Don Pasquale
9 aprobate

pascumoale@gmail.com
75.57.36.95
Talentul de circar al magnatului Dan Andronic de a aduce noi martori sa reincalzeasca supa sleita a lovilutiei se dovedeste din nou si aici.
Ce fel de martor credibil poate fi Virgil Magureanu care are mainile infipte pana la umeri in supa lovilutiei?
Magureanu vine cu acelesi lozinci de agiprop niciodata dovedite: “până în ultima secundă, a dominat acea dictatură obtuză care nu vedea că merge către prăpastie…”
Care era prapastia?
Nimeni nu raspunde la aceasta intrebare. Romania avea la acea data toate sansele economice, financiare si relatiile internationale asigurate sa-si dezvolte o economie puternica, variata si sanatoasa cu o desfacere de success a produselor sale apreciate pe toate continentele.
In stilul sau derutant Magureanu vine cu povesti aiuritoare pe care nici un om normal, dupa atatia ani si in lipsa “emotiilor revolutionare” nu mai poate crede.
Toata lumea il astepta pe Iliescu, doar acesta nu stia. Trebuia impins de altii.
Daca nu a fost o organizare din afara, bine coordonata de specialisti si bine executata de aceiasi tradatori interni care si astazi se dovedesc buni executanti ai ordinelor din afara, atunci ce a mai fost?
Mana Rusiei care nu se putea mentine pe ea insasi?
E adevarat ca tradatorul Gorbaciov cu card VISA a trimis personal KGB sa dea iz supei revolutionare, sa ajute la instigarea maselor, mirosul de rus aprindea spiritele instantaneu si s-a mizat pe asta, dar tot de specialistii din afara.
Si atunci ce a mai ramass din revolutia populara din spiritul ei revolutionar?
Magureanu sa ne explice noua lovilutia?
El ar trebui sa apara in fanta unei instante militare sa dea acolo explicatii pentru faptele si “neglijentele” sale.
Asta merita Magureanu, iar Andronic sa-si vada de investitiile sale.

*

Nota redacției – Excelentă întrebare: Care era prăpastia? Unde ajungea România dacă nu trecea prin lovitura de stat din decembrie, prin terapia de șoc care a urmat?! Trebuie să ne punem foarte serios această întrebare și să ne imaginăm răspunsul cel mai rezonabil. La ce ne-ar folosi?