stellplesaux@yahoo.com
12:51 (Acum 2 ore)

către
Ce mai putem crede intr-o tara atat de dezbinata si corupta !? sp

Casa de hiene a trădătorului Mihai ROMANI! AVETI CURAJ SI CITITI!

http://www.art-emis.ro/edito riale/4504-casa-de-hiene-a-trd torului-mihai.html
Consideraţie,
Maria Diana Popescu

Ţara arde de corupţie şi nenorociri, iar impostorii din cloaca lui Mihai trădătorul se bat pe averea statului român. La naiba cu toată supuşenia ziariştilor şi a unor politicieni faţă de individul Mihai, care a fost cîndva, întîmplător şi vremelnic, personaj de decor, care şi-a pus coada pe spinare, după ce ne-a vîndut ruşilor şi şi-a asigurat viitorul! Reamintesc că acesta a ABDICAT definitiv, cu anularea tuturor drepturilor pentru el şi pentru urmaşii lui, născuţi în Elveţia după abdicare! Cît de departe merge mega-escrocheria şi manipularea la noi în ţară! Cît fariseism! Cîtă perversitate! Cîtă minciună! Ce lingăi de duzină sînt cei care vorbesc despre „tronul României”, „casă regală”, „prinţesa X”, „prinţul moştenitor”… Te apucă furia şi greaţa! Să le fie ruşine ziariştilor de televiziune perietori, care ridică în slăvi cloaca ruşinoasă şi profitoare a fostului monarh trădător şi nu lasă invitaţii să spună adevărul despre cetăţeanul Mihai! „Casa” asta de venetici, care s-a aciuat pe teritoriul ţării noastre, precum cucuveaua mov la D.N.A., şi Iohannis la Palat, este casa trădării, ipocriziei, falsului şi lăcomiei, care ne-a vîndut bunicii şi străbunicii ruşilor!

Cu decoraţia lui Stalin în piept, l-a trimis la moarte pe Mareşalul-patriot!

Regele Mihai a orchestrat unul dintre cele mai nenorocite evenimente din întreaga istorie a României! În seara zilei de 23 august 1944 a anunţat la Radio că fusese semnat un armistiţiu cu sovieticii. A fost un gest unilateral care, în situaţie de război, a echivalat cu capitularea fără condiţii. Armistiţiul a fost semnat abia pe 12 septembrie, la Moscova. Pentru că nu se semnase armistiţiul, trupele româneşti aflate pe frontul din Moldova şi Basarabia, care încetaseră focul la ordinul regelui Mihai, au fost luate prizoniere de către ruşi. Aşa cum o demonstrează documentele vremii, declaraţia lui Mihai a fost o minciună! Acesta şi-a predat armata duşmanului. Drept răsplată, pe 20 iulie 1945, mareşalul Tolbuhin i-a înmînat „Ordinul Victoria”, cea mai înaltă distincţie sovietică, acordată de Stalin. Cu aceeaşi ipocrizie, regele şi-a pus în piept decoraţia lui Stalin şi l-a trimis la moarte pe Mareşalul-patriot apoi, sub privirea sa lipsită de demnitate, a început procesul de falsificare a istoriei naţionale sub dictatura sovietelor. După 1989, paraziţii regali au venit şi trăiesc pe spinarea poporului român, deşi fostul rege a renunţat la absolut tot ceea ce înseamnă domenii, palate, cînd a semnat abdicarea, acestea fiind ale statului român.

O bandă de profitori escroci, condusă de actoraşul Duda!

