anonim

L-am reclamat pe Marian Carpaci la Facebook pentru rasism si pentru incitare la discriminare pentru postarile antiromanesti si am avut surpriza sa primesc un raspuns de la Facebook in care imi explicau ca asa ceva nu incalca politicile Facebook. Marian Carpaci e un neonazist tigan cu vederi antiromanesti care vede Romania ca tara a tiganilor si pe noi romanii ca cetateni de mana a doua in ura si in incitari la ura.
Marian Carpaci e liderul noii generatii de tigani neonazisti protejati de CNCD care au devastat Timisoara in acte de rasism si de politie politica pe origine rasiala antiromaneasca in care familiile de romani erau aruncate in strada in acte de crima organizata pentru originea de romani pentru care CNCD-ul i-a fost complice si a protejat rasismul antiromanesc. Avem o intreaga generatie de tigani imbogatiti peste noapte care si-au cumparat diplome pe bani grei si care s-au imbogatit din jefuirea romanilor in excrocherii imobiliare , din acte de proxenetism si din vanzari de romance peste granita si din trafic de droguri in care drogurile erau destinate exclusiv romanilor pentru care o singura razie a DIICOT-ului aici in cartier a dus la identificarea a zeci de grupari criminale de tigani care se ocupau cu vanzari de romance si cu trafic de droguri exclusiv pentru romani.

Noua generatie de tigani neonazisti se identifica ca evrei si relatiile tiganilor neonazisti cu mafia evreiasca a Mosadului nu e noua. Aici in Constanta fostul ofiter israelian David Suli a devastat cladirea monuemnt istoric a hidroavionului Getta cu bande de tigani la fel cum a devastat clanul Carpaci centrul Timisoarei. Antiromanismul acestor grupari a mers pana la profanarea monumentului destinat hidroavionului Getta in complicitatea autoritatilor locale care au decazut cladirea din statutul de cladire monument istoric . Neonazistii tigani au mers in Israel unde au avut intalniri cu liderii evreilor fundamentalisti si rezultatul s-a vazut in Romania prin devastarea patrimoniului national romanesc in complicitatea PSD si al PDL din Romania pentru care un CNCD a ajuns un feld e Gestapou al Partidei Romilor in timp ce patrimoniul national roamnesc a fost devastat in excrocherii imobiliare cu acte false.

*

NR – Într-adevăr, a apărut și teza originii iudaice a țiganilor! Destul de timidă, dar mai are timp să crească. Alături de unguri, sunt cele trei etnii capabile să clocească strategii ample anti-românești. Escrocheriile țiganilor mafioți sunt posibile prin colaborare cu notari și magistrați români get-beget! Ăștia sunt cei mai periduloși pentru viitorul nostru: cozile de topor!