.

Toate miscarile astea de emigranti au un anume scop care noua, muritori de rand, ne scapa! Dar, eu sunt sigur ca aceste scenarii fac parte din anumite strategii ceresti.

Se stie cine este inspiratorul si profitorul noii ordini mondiale si al globalizarii. Este acela care incearca sa domine omenirea de mii de ani! Si inca n-a reusit, dar nu datorita virtutilor omenesti, ci doar grijii Celui de Sus.

Tocmai aceasta este marea eroare a celor care judeca faptele omenesti, punandu-le in relatie exclusiv cu dorintele si vointa omeneasca, ca si cum n-ar mai fi si o vointa cereasca, care intervine mereu in treburile omenesti. O stim inca din copilarie, de cand ni s-a povestit despre Turnul Babel, despre David si Goliat, sau despre despicarea Marii Rosii cu toiagul lui Moise.

De ce uitam mereu acest lucru? Pentru ca avem prea putina credinta!

Ce vad eu in toata aceasta poveste cu emigrarea? Nu vad altceva decat mana lui Dumnezeu. Nu stiu daca stiti vorbele parintelui Arsenie: „Neamurile au un destin ascuns în Dumnezeu. Când îşi urmează destinul, au apărarea lui Dumnezeu. Când şi‑l trădează, să se gătească de pedeapsă.“

Credeti ca neamurile occidentale urmeaza destinul pe care li l-a harazit Dumnezeu? Eu zic ca nu, si atunci e normal ca sa vina pedeapsa peste ei. Apoi, ca reactie la impotenta politicienilor, care sunt pe deasupra total rupti de realitate (Vedeti invitatia cancelarului german catre refugiati, sa vina in Germania), se va intari nationalismul in fiecare tara, cea ce va distruge planurile globaliste si noile ordini mondiale, care sunt jocurile diavolului. Astfel ca, dupa mine, destinul ascuns in Dumnezeu al poporului roman este nationalismul de tip legionar, care este unul patriotic, uman si mai ales crestin. Eu sunt convins ca vremea acestui tip de nationalism este atat de aproape, ca putem sa-l atingem deja cu mana.