Către webmaster@yadvashem.org.il Astăzi la 10:04
Stimați domni,
În textul despre Wilhelm Filderman pe care Yad Vashem îl pune la dispoziția publicului sunt o serie de inexactități și omisiuni de neînțeles la o instituție atât de informată ca a dumneavoastră!
Textul respectiv nu spune nimic despre activitatea dusă de Filderman în Occident, după 1945, prin care a demonstrat, în deplină cunoștință de cauză, că în România nu a existat un holocaust, un genocid anti-evreiesc. Este regretabil că un martor atât de important ca Filderman („cel mai important evreu din Europa”, cum îl caracteriza presa americană) nu are nicio valoare pentru istoricii și analiștii de la Yad Vashem.
Respectuos vă rog să fiu pus în legătură cu specialiștii de la Yad Vashem care administrează capitolul Transnistria din istoria Holocaustului, pentru a le transmite o serie de documente cu privire la acest subiect.

Cu tot respectul,

Profesor ION COJA

arhivaioncoja@yahoo.ro

Nota redacției: Am dat urmare propriului meu sfat și le-am scris specialiștilor de la Yad Vashem. Dacă nici de la Yad Vashem nu găsesc înțelegere și disponibilitate pentru aflarea adevărului, voi trece la represalii… Vorbesc serios!