Care este poziția dumitale, domnule profesor?

Sionismul și războiul din Ucraina!

 

Domnule profesor ION COJA, ați publicat pe site o serie de comentarii pro și contra Rusiei, dar și a Ucrainei. Am încercat să înțeleg cu cine țineți, cu Putin sau cu Zelensky! Mă puteți lămuri?

Domnule coleg, am primit spre publicare o mulțime de texte prin care am primit o mulțime de informații, mai mult sau mai puțin dovedite/credibile. Le-am pus pe site fără să fiu sigur că sunt reale, adevărate. Dacă ar fi sigur adevărate, cel mai mult m-a impresionat informația privind implicarea familiei Rotschildt în treburile Ucrainei! Dacă – repet, dacă este adevărat că vestita familie a cumpărat toate datoriile statului quasi eșuat Ucraina, apoi acesta este punctul de plecare al întregii discuții! De ce au făcut acest gest evreii Rothschild? Este evident că există un plan ascuns, nemărturisit public, care unora le dau fiori, de plăcere sau de îngrijorare! Printre cei interesați sigur este și Putin! Din discursul său, în care a încercat să justifice invadarea Ucrainei, se înțelege foarte bine că mai sunt și alte motive pe care nu le poate mărturisi în public!

Vă puteți imagina care ar fi aceste motive?

Vin cu a doua informație de mare importanță pe care am primit-o deunăzi: proiectul Cazaria, care animă imaginația multor evrei. Recitiți textul, este extraordinar! Auzisem eu de proiectul unui Israel Mare, de la Eufrat la Nil, proiect al unor evrei sigur zănateci. Dar proiectul Cazaria mi se pare că are mai multe șanse de a fi pe agenda de lucru a evreimii mondiale.

Ce argumente aveți?

Mai întâi am în vedere eșecul Israelului actual ridicat pe teritoriul palestinian. Prieteni din Israel mi-au făcut toți declarații clare în acest sens. Le-aș rezuma sub formula „nu văd pentru nepoții mei un viitor în Israel”! Nu intru în detalii, nici nu prea le stăpânesc! Mi se pare semnificativ însă că în Israel a apărut un termen legat de această situație: diasporism! Este teoria potrivit căreia singura soluție pentru a ajunge la o bună conviețuire a evreilor cu arabii din Palestina este ca în Israel să rămână numai evreii care au părăsit o țară din Orientul Mijlociu. Evreii veniți din Europa, care aparțin sigur altei culturi, să se întoarcă de unde au venit!… Deduc de aici că în Israel este o preocupare profundă pentru viitorul Israelului, viitor deocamdată cu mari probleme! Le vor rezolva evreii prin înființarea unui stat Cazaria pe teritoriul Ucrainei?

Cum va arăta această Cazaria?

Citez din articolul „Noua Cazaria” a unui Pam Barker, text publicat pe site zilele trecute:

„Având în vedere inevitabilitatea unui stat palestinian, necesitatea de a reloca coloniștii din Cisiordania și Fâșia Gaza în Ucraina devine o problemă extrem de importantă. Această migrație a fost inițial menită să încarce Crimeea cu migranți evrei, dar mișcarea rusă de a anexa Crimeea prin mijloace diplomatice oficiale a provocat o reajustare a strategiilor.”

Deduc din acest text și din alte informații că situația din Ucraina este complicată rău! Coroborând cele aflate din acest articol cu informația privind interesul familiei Rothschild pentru Ucraina ajungem la concluzia că, foarte probabil, în Ucraina se produce o acțiune evreiască discretă, deloc publică, dar care sigur este cunoscută de Putin! Nota bene: Nu cumva Putin intervine în Ucraina pentru a împiedica proiectul Cazaria?! În articolul amintit se mai vorbește și de Crimeea, ca țintă a proiectelor sioniste, ceea ce este de înțeles oarecum. Cazarii au stăpânit Crimeea cu câteva secole înainte ca ea să devină rusească, dar niciodată ucraineană. În fine, autorul Pam Barker acesta mai vorbește și de implicarea Kazahstanului în viitoarea Cazaria, dar nu prea ne lămurește de ce! Și singur n-am înțeles legătura.

