.Nota redacției: MARKO BELA, agent al distrugerii României, ne reconfortează prin această declarație. Gura păcătosului… Vom reveni la această declarație pentru care Marko Bela va avea de dat socoteală dinaintea celor care l-au inventat.

.

.

Marko Bela: Am sperat să demolăm statele naţionale!

La un seminar organizat la Târgu-Mureş, Marko Bela, fost lider UDMR, a declarat că a lucrat la demolarea statelor naţionale.

Contextul celor spuse de politician este criza refugiaţilor. Marko Bela a explicat că aceasta va duce la consolidarea statelor naţionale, după ce ei, cei ca el, au lucrat ani în şir la slăbirea lor şi întârirea UE.

Mai jos, integral declaraţia lui Marko Bela:

Ceea ce discutăm în acest moment nu este o problemă aparte a României, e o problemă a Europei, şi de aceea m-am referit la criza refugiaţilor, fiindcă şi din această criză se observă foarte bine că Europa, în acest moment, nu are răspunsuri adecvate la nişte provocări etnice, civilizatorice, culturale.

Pur şi simplu, Europa şi-a conceput propriul viitor şi propria dezvoltare ca rezolvare a unor probleme economice şi nu are un răspuns la ceea ce se întâmplă în Ucraina şi nu numai că nu are un răspuns, nu are nici recomandări, nici norme sau soluţii în această privinţă.

În urma refugiaţilor, mă tem că se va întări nu Europa Unită, ci se vor întări statele naţionale, pe care de-acum câţiva ani am sperat să le demolăm.

http://www.stareapresei.ro/mar…