anonim
94 aprobate
inamiculsistemului@gmail.com
5.14.199.171

Cardasia dintre Hitler si Stalin a fost urmata de cardasia dintre Tito si Stalin cu introducerea comunismului in Banat pe filiera sarbeasca . Dupa 23 august 1944 am avut atacurile comunistilor sarbi sub protectia armatei sovietice in care mai multi subofiteri de jandarmi au fost torturati si omorati de comunistii sarbi . Pentru asa ceva regele Mihai ca spion sovietic dupa actul de la 23 august 1944 nu a avut nici o reactie si a fost complice in lichidarea jandarmilor romani de pe granita cu Iugoslavia. Regele Mihai nu a avut nici o reactie nici macar pentru executiile de romani din Timoc, pentru executiile si pentru expulzarile de istroromani alaturi de minoritatea italiana din Bosnia si Croatia si nici o reactie pe executiile de aromani cu inchiderea scolilor romanesti.
Cardasia dintre Stalin si Tito a fost urmata de un razboi hibrid in care am avut zeci de militari in termen omorati pe granita cu armata concentrata pe granita cu munitie de razboi si in comandourile directiilor militare alcatuite din veterani de pe frontul de est.
Cardasia dintre Stalin si Tito a fost urmata de deportarile din Banat ca o incercare de dezintegrare a Romaniei pentru care in Securitate se planifica un exod in masa al romanilor din Banat – a fost o incercare de dezintegrare prin deportarea minoritatii sarbe care urma sa declanseze un razboi cu pierderea Banatului.
Cardasia dintre Tito si Stalin a dus la prima incercare de arestare a sefilor PCR din Banat si chiar singura incercare de arestare a sefilor PCR din timpul comunismului dupa arestarea unei a doua Vida Nedici mult mai inteligenta in urma caruia s-a constat ca toti sefii PCR din Banat erau spioni iugoslavi.
In cardasia dintre Stalin si Tito au fost legionari torturati de iugoslavi pentru ca aia se pregateau sa anexeze Banatul pentru care CIA a trebuit sa recurga la parasutari.
In cardasia intre Stalin si Tito am avut epurari staliniste . In momentul de fata nu e facuta public nici macar o singura epurare urmata de epurari antistaliniste in care s-a trecut la romanizarea Securitatii.
In cardasia dintre Stalin si Tito s-a trecut la inventarea Ucrainei si la ucrainizarea ucrainei cu operatiunea Vistula in care doua milioane si jumatate de polonezi au fost expulzati din Ucraina si peste 500000 de ucrainieni din Polonia colonizati in Transnistria , Buceac, Bucovina de Nord, Transcarpatia si in Pocutia. Deportarile din Basarabia sunt cenzurate si reinterpretate dupa 1989 in care nu se spune ce e mai important: din start se planifica pe baze etnice deromanizarea…..tot asa cum se pastreaza tacerea si e secretizat un plan de deromanizare a Banatului cu colonizarea romanilor din Banat in Moldova si in Dobrogea.
In cardasia dintre Stalin si Tito eram dezarmati de sovietici si la un pas de a fi dezintegrati total cu pierderea in acelasi timp a Banatului si a Transilvaniei . Pentru asa ceva ati avut o arhiva intreaga cu rapoartele cartitei din guvernul lui Tito….
In cardasia dintre Stalin si Tito am avut revolta ofiterilor la inlocuirea ofiterului de transmisiuni DIA Setu impuscat la Berna. revolta e cenzurata si astazi.
in cardasia dintre Stalin si Tito am avut executiile de ofiteri din Deva 1953 si arestarile de ofiteri din Orsova care au trecut sute de fugari Dunarea. Cardasia dintre Stalin si Tito a fost urmata de furtul arhivelor romanesti dupa 1989 , de inlocuiri de pagini din dosare, de falsificari de acte si de dosare, de santajuri si presiuni care incet, incet, s-au transformat in acte de politie politica pe origine la nivel de antiromanism.