Despre toate acestea eu am scris în cele 4 volume: „Distrugerea și cucerirea României fără război”, în care am arătat cele șase lovituri date Statului Român, descriind fiecare lovitură, concret, începând cu lovitura politică din decembrie 1989, apoi continuând cu celelalte (agricultura, finanțele – băncile -, economia, starea socială, moralitatea, învățământul, justiția, armata, poliția, religia etc etc). Începuturile au fost inițiate de cei doi jidani: Marcel-Ilici-Ion Iliescu (corcitură între jidan și țigan, nume adevărat Ivanovici) și Petre Roman (jidan, nume adevărat Neuerland – cel care a spus că industria noastră este formată din fiare vechi). Acești trădători de țară, criminali notorii ai națiunii române, astăzi sunt chemați de tmbeleviziunile române (patronii acestora fiind câteva familii de jidani – care stăpânesc și cele mai mari ziare românești și străine) și ne dau sfaturi despre ce trebuie să facem în continuare.
Accentuez că aceste cărți ale mele nu sunt citite (achiziționate) de către populație, care se comportă precum au spus Petre Țuțea „Numai un tâmpit ca mine putea face 13 ani de pușcărie pentru un popor de idioți”, sau Ion Creangă: „Știu că sunt un prost, dar când privesc în jur prind curaj”, sau Brâncuși: „Când am plecat v-am lăsat săraci și proști, iar când am venit v-am găsit mai săraci și mai proști”). Ăștia suntem, o națiune de idioți, care încetul cu încetul va dispărea de pe harta Europei. S-a început cu desființarea diacriticilor (suntem singura țară din lume care am renunțat la diacritice), s-a început cu înlocuirea cuvintelor pur românești cu cuvinte sau expresii americane, s-a renunțat la pronumele de reverență, țiganilor li s-au zis „romi”, pentru ca numele lor să fie confundat în străinătate (Romania=țara romilor), de aceea în Germania ni se spune, în loc de români suntem numiți țigani.
Asta este domnilor! Singuri ne autodistrugem, dar nu dorim să ne cunoaștem trecutul, prezentul și care va fi viitorul! Dovadă, cărțile mele cu documente originale din Fondurile Serviciilor Secrete, documente existente la Arhivele Naționale Centrale de Istorie, pe care Domniile Voastre nu doriți să le citiți din cărțile mele și nici alți români nu doresc. Respectați, ca și ceilalți români, spusele lui P. Țuțea, Ion Creangă și Brâncuși. 
 
Să nu vă supărați că sunt cinstit și direct, deoarece Nicolae Iorga a spus: „Critica este ca apa rece. Face rău numai dinților stricați”

Trăiască România, care în curând va deceda!
Mircea Vâlcu-Mehedinți

România a devenit o colonie! În afară de ăia care urlă în stradă că vor să pupe străinii în cur se mai îndoiește cineva?

  Adevăruri care dor: România a devenit o colonie a Uniunii Europene In relația (ca să nu scriu cu „f”) […]

