caroline gunderodeSeptember 5, 2021 at 5:20 pm

caroline gunderode
190 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

DOCUMENTATIE IMBATABILA SI DE PRIMA MANA !
ACESTE ELIMINARI ALE MARTORILOR INCOMOZI SI ALE DOVEZILOR CONSTITUIE PRACTICA CURENTA IN PROCESELE MORALISTILOR CARE NE DAU LECTII PE TOT MAPAMONDUL IGNORAND FAPTUL, CUM ARATA ISTORICUL ERNST NOLTE, CA INTAI A EXISTAT COMUNISMUL SI ABEA APOI , CA O CONTRAREACTIE, A APARUT HITLER.
ACEASTA NU JUSTIFICA SUFERINTELE EVREILOR CACI NOI ANALIZAM DOAR VECTORII ISTORIEI SPRE A INTELEGE FENOMENELE !
NOI , IN CALITATE DE BUNI CRESTINI, NU NE BUCURAM DE SUFERINTA NIMANUI ! SI NU O DORIM REPETATA IN NICIUN CAZ, IN TARA NOASTRA .
DAR CU ASA HAL DE PROCESE CU CARE SUNT HAITUITI SI EVENTUAL ARUNCATI IN INCHISORI SCRIITORII LA VARSTE INAINTATE – CU RISCUL VIETII CACI TOATA LUMEA STIE IN CE HAL SE PREZINTA INCHISORILE DIN ROMANIA DOMINATE SI EXTORCATE DE MAFIOTI – O CONDAMNARE LA INCHISOARE PENTRU DELICTUL DE OPINIE, PEDEPSIT PENAL, CONSTITUIE O CRIMA ADEVARATA .

ACESTEA NU SUNT PROCESE LEGALE CI INSCENARI RELIGIOASE ANCORATE IN DOGME RELIGIOASE – VEZI DOGMA CELOR 6 MILIOANE – SI MANATE DIN CULISE DE PROIECTE LUCRATIVE .

E FOARTE TRIST FAPTUL CA EXISTA JUDECATORI IN ROMANIA CARE SA PRACTICE ASTFEL DE CONDAMNARI RELIGIOASE ASUPRAA ROMANILOR CARE VOR CONCLUZII ANCORATE FACTIC IN REALITATEA DEMONSTRATA STIINTIFIC .

VOI REPETA MEREU CEEA CE ZICE CEL MAI MARE JURIST AL GERMANIEI, DR JURAE PROF UNIV , KARL ALBRECHT SCHACHTSCHNEIDER:

“DOAR ADEVARUL POATE STABILI PACEA INTRE DOUA POPOARE DE CULTURI DIFERITE ”

NOI VOM LUPTA MEREU PENTRU STABILIREA ADEVARULUI INTRUCAT DORIM PACEA PENTRU TOATA LUMEA !
SUNTEM ALATURI DE DOMNUL COLONEL VASILE ZARNESCU SI CONSIDERAM EXTREM DE NEAVENIT PROCESUL CU CARE ESTE HAITUIT PRIN TRIBUNALE FARA DREPT LA A ADUCE MARTORI SI DOVEZI LEGALE IN SPRIJINUL TEZEI SALE .

ESTE CONDAMNAT PE BAZA UNOR LEGI INUMANE !

MAI EXACT : ANTI – UMANE .

CUNOSC NUMEROSI EVREI NORMALI SI RESPECTABILI CARE CONDAMNA PROFUND HAITUIREA POPOARELOR GAZDA PRIN ASTFEL DE PROCESE BAZATE PE ILEGALITATI SCELERATE.