Don Pasquale
78 aprobate
pascumoale@gmail.com
75.57.36.95
Ca răspuns la lucral.

Iuliane dupa comentariile infantile pe care le faci rezulta ca esti cam tanar si nu cunosti lucrurile din perioada socialista, drept care o critici fara nici o discriminare. In primul rand nu cunosti suficiente date de ordin economic, financiar, social si cultural ca sa vii cu asemenea aprecieri absurde, pe langa realitate. Deci tineretea, ignoranta si fragezimea gandirii ar fi cea mai eleganta scuza ce ti s-ar putea aduce pentru interventiile tale mereu in contra, tipice de troll.
Asa cum China a reusit sa scoata din adanca saracie 800 de milioane de chinezi si sa-i aduca nu pe prima treapta a decentei sociale ci de-a dreptul pe treapta de mijloc a clasei medii cu confortul si disponibilitatile ei, tot asa Ceausescu pregatea acest salt in pofida tuturor dezavantajelor pe care le puneau capitalistii, evident khazari, in calea lui asa cum Rusia este astazi incarcata de sanctiuni cum nici o alta tara nu a fost pedepsita vre-o data.
Doar faptul ca Ceausescu si nevasta au fost fost singurii condamnati la moarte si executati dintre toti presedintii din lagarul socialist, ar trebui sa-ti dea de gandit[daca asta ti se intampla vre-o data] si sa tragi concluzia cat de mult l-au urat khazarii pe Ceasusescu, vazand in politica lui de dezvoltare multilaterala a economiei romanesti un exemplu pentru alte tari din lumea a treia si asta ar distruge Imperiul Khazar.
Daca ai citi cateva date statistice despre economia socialista a Romaniei ai putea constata care era locul nostru in Europa si in lume. cu posibilitatile ei de dezvoltare si ai inceta cu asemenea comentarii idioate de troll platit prost si inacapatanat – chuzpach.
Tot na-i observat ca iti petreci timpul degeaba pe aici incercand sa diseminezi indoieli si lozinci propagandistice care nu pot avea succes la cititorii bine informati si cu o gandire atenta si flexibila ai websiteului, care te posteaza cu o generozitate deosebita, tocmai ca sa te expuna cu toate neroziile tale.