„Campania foarte onestă şi serioasă a Maiei Sandu exemplifică ideea de guvernare bună.”

 

Asa zisul presedinte Dodon procedează ca cea cu prajina: în loc să stea liniştit până se clarifică lucrurile (prea multe nereguli se depistează) el se grăbeşte să facă diverse vizite si intalniri de curtuazie precum cea din Găgăuzia, intalnirea de astazi cu noul presedinte socialist al Bulgariei ş.a.

Dar fraude sunt tot mai mult depistate. Daca au fost gasite peste 10 cazuri de inversare a rezultatelor votarii, unele dintre ele recunoscute de CEC ca o simpla eroare !!! ele pot fi mult mai multe de aceea trebuiesc reverificate procesele verbale de la toate sectiile de votare. Despre aceste fraude se vorbeste in intreaga lume.

Directorul IDIS „Viitorul”, Igor Munteanu, fost ambasador al Republicii Moldova în Statele Unite comenteaza: „Transnistria a lucrat în aceste alegeri prezidenţiale din 2016 ca un sistem fluvial cu mai multe ecluze: a furnizat voturi doar pentru un candidat (Dodon), a blocat campania altor candidaţi înregistraţi, a manipulat presa locală, făcând însă totul pentru ca cel avantajat să poată fi ulterior acuzat de fraude electorale. O gravă încălcare a Codului Electoral. Un model de fraudare, care a fost testat şi pentru alegerile din 2018”.

„Trebuie să vă spun că am fost impresionat să văd campania foarte onestă şi serioasă a Maiei Sandu, care ea însăşi exemplifică ideea de guvernare bună şi reprezintă valorile europene. Maia Sandu, fără prea mari resurse, a obţinut rezultate foarte bune”, susţine fostul reprezentant UE la Chisinau Mizsei intr-un interviu pentru Radio Europa LiberăIn linkul de mai jos veti audia un strigat al elevilor de la liceul Roman-englez « Mircea Eliade ».

http://jurnal.md/ro/social/2016/11/16/strigatul-deznadajduit-al-elevilor-de-la-liceul-mircea-eliade-v-ati-adunat-in-parlament-cu-totii-o-gasca-de-pungasi-si-derbedei-va-santajeaza-interlopii-hotii-si-ne-ucideti-sa-traiasca-ei/#update-1078137

Cu deosebita consideratiune,

 Prof.Univ. doctor,sef catedra Valeriu Dulgheru
Exs. Ministru MAI ,MAp R.Moldova Gen (r) Ion Costas