caroline gunderodeApril 28, 2021 at 1:00 pm
ATENTIE LA POLITRUCII ASTIA MEDICALI SAU NU, GUVERNAMENTALI SAU SIMPLI POLITSOI SECRETI IN CIVIL BAGATI IN FATA ECRANELOR DE SECTA -MASINA DE RAZBOI (ADESEA RASI IN CAP ) CE PARAZITEAZA TARA SAU FAC JAFURI INTERMINABILE, RAMANAND PERMANENT INTANGIBILI SI DE NEINLATURAT , ATENTIE CA SE VACCINEAZA CU SIRINGI FALSE IN FATA ECRANELOR !!!
AU FACUT LA FEL LA GRIPA PORCINA PANA I-A DEMASCAT SI OPRIT TOATA MASCARADA, CEL MAI MARE PULMONOLOG AL GERMANIEI, DR WOLFGANG WODARG, MEMBRU AL BUNDESTAGULUI SI FOST MEMBRU AL COMISIEI EUROPENE, PANA L-AU DAT AFARA DIN COMISIA LOR, CRIMINALII TROTZKISTI AI PLANETEI, CARE AZINE SUG SANGELE FIIND INCRUSTATI IN CEAFA NOASTRA SI TRIMITANDU-NE LA VACCINARE PERVERS SI PERFID INSTALATA MASCAT OBLIGATORIE .

ATENTIE MARE !!!!!!!!!!!!

IN CORONA AUSSCHUSS inainte de SITZUNG 49,
in
Sondersitzung
Am 23.04.2021 ab 17:00 Uhr
International Legal Offensive – Part 1

O AVOCATA DIN CHILE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NATALIA RAVANALES ,

IL ANUNTA PE AVOCATUL REINER FUELLMICH SI PE ECHIPA SA CA AU INCEPUT SA CONFISTE COPIII CELOR CE NU-SI LASA COPIII LA VACCINAT .

TOTI AVOCATII AU CONCHIS CA ACESTA ESTE FINALUL PLANIFICAT SA FIE CAPAT DE DRUM PENTRU TOT GENOCIDUL VACCINAL PUS IN FUNCTIUNE CA SA RAREASCA FORTAT POPULATIA GLOBULUI !

AVIZ ROMANILOR CARE NU MISCA IN FRONT PANA CAND FEMEILE NU-SI VOR TRIMITE BARBATII PE BARICADE SA LE APERE PROGENITURA – ROLUL FEMEILOR VA FI CAPITAL LA MOMENTUL CAND ROMANII VOR PRICEPE CA SITUATIA ESTE :

ORI EI, ORI NOI !

ADICA CARE PE CARE, PE ROMANESTE !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!