Nu Dragnea este ținta, ci programul de guvernare al PSD !

Ciobotaru Dinu8 hours ago

Surena. De acord cu sursa banilor din care se dau majorările de drepturi băneşti anunţate de guvern, respectiv de la noi cei care contribuim la formarea părţii de venituri a bugetului centralizat al statului. Dar nu vezi jaful instituit asupra românilor de către corporaţiile multinaţionale, de faptul că după anul 1989 bunurile proprietate publică au fost jefuite şi înstrăinate, că nu mai există capital românesc, că au fost create inginerii financiare de jefuire a cetăţenilor României de tipul SC FONDUL PROPRIETATEA SA, că am ajuns cei mai săraci din Europa mai rău ca o colonie din Africa.

Oare nu cumva manifestările de stradă sunt orhestrate din umbră de către cei care vor să continuie jeful nestingheriţi în această ţară, care vor să o dezmembreze şi fac tot posibilul ca românii şă se lupte între ei pentru a nu avea timp să observe jefuirea şi intenţia de dezmembrare a ţării?!

Dece strada nu are un comitet de iniţiativă cu un program clar pentru ţară care să cuprindă; abrogarea legilor care au permis jefuirea şi înstrăinarea bunurilor proprietate publică a cetăţenilor Românei( legea privatizării şi legea restituirii proprietăţilor inclusiv fondul proprietatea), apariţia unei legi de dezvoltare a României, respectiv o LEGE A INVESTIŢIILOR, care să permită o dezvoltare de perspectivă a ţării precum şi o deosebire clară între capitalul speculativ(asigurări private, pensii private, bănci, alte speculaţii financiare) de capitalul productiv?!

Repet sărăcia creează monştiri. Un stat care nu stăpâneşte activitatea economică este un stat eşuat.

REPET „Oare nu cumva manifestările de stradă sunt orhestrate din umbră de
către cei care vor să continuie jeful nestingheriţi în această ţară,
care vor să o dezmembreze şi fac tot posibilul ca românii şă se lupte
între ei pentru a nu avea timp să observe jefuirea şi intenţia de
dezmembrare a ţării”
.