Dumneavoastră, în urmă cu 20 de ani, ați tras un semnal de alarmă cu un text intitulat „Israel în România”? Ați denunțat proiectul urmărit prin încetățenirea unui milion de evrei în România și Moldova. Mai rămâne valabil acest proiect?

Dacă mă pun în locul strategilor evreimii mondiale, aș zice că proiectul Israel în România este prea vechi pentru a fi abandonat. El va rămâne pe agenda sionistă care, de regulă, acționează la cel puțin două capete. Evident, Ucraina este o țintă mai accesibilă, în măsura în care Ucraina este un stat inventat, așa cum a fost inventată și fosta Yugoslavie, sortită a se destrăma încă din momentul când a fost concepută, ca orice stat multi-etnic, fără o populație etnic majoritară. Noi românii cât timp suntem o majoritate netă în România această țară va fi o țară românească. De aceea inamicii noștri au conceput o politică de atac la demografia României: prin distrugerea economiei românești au obligat milioane de români să plece în lume după o slujbă cât de cât bine plătită! Trebuie făcut orice pentru acei români să se întoarcă în țară, măcar o parte dintre ei. Iar restul să se constituie într-o diasporă românească legată de Țară! Și acest lucru este simplu: prin instalarea la București a unui guvern de români, preocupați de interesul național românesc!

Vă gândiți la AUR?

La AUR, dar și la alte partide cu vocație naționalistă care vor apărea. Lumea tebuie convinsă să iasă la vot și să nu voteze cumva partidele aflate acum la guvernare, inclusiv USR! Sunt partide de trădători ai Neamului!

Să recapitulăm: pe baza unor informații ce nu pot fi trecute cu vederea se impune concluzia existenței unui interes sionist major pentru Ucraina, stat aflat în pragul destrămării. Evreii sioniști, evreii cazari, vor și ei o felie cât mai mare din tort, în virtutea unui drept istoric: cu multe secole în urmă a existat un stat cazar pe teritoriul de azi al Ucrainei! O felie de tort mai vor și polonii, și rușii și chiar și noi, românii. Numai că evreii se gândesc la o colonizare cu evrei aduși din Israel, în timp ce ceilalți au în vedere comunități etnice statornice, autohtone, de sute de ani aflate pe teritoriul unde trăiesc acum!

Interesul sionist este legat de proiectul unui cămin național evreiesc, proiect ce părea realizat prin actualul Israel proclamat în mai 1948. Se reia acest proiect prin relocarea Israelului în Ucraina?! Când se va face? Nu știm, dar se pare că știm un lucru extrem de important: acest proiect este în plină desfășurare. Încât ești obligat să te întrebi dacă actualul război din Ucraina nu are o legătură cu proiectul sionis! Prea se potrivesc: preluarea de către Rothschilzi a datoriilor statului ucrainean, prezența în fruntea statului a unui evreu inventat ca politician. Mai pune la socoteală că și primarul Kievului este tot evreu, cum mulți dintre oligarhii ucraineni sunt tot evrei! La un loc, toți aceștia par că pregătesc terenul pentru proclamarea noului Israel!

Dar iată, ca și Israelul din Palestina, și Israelul din Ucraina va fi să se facă prin sacrificiul vieții a mii de ne-evrei! Suferința pe care o vedem la TV și alte surse de informații are această finalitate?! Lumea va fi atât de oarbă încât să accepte această nouă manevră criminală?

Nu sunteți prea dur? Ce ar fi normal să se întâmple în viitorul cel mai apropiat?

Recursul la adevăr! Toate religiile lumii cer respectul pentru adevăr! Evreii sioniști ar fi cazul să-și recunoască vinovăția în legătură cu primul și al doilea război mondial, în legătură cu marea manipulare planetară numită comunism, în legătură cu holocaustul ș.a.m.d.

Iar noi, goimii. ne-evreii, ce ar trebui să facem?

Să le oferim botezul creștinesc! Doar ei, evreii biblici, l-au conceput! Ale tale dintru ale tale!

 

 

A consemnat Petre Burlacu