Model de curaj, demnitate și patriotism

Mesaje primite

gudovan@upcmail.ro

10:34 (acum 7 ore)
către gudovan

Ungaria, mesaj fulminant către Bruxelles, model de curaj, demnitate și patriotism!

 

Judit Varga: ”Pentru Bruxelles tot ceea ce contează este ca lumea să danseze după cum fluieră ei – am vești proaste pentru ei: noi nu cântăm după această partitură”.

Ministrul Justiției din Ungaria, Judit Varga, transmite un nou mesaj fulminant către Bruxelles cu un scop precis: ”să fim clari în privința protecției copilului”.

Judit Varga acuză Bruxellesul că a atacat Ungaria, precizând tăios că ”nu pentru prima dată și probabil nu pentru ultima dată” – adică Budapesta nu are de gând să renunțe la atitudinea suverană nici de acum înainte.

Ministrul maghiar arată că “tăvălugul” de la Bruxelles a fost ”repornit sub formă de proceduri privind încălcarea dreptului comunitar, un raport privind statul de drept, amenințări politice și extorcare de resurse”.

”În timp ce în 2015 am fost atacați pentru că ne-am apărat granițele, acum au lansat o ofensivă pentru că vrem să ne protejăm copiii. Pentru că nu lăsăm lobby-ul LGBTQ să intre în școlile noastre. Pentru că nu vrem să introducem în Ungaria ceea ce este deja obișnuit în Occident”, scrie incendiar Judit Varga.

Atenție la următoarele cuvinte, pentru că ar trebui scrise ca literă de lege de către orice țară:

”Modul în care sunt crescuți copiii maghiari este dreptul exclusiv al părinților maghiari. Bruxellesul nu se poate amesteca în acest sens”.

”Conform tuturor documentelor de bază ale Uniunii Europene pe care Ungaria le-a adoptat, semnat și ratificat vreodată, creșterea copiilor este o chestiune de competență națională”, scrie Judit Varga.

Ministrul Justiției pune în fața Bruxellesului și a comunității internaționale argumente fără drept de apel, bazat pe ”un consens social în creștere în Ungaria” conform căruia

”Nu putem permite copiilor noștri să aibă cursuri de orientare sexuală în școli și grădinițe fără acordul părinților”.

”Nu vom permite promovarea tratamentelor de reatribuire a sexului și alte tratamente de reatribuire disponibile copiilor noștri minori!”

”Nu vom permite ca să li se afișeze conținut media sexual copiilor noștri minori, care le afectează dezvoltarea fără restricții și nici să afișeze conținut media privind schimbarea genului!”.