Fwd: Fw: Redirecţionare: Fwd: Fw: UFwd: * CĂSĂTORIA HOMOSEXUALĂ ESTE ANULATĂ. *
Mesaje primite

Gheorghe Lupu
13:08 (acum 2 ore)
către bcc: eu

–––- Forwarded message –––

Date: mie., 27 oct. 2021 la 08:02
Subject: Fw: Redirecţionare: Fwd: Fw: UFwd: * CĂSĂTORIA HOMOSEXUALĂ ESTE ANULATĂ. *
To:

O hotarare normala,in armonie cu legile naturii….

Hadrian’s Villa, Tivoli

CĂSĂTORIA HOMOSEXUALĂ ESTE ANULATĂ. *

* CĂSĂTORIA HOMOSEXUALĂ ESTE ANULATĂ. *

* STRASBOURG, FRANȚA. * – LEGEA NATURALĂ ȘI FAMILIA *
În unanimitate, cea mai importantă instanță pentru drepturile omului din lume a stabilit textual că „nu există dreptul la căsătorie homosexuală”.

Cei 47 de judecători, din cele 47 de țări ale Consiliului Europei, care alcătuiesc sesiunea plenară a Curții de la Strasbourg * (cea mai importantă instanță pentru drepturile omului din lume), * au pronunțat o sentință de o relevanță enormă, care a fost și este tăcut surprinzător de progresismul informativ și zona de influență a acestuia.
Într-adevăr, * în unanimitate, toți cei 47 de judecători * au aprobat sentința care stabilește textual că * „nu există dreptul la căsătorie homosexuală”. *

• Opinia a fost întemeiată pe o multitudine de considerații filosofice și antropologice bazate pe ordinea naturală, familia, bunul simț, rapoartele științifice și, desigur, dreptul pozitiv.

• În cadrul acestuia din urmă, hotărârea s-a bazat în principal pe * Articolul nr. 12 din Convenția europeană a drepturilor omului. * Acest articol este echivalent cu articolele tratatelor privind drepturile omului, cum ar fi cazul din 17 din Pactul de la San José și nr. 23 al Pactului internațional privind drepturile civile și politice.
În rezoluția istorică și care nu este larg mediatizată, Curtea a mai spus că noțiunea de familie nu numai că are în vedere * „conceptul tradițional de căsătorie, adică unirea unui bărbat și a unei femei” *, dar nu ar trebui impus guvernelor * „obligația de a deschide căsătoria persoanelor de același sex.” *

În ceea ce privește principiul nediscriminării, Curtea a adăugat, de asemenea, * că nu există o astfel de discriminare *, deoarece este împotriva naturii și a ordinii biologice universale, gustul liber de disjuncție sexuală este altceva * „Statele sunt libere să rezerve căsătoriei numai cupluri heterosexuale. ”*

Acest tip de știri, trebuie să le răspândim, deoarece vor exista cei care nu vor ca oamenii să afle despre importanța familiei și considerând că există drepturi individuale precum libertatea în GUSTICA SEXUALĂ diferită de impunerea unor comportamente excrementale și anormale. de la Ministerele Educației, * promovând degenerarea rasei umane vizate de elitele puterii ascunse LGBTI *.

*! SĂ O FACEM VIRALĂ! * ⚡🇨🇷🇧🇪🇫🇷🇬🇷🇸🇻🇨🇮🇮🇱🇯🇵🇲🇽🇬🇧🇵🇪🇵🇦🇳🇮🇵🇹🇻🇪🇹🇭🇸🇷🇵🇷🇯🇲🇪🇸🇨 🇦🇧🇷🇩🇪🇨🇴🇫🇮🇨🇺🇺🇸

Trimis de pe iPhone-ul meu
Ioan ION