot ce vor!, de pe prima pagină a site-ului.) Dar a băgat și dînsul de seamă, dl Călin Kasper, că sunt buni și proștii la ceva, mai ales când îi ai adversari. Bat ei câmpii, dar îți pot oferi și idei, argumente! Cazul bunăoară al unui așa zis Marius care, mințind sau fantazând, mă invită la mormîntul bunicului său, mort și îngropat în Transnistria unde a fost deportat de români! Vorba din bătrâni care se adeverește încă o dată, cea cu gura păcătosului! Sau cât de mult adevăr poate să conțină o minciună?!…

 

S-a vorbit de sute de mii de evrei uciși de români în Transnistria, iar această acuzație se împiedica mereu în mirarea unora ca mine: oameni buni, dar unde sunt cadavrele evreilor genocidați de români în Transnistria?! Unde sunt gropile comune, gen Katyn, unde jandarmii români și-au ascuns victimele?! KGB, această instituție specializată în crime, a încercat să ascundă cinci mii de cadavre în pădurea de la Katyn și nu au reușit! După doi ani gropile comune au fost descoperite de germani! Jandarmii români, mult inferiori KGB-ului ca experiență și dotare, cum de au reușit să ascundă peste două sute de mii de cadavre, de negăsit în Transnistria?! Unde sunt aceste cadavre?

 

La această întrebare cel mai tolomac dintre holocaustologiștii întâlniți până acum de mine a dat următorul răspuns: cadavrele evreilor uciși în Transnistria au fost mâncate de câini!… Circa 200.000 de cadavre!… Răspuns pe care Yad Vashemul, cât ar fi el de ceea ce este, nu l-a omologat totuși. Există o limită chiar și pentru Yad Vashem!…

 

Mă întorc la anonimul Marius! A spus o minciună, un neadevăr, dar și un mare adevăr, fără voia sa! Cum că bunicul său a murit în Transnistria de febră tifoidă din cauza românilor și a fost înmormintat de chiar tatăl lui Marius! Dacă nu cred, să mergem împreună să-mi arate mormîntul!…

Povestea cu febra tifoidă – care a făcut victime printre evreii din Transnistria, nu are nicio relevanță, deoarece au murit de aceeași boală și mulți români, militari și civili. În plus, s-a aflat că Aliații au folosit în al Doilea Război Mondial această cumplită armă, de o lașitate extremă: arma bacteriologică, provocând epidemii de febră tifoidă! Drept care acest Marius să schimbe adresa la care cere socoteala pentru moartea evreilor uciși de febra tifoidă! Nu Guvernul român sau Armata română sunt de vină, ci Pentagonul!… La ușa americanilor să bată tovarășul Marius, lor, americanilor, să le bată obrazul!

 

De mare valoare este însă detaliul că bunicul evreului Marius are mormîntul lui în Transnistria, unde a murit!… Deci există în Transnistria morminte ale evreilor morți, morți de febră tifoidă sau din alte cauze, morți din cauza românilor sau de mâna românilor?!… Unde sunt aceste morminte? Nu cumva pot fi numărate? Sunt cumva 200.000 de morminte?!

 

Este binecunoscută și îi onorează pe evrei grija de a nu-și lăsa morții neîngropați cum se cuvine, după ritualul consacrat. În Transilvania, după 1944, au fost deshumate zeci de cadavre evreiești – peste o sută – victime ale hortyștilor maghiari, cu o grijă impresionantă de a nu lăsa trup de evreu pradă impurificării! Să se fi schimbat standardele evreiești în Tranesnistria?!