Adevăruri care dor: România a devenit o colonie a Uniunii Europene

In relația (ca să nu scriu cu „f”) cu noi, Uniunea Europeană se comportă cum se comporta orice Imperiu cu supușii săi. Nu avem o relație de parteneriat, ci una de vasalitate.
Cum am ajuns aici, dar mai ales ce e de făcut? Bineînțeles că Uniunea are o mare parte din vină: știind că am stat 50 de ani în iadul comunist, de la bun început ne-au programat pentru vânzare/cumpărare. Cerere și ofertă, nu? Capitalism sălbatic.
Industriile care-i deranjeau au spus că sunt „fiare vechi” și au fost distruse, lăsându-ne să ne batem pe terenuri.
Agricultura a fost făcută praf intenționat, pentru a nu face concurență fermierilor Uniunii, în mod special prin fărâmițare, după care tot ei au cumpărat terenurile pe care românii le-au comasat la loc. Mai clar, au spus: „Spargeți terenurile care erau comasate, că nu e bine.” După care au zis: „Acum comasați-le, că nu e bine, și dați-ni-le nouă pe daiboj. Asta era șmecheria, să nu vă prindeți că au valoare.” Pentru asta românii au un proverb: „Și f…ți și cu banii luați”.
Infrastructura a devenit, din prima, domeniul lor de furt. Au venit cu un laptop și au câștigat licitațiile pe banii Uniunii, nouă ne-au dat sub-antrepriză, după care i-au furat. Da, la propriu. Domeniul Infrastructurii este domeniul în care suntem furați, jefuiți, pe față! Lucrurile stau așa: ei nu dau bani decât dacă, în avans, se știe cine face lucrarea. Asta e condiția. Nu e licitație, nu e nimic, totul este aranjat dinainte. După care măresc prețul lucrării, o fac de mântuială, și cer din nou bani la Uniune, adică tot lor. Este domeniul lor de furt cel mai bun, și cel mai bănos: multe miliarde de euro. V-ați întrebat de ce costă atât de mult kilometrul de autostradă? Pentru că ei se fură singuri cel mai mult. Corupția din infrastructură este domeniul lor de activitate.
Energia și resursele sunt alt domeniu prin excelență al lor! Aici ne-au prăduit pe aceeași rețetă: au spart sistemul energetic în bucăți, pentru a lua fiecare câte o halcă. Petrol, gaze, producție și transport energie. Nouă ne-a rămas pielea ( de pe noi), pe care o iau acum. Cel mai bun exemplu este industria mineritului, făcută praf.
Au adus 1000 de supermarketuri și ne pun să cumpărăm produsele lor, sau importate de ei, pe prețuri exorbitante și de calitate îndoielnică, în timp ce pe ale noastre le aruncăm la gunoi sau le dăm pe degeaba.
Au făcut praf toate băncile românești și ne-au făcut sclavii lor.
Românul însă, a început să strângă capital și să vrea și el să conteze. Au apărut oameni de afaceri români, care să le facă concurență. Deranj mare!
Atunci au inventat „Lupta Anticorupție” pentru a-i aresta și băga în pușcărie pe capitaliștii români,pentru a ne omorî între noi, pentru a ne subjuga ei în continuare, pentru că ar mai fi Portul, Aeroportul, Hidroelectrica și alte câteva rămase de care românii țin cu dinții.
Să ne fie clar: Lupta Anticorupție nu se va încheia până cei din UE nu vor fura totul de la noi! Până nu le dăm pe degeaba tot ce a mai rămas, ne bagă în pușcărie pânâ la unul!
Bineânțeles că nu puteau face asta fără cozile de topor, a se citi politicienii și securiștii vânduți de la noi; cine au fost/sunt ei, îi știți, o să vorbim și despre ei. Niciunul nu a fost întrebat vreodată de sănătate.
Ar mai fi de spus despre atacul incredibil asupra Ortodoxiei care-i scoate din minți, a tradițiilor și a națiunii, adică a identității noastre ca popor, despre care o să vorbim într-un material separat.
Ce ar fi de făcut?
Nu sunt decât două variante:
– Să ieșim din Uniunea Europeană, cât mai avem timp, până nu ne fură totul și nu ne desființează ca națiune.
– Să ne opunem hoției lor și să îi obligăm să nu ne mai calce pe cap, inclusiv prin luări de poziție în interiorul Uniunii. Cine dracu s-o facă? Pișăcioșii ăștia de politicieni,vânduți lor? O politică deșteaptă, de salvare, susținere și protejare a capitalului românesc, în dauna celui impus cu forța. Sună bine, nu? Doar sună, pentru că politicienilor români le tremură izmenele-n cur doar dacă ridică ochii la șefii lor din Uniune.
Amândouă opțiunile sunt de luat în calcul foarte serios, inclusiv prima, ieșirea din Uniunea Europeană, până mai avem țară.
Pentru asta, trebuie să avem curajul să dezbatem public situația de fapt, să ne spunem și să le spunem adevărurile în față, nu să stăm în poziția genunchi și să dăm ritmic din cap.
Dar despre ce e de făcut, concret, în articolele viitoare.
        Gelu VIȘAN