DE CE A „CĂZUT” CÎŢU:
Zilele trecute o veste a făcut fericiţi majoritatea românilor:
Florin Cîţu, a zburat din funcţie, cu un picior în spate! PREA TÂRZIU! Dar de ce?
Acum am aflat că Individul acesta Suspect cu 4,5 la examenul de la sfârşitul Cl.VIII-ta (pentru a fi admis pentru Liceu şi nu Şcoală Profesională), acuzat în America de beţie şi consum de droguri, A VÂNDUT în mare secret Canadei ultima mare rezervă de AUR a României de la Bălţeşti, împreună cu zăcămintele de Uraniu din zonă, pentru suma de 22 Milioane de Euro, sumă DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ! Dreptul de Prospecţiune, obţinut de Canada şi utilizat de mai bine de 10 ani, a fost transformat în Drept de Concesiune!
Canadaei I s-a dat autorizaţie de PROSPECTARE, NU ca să ajute România, ci pentr a-şi alege LOCUL CEL MAI BUN( de furat)!
Toată activitatea acestui NĂUC ca Prim-Ministru al României s-a concentrat pe distrugerea Intereselor Economice aŢării. Si cat timp a fost la Banca Nationala tot de furat s-a tinut pina a fost data afara.
Cine L-a susţinut din toată puterile? Cine?: PNL-ul, USR-ul şi bineânţeles, Iohannis!
Totul ca România, să ajungă în INPOSIBILITATE de Achitare a Datoriilor şi pentru ca să ajungem în „GENUNCHI”!
Acastă alternativă, ar duce Ţara să fie EXECUTATĂ teritorial pentru NEPLATA Datoriilor, precum Grecia care a PIERDUT INSULE, din acelaş motiv de neplată!
Visul Ungariei şi al Americii, stă pe cale să se înplinească!
O DATORIE EXTERNĂ de 200 Miliarde de Euro, face aproape imposibilă PLATA acestei Datorii, chiar cu cel mai Grozav şi Competent Guvern!
Mai doriţi Măriri de PENSII şi SALARII? Aţi uitat cum aţi CHIULIT de la VOT şi cum aţi împins la Putere Alianţa USR-PNL?
Aţi uitat cum L-aţi adus la al II-lea mandat pe Iohannis, cu toate avertismentele?
Aţi uitat cum strigaţi Jos Dragnea! Dragnea LA PUŞCĂRIE! M-e PSD?
Aţi uitat Sintagma atât de iubită: TOŢI SUNT LA FEL?
Acum se PLĂTEŞTE preţul acestei PROSTI!
„LAS’ CĂ VINE PSD-ul şi STINGE FOCUL”! DAR CU CE? Nu au mai lăsat nimic.
Victor L.
*
Nota redacției – Text profund adevărat! Țara a ajuns într-o situație extrem de periculoasă! Câțu acesta nici nu trebuia să existe! Dar pentru că a existat și a făcut ce a făcut trebuie anchetat chiar și sub tortură pentru a spune care i-au fost complicii la distrugerea Țării! Toți complicii, de la Johanis în jos! Pentru a spune și unde sunt banii! Miliardele de euro!