Mihai
206 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.225.91
Frumoasa poveste scrisa de Ana Pauker, desigur, dar trebuie putin corectata :

Lovitura de stat de la 23 august a fost pregatita de Neregelele Incestuos Mihai impreuna cu Tradatorul I.Maniu si cu PNListul Criminal Bratianu, incepand din 1941.Tradarea Nationala a celor trei JIVINE s-a facut in urma unor intelegeri cu americanii si cu englezii, iar recompensa tradatorului Mihai a fost negociata de matusile acestuia numite si ,,matusile rosii”. In urma aceste tradari nationale, Retardatul Tradator Neregele Mihai si parashuta de ma-sa au plecat cu un tren format din 28 de vagoane pline cu bunuri de valoare – exista inventarul. Statul roman i-a platit tradatorului o renta de 10 mii de dolari anual, chiar si pe timpul lui Ceausescu – lucru confirmat de un securit, pana in vara lui 1989 cand Retardatul Mihai Argesanu a semnat ,,Scrisoarea de la Budapesta” in care bozgorii isi aratau intentia de a lua Ardealul.
Retardatul Mihai Argesanu, numele care si l-a luat dupa ce a tradat Romania si a furat-o, nu a fost niciodata rege al Romaniei. Avea doar o imputernicire de la Casa Regala pentru a-l inlocui pe Carol II care era in Argentina unde incerca sa negocieze iesirea Romaniei din razboi in mod corect, nu prin tradarea celor trei de care Carol nu a stiut.
Drept multumire pentru Inalta Tradare, jidanul Stalin l-a decorat pe Retardatul Incestuos cu
,,Ordinul Victoria”.
Cand a fugit in Elvetia, tara unde este groaba cu balauri sub lacul Geneva, Tradatorul Incestuos era casatorit in secret si avea un fiu, Nicolae, botezat la Constanta. Tradatorul nu era divortat de mama lui Nicolae asa ca pentru a se casatori cu Ana care era Catolica, i-a trebuit incuviintare de la Papa si de la Regele Greciei, insa cei doi nu au obtinut-o, si au trait in concubinaj, nefiind niciodata casatoriti legal.
Prin urmare, copiii sunt din flori, iar Ana nu a fost regina pentru ca nici Tradatorul nu a fost rege cand a fugit in Elvetia cu pasaport romanesc in care scria doar ,,Mihai Argesanu”, fara sa fie undeva specificat
,,Rege al Romaniei”, iar Ana nu a fost regina si nici casatorita cu Mihai.
Inmormantarea celor doi ca rege si regina a fost facuta ILEGAL !
In plus, Incestuosul murise in urma cu 3 ani fata de data la care a fost declarat mort.
Acest lucru s-a facut la fel de ilegal, pentru ca Tariceanu si Dragnea s-au chinuit cativa ani sa introduca in Parlamentul Penal Tradator si Criminal o lege prin care sa le acorde copiilor din flori ai TRADATORULUI 20 milioane de euro pe an, fara ca impostorii sa prezinte vreo chitanta justificativa de cheltuire a banilor. Legea a suferit modificari si cuantulul a scazut la 1, 5 milioane de euro pe an pentru impostorii Margareta si Radu.
Daca cineva ar desface capacele sicrielor celor doi Nimeni pe Drum – Ana si Mihai, ar descoperi ca in locul cadavrelor care au fost incinerate in Elvetia, se gasesc saci cu nisip.
Cine nu crede sa ceara dezhumarea sacilor cu nisip.
In 1940 Romania nu intrase in razboi si cineva trebuia sa plateasca nota de plata la sfarsit, asa ca pentru o a forta sa intre in razboiul programat inainte de 1871 in SUA impreuna odata cu programarea primului si celui de-al treilea razboi mondial care s-a incheiat dupa sumitul NATO de la Vilnius, Romania a primit un cutremur de peste 7 scara Richter in 1940. Romania era aliata cu Germania si urma ca o baza militara germana sa se infiinteze in Romania, dar dupa cutremur baza nu s-a mai infiintat, iar in 1941 Romania a fost fortata sa intre in razboi.
Obiectivele primului razboi mondial finantat de Rochefeller si Rothschild a fost asasinarea Tzarului Nucolae si a familiei sale pentru ca nu a fost de acord sa-i ofere reptilei Rockefeller dreptul de exploatare a titeiului rusesc, si implementarea comunismului gandit de Vatican.
Al doilea razboi mondial a avut ca obiective crearea Partidului Comunist Mondial ,reusit partial de Stalin, si infiintarea statului Israel cu jidanii cazati in tabara de recreiere de la Auschwitz.
In cel de-al treilea razboi mondial inceput in 2015 cu aducerea babuinilor in Europa de catre Soros si fiica lui Hitler, Angelica Merkiller, s-a dorit uciderea a 90 % din populatia planetei conform planului Kallergi.
Dar le-a dat cu virgula reptilelor si jidanilor (falsilor evrei ), care se bat de 7 luni in Israel cu evreii adevarati.