Veneticii ăştia să-şi caute serviciu, cu salariul minim pe economie, dacă vor să mai stea în ţara noastră! Românii nu-i vor ierta pe Dragnea şi Tăriceanu dacă dau curs proiectului de lege privind schimbarea statutului juridic al veneticilor fostului rege. Margareta, fiica cetăţeanului Mihai, ar primi de la stat, anual, o sumă uriaşă, pentru huzur. Motivul pentru care îl ţin ascuns pe Mihai la rece, este tocmai această lege. După aprobare, Mihai va părăsi frigiderul pentru ultimul drum. Probabil nepotul său, Nicholas Michael Medforth-Mills (aşa îl cheamă, nu-l cheamă Nicolae – de unde mizeria asta cu prinţul Nicolae?) ştie mai multe, de aceea nu i s-a permis intrarea în camera lui Mihai, care ar fi goală! O bandă de escroci străini, condusă de actoraşul Duda, cu ştate extrem de îndoielnice, a pus mîna pe o bună bucată din averea naţională! Dacă l-ar fi declarat mort pe rege şi nu l-ar fi ţinut la frigider, Margareta şi Duda şi-ar fi pierdut toate privilegiile oferite ilegal de statul român, începînd cu predarea Palatului Elisabeta. Conform prevederilor actuale, dreptul de a mai locui în Palatul Elisabeta nu se poate transfera Margaretei, prima pe falsa linie succesorală, după moartea lui Mihai, decît cu acordul Parlamentului! Pentru ca Duda, pesedistul, să nu rămînă fără palat, Dragnea şi Tăriceanu, liderii coaliţiei de la guvernare, au depus un proiect de lege privind statutul „casei regale”, care prevede printre alte măriri, scutiri, privilegii şi dreptul de a mai locui încă 49 de ani în Palatul Elisabeta, totul din bani publici. Dacă Dragnea şi Tăriceanu merg mai departe cu aceste imposturi, trebui daţi afară cu regii lor cu tot. Afară din ţară! Ca să ia de la gura poporului, din pensii şi salarii şi să dea miliarde pentru huzur unor impostori leneşi din cloaca unui trădător de ţară, crimă se numeşte! România n-are nici tron, nici casă regală, afirm acestea, întărind spusele din editorialul „Corona regală e o piesă de muzeu, România este Republică[1]. Da, România este Republică! Imoralitatea lui Carol al II-lea, abdicarea nevolnicului rege-trădător au trimis regalitatea în ridicol şi au condamnat-o la dispariţie. Carol al II-lea nu a luat măsuri împotriva corupţiei din România antebelică, tocmai pentru că el, Carol al II-lea era cel mai mare dintre corupţi. Afacerea «Skoda» i-a adus profituri uriaşe, fiind cea mai mare escrocherie a vremii şi a acestui imoral. Legal şi constituţional nu există nicio casă regală în România.

O insultă adusă marilor domnitori îngropaţi la Mânăstirea Curtea de Argeş

Veneticii aceştia lacomi şi leneşi sînt nişte profitori buni de legat! Alo!, DNA, nu mai ardeţi gazul pe dosare contrafăcute! Autointitulata casă regală are suficientă materie primă pentru dosare penale reale! Comportamentul acestor fantome frizează ridicolul! De cînd li s-a permis intrarea pe teritoriul României numai cu avocaţii după ei au umblat, ca să pună mîna pe avuţii necuvenite din patrimoniul naţional! Cum între hienele care se autointitulează regi, prinţi şi prinţese, lupta intestină pentru averea obţinută fraudulos pe pămîntul României a căpătat forme acute şi contondente, au hotărît că e cazul să-l scotă de la frigider pe Mihai (aşa se explică şi interdicţia nepotului de a-şi vedea bunicul) şi să-l trimită unde nu-i este locul. Adică la Curtea de Argeş, într-un impunător mausoleu, construit cu banii poporului pe care l-a trădat. Un trădător şi soţia lui vor dormi somnul de veci în pămînt românesc, ca o insultă adusă marilor domnitori îngropaţi la Mânăstirea Curtea de Argeş. Ruşine!

