Calin Kasper hour ago
*
Nu-mi dau seama daca Paul Everac a fost sincer, cand a scris ceea ce a scris despre evreime. Ii prea ridica in slavi, prea vrea sa ne faca sa credem, ca nu e nimic de facut! Poate doar de a da din coada pe langa marile puteri, ca sa ne lase in pace sa traim si noi in tara noastra, ca de nu, e vai de capul nostru!
Eu nu sunt cu totul de acord cu aceasta viziune. Or avea ei putere, bani, influenta, etc., dar au mai fost imperii in istorie, care s-au spulberat ca si cum nici n-ar fi fost. Oricand se poate intampla si cu dominatia evreiasca tot asa!
Pe ce se bazeaza ea? Pe tot ce este josnic: coruptie, avantaje materiale, santaj, dezinformare, campanii de denigrare, etc. Daca privim cu atentie, sunt toate metodele Dracului! (Si cu d mic, si cu D mare!). Nici una nu are nici in clin nici in maneca, cu invatatura lui Christos!
Daca privim mai atent textul, vom vedea ca din el, dumnezeirea lipseste. Everac scrie, asa cum scriu si cred multi, ca oamenii fac istoria. Adica, ei singuri, de capul lor!
Pai daca era asa, de mult ar fi trebuit sa fie lumea sub papucul evreiesc! Si nu este! Japonia, China, arabii, Africa, Rusia… Daca privim in istorie, vom vedea mereu ca apare ceva, vreo mirabunda, vorba domnului I.C., care le trage cate o dunga peste socoteala.
Nu e de mirare ca in zilele noastre puterea lor sa fie imensa, fiindca si Dracul, tatal lor, asa cum scrie la Apocalipsa, in ultimele lui zile, o sa-si faca de cap. Toate sunt deja programate de la inceputul lumii, si ele se desfasoara neabatul dupa programul divin. La ce dracul, doamne iarta-ma, sa ne mai miram, cand sunt deja in noul Testament scrise si rasscrise?
Deci, ei, impreuna cu Tartorul lor, nu se vor putea intinde decat atat cat li se va permite de Sus.
Asta este deja o concluzie incurajatoare.
S-o luam acum si terestru. Globalismul, cred ca nu se indoieste nimeni, este lucrarea Iluminatilor astia, pe care, fiindca nu-i stim, eu i-am botezat generic „Mana Lunga”. Acesti ucenici ai deavolului, au inventat masoneria, comunismul si acum globalismul, care toate tind spre o lume condusa de la un singur centru! (Amintiti-va de „Proletari din toate tarile, uniti-va!”). Ce s-a ales de masoni! De 300 de ani sunt pe piata, si bat pasul pe loc! Si-au atins limitele si si-au mancat malaiul! Ca si comunismul, de altfel. Ori esecul cu masoneria si comunismul, nu ne duce cumva cu gandul ca, o putere si mai mare decat a „Mainii Lungi”, i se opune? Ce au patit cu masoneria si cu comunismul, se pare ca o vor pati si cu globalismul, care incepe sa se faca si el cioburi. (cioburile sunt prima faza, oalele si ulcelele, sunt ultima!) Contra globalismului, se ridica acum un val puternic de nationalism. Aceste evolutii nu pot fi stapanite si dirijate de pe pamant, pentru ca ele vin din alta parte.
Acestei nenoriciri de „Mana Lunga” i se opune nationalismul si pe langa ea, o doctrina exceptionala, pe numele ei „Miscarea Legionara”. Ar trebui sa ne mandrim cu totii ca aceasta doctrina este suta la suta romaneasca si este pana acum unica si singura, care s-a opus cu succes, „Mainii Lungi”. In 11 ani, a ajuns la un milion de membri, ceea ce arata o rata de crestere pe care nici masoneria si nici comunismul, n-au atins-o vreodata. Cine i-a pus M.L. apa la radacina, de-a putut creste astfel? Aceasta miscare a fost invinsa, veti zice, dar invingerile sunt in istorie relative! Si Christos a fost rastignit pe cruce, a fost deci invins, dupa normele lumesti si totusi a invins! M.L. a fost invinsa momentan, pentru ca nu-i venise vremea sa domneasca. Adica, venise prea devreme! A fost doar un exemplu viabil, care va servi ca model, atunci cand ii va veni timpul. Ca ea va reinvia la scara planetara, este pentru mine o certitudine. Daca luati „Carticica sefului de cuib” si o studiati, daca citit „Circularele” Capitanului, daca va uitati la indemnurile lui, veti vedea o adanca armonie cu invataturile lui Christos. Deci, de asta a crescut Legiunea asa, pentru ca a fost sustinuta de forte care sunt mai puternice decat cele diavolesti.
In concluzie, puterea „Mainii Lungi” se bazeaza pe slabicunile noastre. Daca stam neclintiti in propus, daca nu ne indoim de invatatura lui Christos, daca ne purtam ca adevarati crestini, atat in Gand cat si in fapta, nu avem de ce ne teme de nimic.