Caroline Gudenrode

Foarte bun articol : multumiri prodigioase !

In ce ma priveste , in exprimarea libera, ocolesc anglicismele pe cat pot .
ATENTIE INSA :

TRAIM IN BLESTEMATA EPOCA A VITEZEI la care nu se poate schimba nimic, mai ales ca A INCEPUT AL TREILEA RAZBOI MONDIAL !!!

Data fiind aceasta situatie, viteza propagarii stirilor este o necesitate intr-o batalie incrancenata cu obstructionarea stirilor de catre niste dusmani disproportionat de puternici !
Aceasta batalie , cu mediile si guvernele cumparate de oculta oligarhilor ,ce poseda si manipuleaza finantele si GAFAM, este o batalie pe viata si pe moarte :

95% din ce am expus pe acest blog, sunt traduceri mecanice caci nu am avut de ales – altfel ar fi trebuit sa renunt la ele .

Adica ar fi fost in joc decisiv constrangerea de a alege intre stilistica si comunicarea in viteza maxima a esentelor ce se succedau si se succed in continuare , in ritm ametitor !!!

NICI NU INTRA IN DISCUTIE SA REDUC NUMARUL INFORMATIILOR TRADUSE DE MINE MECANIC, IN MASURA IN CARE BUNUL DUMNEZEU NI-L OCROTESTE PE MULT GENEROSUL SI ENERGICUL NOSTRU SPIRIT CRITIC CARE SE LUPTA CU EPOCA SA – DISTINSUL NOSTRU PROFESOR ION COJA!

DUMNEZEU SA-I DEA SANATATE !

PS .
Sistemele matematice – TOATEEEEE! – IGNORA NUANTA , DE CELE MAI MULTE ORI!
Consultati SINONIMIA CUVINTELOR in cele mai importante dictionare ale limbii engleze,

INCLUSIV NUANTELE CUVANTULUI ‘ENTANGLEMENT’, CEL PE CARE NI-L DATI DREPT EXEMPLU, DOMNIA VOASTRA, MULT DISTINSE DOMNULE PROFESOR MATEMATICIAN AURELIAN GHEONDEA ,

SI N-AU CE-I FACE !
ORICAT DE MINUNATE AR FI ELE, ACESTE SISTEME MATEMATICE !

Incepand cu Wittgenstein si al sau „Tractatus Logico -philosophicus ” unde este f clara :

” FILOSOFIA MATEMATICII ȘI EȘECUL LOGICIST”

A la Votre !
pe frantuzeste – hahaha !
Ca sa va rascol si mai tare, domnule profesor matematico-lingvist !

Ce sa-i faci, mai exista si artele pe lumea asta !