Un mare os de ros, cu măduvă aşa-zis regală

Urmaşii lui Mihai nu se mai înţeleg la împărţirea averii frauduloase, obţinută prin intervenţii neortodoxe, cu avocaţi bine plătiţi. Ruşine autorităţilor care i-au permis revenirea în ţară şi tuturor celor care s-au suspus ordinului din afară! Despre asta trebuie luat la întrebări fostul preşedinte Emil Constantinescu! Colegii mei de presă, bucuroşi că au şi ei cîte un os în faţă, nu mai contenesc, cu linsul catafalcului autointitulatei case regale. Fraţilor aţi luat-o razna! Încetaţi manipularea generaţiei tinere! Nu există nicio casă regală în România! Mihai a abdicat în mod ruşinos, n-a fost căsătorit cu Anna cît a fost rege, iar copiii lui s-au născut în Elveţia, unde a huzurit-o pe banii ţării noastre şi pe recompensa financiară de la ruşi, în urma înţelegerii ordonate de Stalin şi „parafată” de Petru Groza şi Mihai. Cum Codruţa Koveşi avea nevoie de ajutor pentru a trece într-un plan secund faptele sale care au întors ţara pe dos, s-a dat drumul în presă acestui mare os cu măduvă aşa-zis regală! Şi acum se bat şi se ţigănesc ca la uşa cortului pe avuţia naţională, nu pe altceva. Aşa ceva n-ai să vezi nici la regii manelelor, nici măcar la curtea ţiganului Cioabă, care tot rege îşi zice. Nu uitaţi că Duda a candidat la prezidenţiale ca un surfer. Nu conta pentru el cum şi de unde, dar era musai să-i vină valul pe care să se înalţe. Astfel de fapte grave se întîmplă doar într-o ţară ca România, care are conducători de doi bani, lustragii ai liderilor lumii.

Exemplarele docile haştag-rezist din stradă

Într-o altă ordine de idei, publicaţia Socant.ro. ne face să înţelegem dedesubturile recentelor manifestaţii de stradă. Două milioane o sută de mii de oameni care muncesc nu au contribuţiile plătite la Stat, de către 168 000 de Societăţi Comerciale. De aici opoziţia patronatelor şi a investitorilor, care i-au scos în stradă sub ameninţare. Jumătate din numărul angajaţilor din privat nu beneficiază de asigurări de sănătate, pensie, şomaj etc. Mai mult de 200 000 de patroni îşi bat joc de angajaţii lor. Dar ei ţipă la proteste deşi habar nu au cu ce se mănîncă revoluţia fiscală de 2 lei a guvernului Hagi Tudose. Să mai adăugam furtul imens al Multinaţionalelor, care scot banii furaţi românilor din ţară, 6 -7 miliarde Euro pe an, ce va fi stopat prin aplicarea Directivei 1164/U.E. Lesne de înţeles de ce fac scandal multinaţionalele, dar şi D.N.A. şi S.R.I., care le apără. Din acest motiv au băgat marii patroni români în puşcărie. Pentru a proteja furtul multinaţionalelor. Tot din acest motiv sînt scoşi în stradă, contra plată sau prin ameninţarea pierderii locului de muncă – exemplarele docile haştag-rezist! Ca să apere aceste hoţii imense!

„Băi, obsedatule, termină cu « megaţopăiala », te pui cu mine?”