 

Până acum, atât cât știu eu, nu s-a spus nimic despre aceste morminte în textele celor care vorbesc despre români că au ucis, au ucis, au ucis!… Iată însă, ne dovedește dl Marius, că românii vor fi ucis ei, dar i-au înmormîntat pe evreii uciși! Adică le-au permis celorlalți evrei să-și îngroape morții! A existat vreun motiv ca evreii supraviețuitori să nu-și îngroape morții?! I-a împiedicat cineva?! Din câtă literatură am citit pe această temă, nicăieri nu este pomenit un asemenea abuz, un asemenea tratament inuman aplicat de români evreilor! Avem deci toate motivele să afirmăm că toți evreii care au murit în Transnistria au avut parte de un mormînt, cu „conținut” identificabil și azi – dovadă afirmația lui „Marius” că știe unde este înmormîntat bunică-su!

 

Concluzia logică: numărul evreilor care au murit din „cauza românilor” este egal cu numărul mormintelor evreiești din Transnistria acelor ani!

 

Da, domnule Marius, ideea dumitale de a mă invita să pun o floare la mormîntul bunicului dumitale este excelentă! Fii bun și spune-mi în ce localitate este acel cimitir și cum îl chema pe bunic! Am prieteni în acea zonă, evrei unii, care ar putea duce floarea cuvenită și care ar putea număra și mormintele din acel cimitir! Ba chiar ar putea afla și unde mai sunt astfel de cimitire, trebuie să fie o mulțime, dacă numărul mormintelor este egal cu al morților: peste 200.000!

 

Cu numitul Marius nu voi putea ajunge la un liman. Pe cât e de nerod, pe atâta este de tenace! Numai cu un evreu deștept pot discuta despre serviciul imens pe care anonimul evreu îl face fără să vrea cauzei adevărului prin comentariile făcute pe site-ul meu! Deh, cine te-a pus, anonimule, să faci pe deșteptul!…

 

Dar chiar dacă ar fi de zece ori mai deștept decât mine vreun evreu holocaustolog, dacă acesta acceptă să ne batem în dovezi și argumnete, praf îl fac! Lucru de care își dă seama individul chiar fără să fie atât de deștept!

 

Căci, ca evreu, nu trebuie să fii prea deștept că să-ți dai seama că pe seama românilor nu se poate pune nici tu pogrom, nici tu genocid, nici tu holocaust! Iar forța mea dovedită în dezbaterile pe această temă nu stă în deșteptăciune și abilitate, ci în „detaliul” decisiv că eu sunt de partea adevărului! Adevărul, pe care îl cunosc bine și Benjaminoaia, și Oișteanu sau Florian ori Ioanid, este cel pe care-l susțin eu! Este de partea mea, nu a „lor”! Iar ei mint și trebuie să mintă, ceea ce mie îmi conferă din start un statut de netă superioritate. Un avantaj de care mă și jenez cât este de mare. Atât de mare că-i pot bate, ca în copilărie, numai cu o singură mână: cea dreaptă!

 

Cum să nu câștig orice dezbatere în care adversarii mei trebuie să mintă?! Iar lumea, spectatorii din tribune, sunt din ce în ce mai informați, nu de la Tv sau din presa la care eu nu am acces, ci de la Măria Sa Internetul!

 

Sărmanii mei adversari nu au decât o singură șansă: să se facă că eu nu exist! Nici eu, nici Gheorghe Buzatu, nici Vasile Zărnescu, nici Adrian Grigoriu sau Călin Kasper! Nici Wilhelm Filderman, nici S. Jagerdorf sau Noemi Blum ori Alexandru Șafran, Moshe Carmilly, Raoul Șorban. Și mulți alții, din ce în ce mai mulți! Din ce în ce mai existenți!

 

În aceste condiții nu e de mirare că niciun evreu deștept nu se face avocatul Holocaustului din România!… Ci numai evrei de mâna  a doua își câștigă pâinea nedospită pe seama minciunilor holocaustizante.

 

Din cu totul alte motive nici românii mai deștepți nu se înghesuie să ia aminte la argumentele și dezbaterile care infirmă producerea de genocid, de holocaust în România! Nu se bagă în vorbă pe acest subiect tabu! Conform principiului biblic: nu te lega la cap că ți-l taie! Și asta doare!

 

 

Ion Coja