Iohannis ce face în acest timp ? De pe poziţia de preşedinte al statului paralel, atotputernicul şi atotcuprinzătorul orgolios şi autist în toate, Iohannis îşi pregăteşte o a doua venire pe norii feisbucului. Încă un mandat cu acest preşedinte-slugoi al stăpînilor din afară şi din interior, care îl ţin încoronat la Cotroceni, va fi o încă o calamitate pentru România. Total în contradicţie cu morala şi demnitatea pe care un preşedinte de stat trebuie să le afişeze, dacă chiar nu le are, Iohannis bate din pinteni şi sare la creasta lui Tăriceanu, folosind un limbaj de cartier. Parafrazînd limbajul său ar suna cam aşa: băi, Tăriceanu, obsedatule, termină cu „megaţopăiala”, te pui cu mine? Eu sînt statul paralel, eu îi acopăr pe mafioţi să stea uniţi, da’ nu vreau să recunosc! Ce poţi să-mi faci! Intervenţiile meschine ale lui Iohannis în toate împrejurările cheie, începînd cu cea de la Colectiv, sînt nişte scîntei periculoase care vor face, pînă la urmă, ca butoiul intern să sară în aer! Călin Popescu Tăriceanu i-a dat o replică usturătoare, pe care Iohannis chiar o merita: „Aţi afirmat azi că în România nu există nici forţe oculte, nici forţe subterane şi nici stat paralel. Ba există, domnule preşedinte, iar dumneavoastră sunteţi produsul acestor forţe, având rolul de a executa întocmai şi la timp planurile oculte ale statului paralel. Doar nu vă închipuiţi că aţi câştigat alegerile din 2014 pentru inexistente merite politice sau pentru ilegalităţile comise în calitate de primar al Sibiului. Nu. Aţi fost ales de statul paralel să câştigaţi alegerile pentru că sunteţi şantajabil cu dosare penale şi, deci, uşor de manevrat de cei care controlează cu adevărat statul paralel. Când e vorba despre adversari politici, termenul dvs. preferat este: «penal». Ce adjectiv credeţi că vi s-ar potrivi după ce s-a dovedit că familia dvs. a obţinut prin fals şi uz de fals nişte spaţii locative valoroase la Sibiu în perioada când eraţi primar? Sînt adevăruri pe care nu mulţi îndrăznesc să le prezinte în public de teama unor represalii pe bază de dosare şi cătuşe. Ei bine, eu nu sunt timorat nici de dosarele pe care le fabrică la comandă zeloasa dumneavoastră colaboratoare, Codruţa Kovesi, şi nici de alte instrumente utilizate de «statul paralel» pentru arestarea, compromiterea, chiar condamnarea sau îndepărtarea din viaţa publică a adversarilor dvs. politici”, notează preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Asta înseamnă justiţie pentru Iohannis!

Ba ar trebui să fiţi timorat domn’e Tăriceanu! Ciocul mic şi poziţia de drepţi, altfel nu se ştie cum şi cînd veţi zbura din şaua motocicletei! „Nimic nu îi dă mai mult curaj unui om fricos decît frica altuia. Cu G.P.S.-ul şi busola defecte, Iohannis vorbeşte aiurea, cînd la stînga, cînd la dreapta. Toate declaraţiile sale publice şi toată „miştocăreala” (ca să vorbesc în limbajul său cult) stîrnesc îngrijorare şi trădează o suferinţă veche, cunoscută românilor: purtatul de grijă altuia, chiar şi atunci cînd nu i se cere. Ştiţi proverbul: „Cîinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia”. Iohannis repetă într-una ca un robot: „Apreciez activitatea Justiţiei şi am încredere în ea! Care Justiţie, pardon? Achitări pe bandă rulantă a infractorilor, rechizitorii după ureche, lipsă de probe, interceptări ilegale, transcripturi după ureche, martori sau inculpaţi care au declarat că au fost forţaţi şi şantajaţi să declare ce vor procurorii! Asta înseamnă justiţie pentru Iohannis! Dacă ar îndrăzni să afirme altceva, atunci, hocus-pocus-preparatus, reapar dosarele pitite şi chiar îi poate fi săltata nevasta, care are legătura cu dosarul casa din Sibiu.

Existenţa unui stat paralel D.N.A.-tic şi S.R.I.stic nu este o obsesie a fostului manechin Tăriceanu, ci o realitate extrem de periculoasă, la fel ca şi obsesiile evidente ale lui Iohannis, care au făcut mult rău ţării şi cetăţeanului român. Cînd preamăritul „neamţ” va călca strîmb, imediat îl va băga la răcoare statul paralel, ca să scape de el! Pentru că, sigur, nu-i aşa, au lucrat împreună cu mănuşi, iar în spatele uşilor închise de ei sînt secrete dătătoare de fiori şi schelete în dulapuri. Toate evenimentele din ultimii ani conduc spre un singur rezultat: unitatea de nezdruncinat a mafioţilor de rang înalt în jurul D.N.A. şi S.R.I.

–––––––––– ––––––––
[1] Coroana regală e o piesă de muzeu! România este Republică!-http://www.art-emis .ro/editoriale/4186-coroana-re gala-e-piesa-de-muzeu-romania- este-republica.html